Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

TAky se dá. Od posledního nulování nějakých 3500km je 6,8. Důležitá je trasa, která se projíždí a styl jízdy(hmotnost nohy).

Odesláno

Asi mame tezky nohy. Napr u me to pri nizkych otackach moc netahne. Takze vzdy tomu davam tezkou nohu a povoluji treba az kdyz to poradne vystreli. To mozna taky par deci udela

Odesláno

Hlásím se zase po nějaké době a přidávám se z výsledky testu 5008 THP po Maroku. :papa Tak třetí desítka kilometrů už byla dovršena se spotřebou 6.8l. Bohužel si nepamatuji průměrnou rychlost. Ale co jsem si poznamenal, byly údaje z přesunu Evropou. Přesněji z Gibraltaru až do Zlína. Celkem 2 800km se spotřebou 7 l/100 a průměrnou rychlostí 102 km. Poměr dálnic či rychlostních silnic k okreskám byl cirka 3:1. A další zajímavost. Před českýma hranicema jsem si vynuloval druhý počák a spotřeba na 523 km přes Česko po dálnicích byla 7.9l při průměrné rychlosti 123km/hod . Z Rozvadova až do Zlína jsem to až na občasné zdržení kamiony a omezením pruhů držel mezi 130-150 km/hod

Autičko se pěkně zajelo jak je vidět. A co mě se týče, nedám na THP dopustit. :roker:roker:roker

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ve městě mívám až 9. To je pořád couvání, čekání...

Jestli se chceš přesvědčit o spotřebě, najdi si rovinu, dej tam 90, tempomat, v obou směrech, měla by být kolem 4,2.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...