gronholmm Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 No ono třeba i na místě DN jsi schopnej viníkovi ne policajtům ukázat že se to stalo tak a tak a tudíž nemusíš případně čekat měsíce než o nehodě rozhodne magistrát Citovat
Mishanthrope Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Prosím kluci nevíte, jak se oživuje (nemám český manuál). Koupil jsem ji levně od známého. [upravil dne 20/1/13 15:55 od Pinďa] Mám tu stejnou. Vzadu je tlačítko pro zapnutí O/I, uvnitř je baterka jako ze starší Nokie a musíš mít vloženou kartu. Pokud je mrtvá, bude závada buď v baterce, nebo v celé kameře. Citovat
gronholmm Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Mám podobnou a ta jde i bez karty. Ale jezdtli jde bez baterky - to zítra můžu zkusit Citovat
shark734 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Capy: http://ulozto.sk/x8nKymh/17471015-avi bola mokra cesta, ked som to pozeral na suchej bolo vidiet viac Citovat
skuci Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Tak třeba Gronholm ten displej použil k nastavení kamery, jinak je to asi celkem k prdu já vlastně zapomněl, že k tomu není žádný software, přes který by si to v počítači zpravoval... Citovat
Pinďa Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Prosím kluci nevíte, jak se oživuje (nemám český manuál). Koupil jsem ji levně od známého. [upravil dne 20/1/13 15:55 od Pinďa] Mám tu stejnou. Vzadu je tlačítko pro zapnutí O/I, uvnitř je baterka jako ze starší Nokie a musíš mít vloženou kartu. Pokud je mrtvá, bude závada buď v baterce, nebo v celé kameře. Potřebuji spíše, jak se nastavuje datum a rozlišení atd. Jinak kamera jede (mám tam 8GB kartu). Kamera je nová (nebyla ani rozbalená) [upravil dne 21/1/13 17:31 od Pinďa] Citovat
gronholmm Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Když vydržíš tak ti tu cestu napíšu až pojedu z práce Juknu na to, ale nic težkýho to není .) Citovat
Pinďa Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Když vydržíš tak ti tu cestu napíšu až pojedu z práce Juknu na to, ale nic težkýho to není .) Budu jen rád. Chtěl by jsem ji zprovoznit a dát do auta. (koupil jsem ji za 300 Kč od známého, co ji dostal 3x k vánocům). Citovat
skuci Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 chudák kamarád, dostat tohle 3x pod stromeček... Citovat
Veverka Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Taky jsem onehdá uvažoval, nějakou takovou věcičku pořídit. Jenom si furt lámu hlavu s napájením - jede to na baterku (kolik toho vydrží? Např. ta, co ji mám v navigaci, dala tak 2-3 hodiny, když byla nová...). Nebo to máte na kabel do 12V zásuvky? Nevadí vám, když vám ten kabel visí do prostoru/výhledu? Nebo máte napájení tažený z pojistek pod tapecírunkem? Citovat
ChouLu Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Já to mám vyřešené tak, že to mám zapojené na čtecí lupu ve stropě Po zapnutí klíčku tam vleze napětí, kamera se zapne a po vypnutí se kamera za pár sekund zase vypne Citovat
Veverka Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Já mám navígu z levýho dolního rohu čelního skla napojenou přímo do pojistek a funguje to výborně. Jen u té kamery nahoře u stropu jsem si to neuměl nějak představit. Že je tam osvětlení a čtecí lampičky mi prostě nedošlo... Člověk prostě občas pro les nevidí stromy. Díkes za tip Citovat
ChouLu Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Navigaci jsem měl u auta vyvedenou z rádia, u nového jezdím dle mobilu, tak mám jen kabel Ale kamera mě rozčilovala, když mě kabel lezl dolů.. ještě akorát sháním zahnutou USB koncovku, aby to nelezlo tak do prostoru a budu spokojen Jinak zdravím Veverkovi Citovat
Veverka Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Pozdrav jsem ženě vyřídil, děkuje a opětuje K té kameře - budu to tu muset důkladně pročíst a něco vychytračit, abych eventuelně nevydal peňouze za něco, co nebude plně funkční Citovat
ChouLu Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Hlavně si při výběru kamery dávej pozor aby mezi jednotlivými sekvencemi nebyly pauzy, nejlépe aby se videa kryla Citovat
skuci Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 a proč je tady takovým hitem kupovat si nekvalitní číny...? není lepší připlatit si pár peněz a koupit něco kvalitnější...? Citovat
Lihous Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Protoze levne je dobre A taky proto ze ne vse levne je spatne videl jsem par zazkamu z kamer za cca 1500,- a bylo to vuci cene dostatecne a hodne podobne k te nasi za cca 3tis v obchode 6tis!! Na druhou stranu az na jednu kameru nam nase v plnem HD dela mezi \"zaznamem\" zhruba 2vterinova okna = vetsinou zakon schvalnosti je prave \"neco\" v tom okne Ale pak jsou kamery jako ze tam je a dela barevne fleky. Jde spis o to co ten ci onen uzivatel ceka a kde jezdi. A dale odzkouset a videt-uvitam i nejake sekvence z prave te ci one kamery na zivo ne odkaz na Youtube ale pekne udelane video tou ci onou kamerkou. Citovat
skuci Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 no já se tím teďko docela zaobírám právě a ty HD kamery jsou super se záznamem ale je tam problém s délkou záznamu. Tím, že je to dobrá kvalita, má i velkou kapacitu a tak na i sebevětší kartu nejde zaznamenat záznam delší jízdy, nemluvě o tom, že člověk třeba jede na několik dní pryč aby měl záznam i z prvního dne ale je to o prioritách, jestli se chce člověk chránit a nebo o víkendu koukat, jak jezdil na cestách [upravil dne 23/1/13 12:51 od skuci] Citovat
oddie Odesláno 23. leden 2013 Autor Odesláno 23. leden 2013 a proč je tady takovým hitem kupovat si nekvalitní číny...? není lepší připlatit si pár peněz a koupit něco kvalitnější...? Něco kvalitnějšího taky z Číny? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.