Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Faktický dotaz do pléna kameronadšenců:

Dnes jsem nastoupil do práce, kde budu sedlat 3 auta. Pokud bych si hypoteticky kameru pořídil - je její přendavání z vozu do vozu (berme, že všechna 3 vozidla jezdí + určitě jí budu chtít používat ve svém) jednoduché nebo se musí u každého zvlášť něco náročně nastavovat, aby ten záznam byl k něčemu? Ptám se jako lama, páč lamou jsem a nákup 4 kamer mi vážně přijde poněkud out.

Odesláno

Aj aj, sorry, neměl jsem čas a zapomněl jsem. A následující dva dny jsem na služebce, čtvrtek blázinec, takže reálně asi až v pátek.

Jinak přendavání kamery je trochu opruz, ale jde jen o to přecvaknout přísavku na skle a zapojení do zásuvky, jinak nic, maximálně namíření do směru.

Odesláno

no, přísavku na sklo dokážeš nandat a napájení do zapalovače strčit též. Kamera má dysplay a na něm co vidíš, to nahráváš. Přísavka má kloub, takže si to naqšteluješ opravdu během minutky na každém skle/autě, jak budeš potřebovat

ps: kabílek schováš za sluneční clonu :papa

[upravil dne 18/11/13 21:08 od punkac]

Odesláno

Elegantněji to jde vyřešit nákupem z Číny univerzálních dobíječek na 5V. Tyhle kamery totiž všechny mají USB minikonektor...

Do aut bys rozmístil tyhle nabíjedla. Kabílky skoval pod palubku, A sloupek a střešní tapecír. Vyvydl by sis jen potřebný kousek s miniUSB konektorem někde u zrcátka, kde plánuješ mít přichycenou kamerku. A pak je vše ještě jednodušší. Ty nabíjedla se dají sehnat cca za 70-120 Kč za kousek.

Samo že jde koupit nabíjedla i v ČR, ale budou asi dražší

Odesláno

Já už jsem ale přes rok nic nekupoval, teď si s tím hraje kolega v práci, musím stáhnout linky od něj.

Nejnovější kousek není z Číny, je kupovaný v Evropě, a vychází asi na 5tis, kvalita lepší než ta levná čína. Ale na mě je to už moc, já mám jednu osvědčenou, ale ta už zmizela z ebay, možná ji najdu na aliexpressu. Plus je ještě jedna osvědčená čína někde mezi 50-80usd.

Odesláno

Já vozím tohle:

http://www.aliexpress.com/item/Original-K3000-Seamless-Cyclical-Recording-H-264-1280x720p-Vehicle-Car-Camera-w-120-Degrees-Lens-2/513325702.html

kupovaná tehdy na ebay, tam už bohužel není. A mezitím vylezly ještě další modely, takže leccos může být lepší.

Každopádně je třeba koukat na to, aby nevynechávala záznam při přechodu mezi segmenty, takže v označení musí mít seamless recording, leakless recording, no leakage seconds, no miss recording atd., jak to číňani patlaj. Vhodný je kodek H.264, no a pak je to trochu sazka sportka - oblíbeným fórkem je i to, že ve stejném housingu je slušný model i ******, a liší se to jen cenou.

Odesláno

Osobně jsem teď pořídil novou z číny :) F900LHD a zatím spokojenost,za ty peníze podle mě supr.V noci a za šera kvalita ujde,ve dne to musím ještě otestovat,jak je brzo tma tak dneska na to nebyl čas.

Odesláno

mě pořád láká něco takového,http://www.safeguard-eshop.net/zbozi/5966/Operativni-FULL-HD-1080P-kamera-do-auta---zrcatko.htm, kvůli uchycení a nenápadnosti, ale zase nechci naletět a koupit šunt, není to za pár kaček, má někdo něco podobného?

Odesláno

chuck11 : pokud chceš fakt solidní kameru tak si pořiď třeba DOD F900LHD a budeš podle mě spokojený.

z činy jí seženeš kolem 2tis,a nahrává hoodně dobře a kvalitně,nebo koupit levnějšího clona kolem 1000,-.

Nebo jakoukoliv kameru s lepším chipsetem a senzorem.

Já teď mám toho levnějšího clona a teď jsem objednal OEM DOD verzi a pokud chceš mohu ti poslat video jaký to dělá a jaký dělá ta OEM DOD verze.

[upravil dne 23/11/2013 19:36 od John]

Odesláno

John-nerozumím řeči tvého kmene :D

Ani nepoznám toho clona ani OEM DOD verze,v tomhle jsem totální amatér nikdy jsem se o tohle nezajímal.

Jak můžeš tak mi pošli video té kvalitnější verze pokud ji máš;)

Jak jsem ji zadal na ebay tak jich je tam třiřiťky ,která je ta OK OEM DOD verze:myslim

[upravil dne 23.11.2013 20:05 od chuck11]

Odesláno

chuck11 : ok pošlu ti SZ odkaz kde jsou obě verze,jedna je točená mnou v ČR to je ten levnější clon.

A pak přímo od číňana jak točí ta DOD F900LHD verze.

OEM DOD verze začínaji zpravidla kolem 90USD,podle toho ji poznáš a pak musí mít Ambarella Chipset...

třeba tahle tu jsem objednal teď já:

http://www.aliexpress.com/item/Car-Camera-Neutral-DOD-F900LHD-Car-Video-Recorder-with-2-7-LCD-12MP-H-264-Full/515951411.html

[upravil dne 23/11/2013 20:14 od John]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...