Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Já to mám u kamerky takhle:

1. Připjte SD kartu, která bude použita v kameře k počítači.

2. Karta musí být prázdná.

3. Na kartě vytvořte textový dokument a pojmenujte ho cbbconfig.txt

4. V tomto dokumentu budete muset napsat řetězec kódů bude vypadat takto rrfficyyyymmddhhnnss

rr - rozlišení, zDrive-HD je nastaveno nahrávání na (01-1280x720, 02-960x720, 03-640x480)

ff - frames per second 30 - 30 snímků za sekundu, 60 - 60fps (60fps lze nastavit pouze v rozlišení 640x480)

i - Délka videa 01, 02, 03 .... 40, 50,60 to bude délka každého video souboru si můžete vybrat od 1 minuty do 60 minut.

c - Video Format 0 - PAL (Evropa), 1 - NTSC (USA)

yyyy- rok(měsíc)

mm - aktuální měsíc

DD - aktuální den (Datum)

HH - aktuální čas (hodiny)

nn - aktuální čas (minuty)

ss - aktuální čas (v sekundách)

5. Budeme vytvářet například dnes, 8. února 2011 v 13:21

013010120110208012100

S takto nastaveným souborem cbbconfig.txt se chystáme vytvořit video v rozlišení 1280x720 při 30 snímcích s 10 min. segmentu soubory ve formátu NTSC a zbytek je datum a čas.

• O 3 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

obnovim toto vlakno.

kameru mate uchytenu na prisavke alebo na slnecnej clone?

ked na prisavke, tak ju davate dole ked nechavate auto na verejnom parkovisku?

Odesláno

Zatím na přísavce, ale už dlouho si říkám, že tam udělám pevný držák za zrcátko... a ještě si to asi dlouho říkat budu. Většinou ji tam nechávám.

Odesláno

Pyrone, ohľdaom čoho sa pýtaš? Kvôli krádeži kamery?

Gronholmmovi vykradli auto a kameru si ani nevšimli. Inak to je to posledné miesto kde sa zlodejíčkovia pozerajú. Ešte to neni tak rozšírené u nás. Drvivá väčšina ľudí ani nevie, že niečo také existuje.

Odesláno
Zatím na přísavce, ale už dlouho si říkám, že tam udělám pevný držák za zrcátko... a ještě si to asi dlouho říkat budu. Většinou ji tam nechávám.

Já to mám taky přidělený u zrcátka, mám tu se 6 led diodama. Kabel tažený za stropním polstrováním, ve sloupku, pod lištou na palubce a nakonec schovaný v palubce za popelníkem, kde jsem udělal dvojzásuvku a mám tam připojenou i nabíječku na tlf.

Odesláno

Ide mi o to ze parkujem na sidlisku ale nechcem aby mi kvolli nejakej blbej kamere vykradli auto. Jednoducho nedavat prilezitost. Aj drziak z navigacky davam skoro stale dole. Pri nej mi ti nevadi lebo to nepouzivam stale ale len prilezitostne. Kamera bude ale asi stale na okne...

[upravil dne 22/1/12 13:12 od pyrone]

Odesláno

Me vycuhuje jen lehce pod zrcatkem. A treba kdyz nekde parkuji, napr. u nakupniho centra, tak si do mista zacouvam a kameru pustim a jede na baterku. Kdyby byl nahodou nekdo umelec a neumel parkovat a zacouval do me. Coz se mi bohuzel uz stalo, ale jeste jsem nemel kameru. Samozrejme ujel a me cekalo za svoje strikani zadniho blatniku a narazniku :grr

[upravil dne 22/1/12 19:43 od hudy]

Odesláno

Já kameru taky nesundavám. Jinak ten hroznej držák s přísavkou jsem hned vyhodil, takový poleno nebylo možný použít aniž by mi to nepřekáželo ve výhledu. Vyřešil jsem to tímto DRŽÁKEM, přichytil jsem ho na stropní tapec (ještě musím vyřešit sklápění stínítka). Kamera nepřekáží ve výhledu a ani není moc na očích.

post-528-14109622022774_thumb.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

měl bych otázku na majitele těchto kamer... už tady bylo jednou zmíněno to, jestli se dá nějak uzamknout záznam, když například někdo vám udělá myšku a ujede, jestli se dá tento patnácti minutový záznam na kartě uzamknout, aby si ho následnou desetihodinovou jízdou nepřemazal.... v jednoduchosti, na kartu se vleze 8h, půl hodiny od startu mě někdo ohrozí ale pak musím ujet ještě dalších 9 hodin, dá se záznam uchovat nebo ho kamera přemázne? díky za odpovědi

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...