Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ono třeba i na místě DN jsi schopnej viníkovi ne policajtům ukázat že se to stalo tak a tak a tudíž nemusíš případně čekat měsíce než o nehodě rozhodne magistrát :papa

Odesláno
Prosím kluci nevíte, jak se oživuje (nemám český manuál). Koupil jsem ji levně od známého.

[upravil dne 20/1/13 15:55 od Pinďa]

Mám tu stejnou. Vzadu je tlačítko pro zapnutí O/I, uvnitř je baterka jako ze starší Nokie a musíš mít vloženou kartu. Pokud je mrtvá, bude závada buď v baterce, nebo v celé kameře.

Odesláno
Tak třeba Gronholm ten displej použil k nastavení kamery, jinak je to asi celkem k prdu :)

já vlastně zapomněl, že k tomu není žádný software, přes který by si to v počítači zpravoval...

Odesláno
Prosím kluci nevíte, jak se oživuje (nemám český manuál). Koupil jsem ji levně od známého.

[upravil dne 20/1/13 15:55 od Pinďa]

Mám tu stejnou. Vzadu je tlačítko pro zapnutí O/I, uvnitř je baterka jako ze starší Nokie a musíš mít vloženou kartu. Pokud je mrtvá, bude závada buď v baterce, nebo v celé kameře.

Potřebuji spíše, jak se nastavuje datum a rozlišení atd.

Jinak kamera jede (mám tam 8GB kartu).

Kamera je nová (nebyla ani rozbalená)

post-1673-14109629002355_thumb.jpg

[upravil dne 21/1/13 17:31 od Pinďa]

Odesláno
Když vydržíš tak ti tu cestu napíšu až pojedu z práce ;) Juknu na to, ale nic težkýho to není .)

Budu jen rád. Chtěl by jsem ji zprovoznit a dát do auta.

(koupil jsem ji za 300 Kč od známého, co ji dostal 3x k vánocům).

Odesláno

Taky jsem onehdá uvažoval, nějakou takovou věcičku pořídit.

Jenom si furt lámu hlavu s napájením - jede to na baterku (kolik toho vydrží? Např. ta, co ji mám v navigaci, dala tak 2-3 hodiny, když byla nová...). Nebo to máte na kabel do 12V zásuvky?

Nevadí vám, když vám ten kabel visí do prostoru/výhledu? Nebo máte napájení tažený z pojistek pod tapecírunkem? :myslim

Odesláno

Já to mám vyřešené tak, že to mám zapojené na čtecí lupu ve stropě :)

Po zapnutí klíčku tam vleze napětí, kamera se zapne a po vypnutí se kamera za pár sekund zase vypne :)

Odesláno

Já mám navígu z levýho dolního rohu čelního skla napojenou přímo do pojistek a funguje to výborně. Jen u té kamery nahoře u stropu jsem si to neuměl nějak představit. Že je tam osvětlení a čtecí lampičky mi prostě nedošlo... :D Člověk prostě občas pro les nevidí stromy. Díkes za tip :super

Odesláno

Navigaci jsem měl u auta vyvedenou z rádia, u nového jezdím dle mobilu, tak mám jen kabel :)

Ale kamera mě rozčilovala, když mě kabel lezl dolů.. ještě akorát sháním zahnutou USB koncovku, aby to nelezlo tak do prostoru a budu spokojen :)

Jinak zdravím Veverkovi :papa

Odesláno

Pozdrav jsem ženě vyřídil, děkuje a opětuje ;)

K té kameře - budu to tu muset důkladně pročíst a něco vychytračit, abych eventuelně nevydal peňouze za něco, co nebude plně funkční :myslim

Odesláno

Protoze levne je dobre

A taky proto ze ne vse levne je spatne videl jsem par zazkamu z kamer za cca 1500,-

a bylo to vuci cene dostatecne a hodne podobne k te nasi za cca 3tis v obchode 6tis!!

Na druhou stranu az na jednu kameru nam nase v plnem HD dela mezi \"zaznamem\" zhruba 2vterinova okna = vetsinou zakon schvalnosti je prave \"neco\" v tom okne :(

Ale pak jsou kamery jako ze tam je a dela barevne fleky.

Jde spis o to co ten ci onen uzivatel ceka a kde jezdi.

A dale odzkouset a videt-uvitam i nejake sekvence z prave te ci one kamery na zivo ne odkaz na Youtube ale pekne udelane video tou ci onou kamerkou.

Odesláno

no já se tím teďko docela zaobírám právě a ty HD kamery jsou super se záznamem ale je tam problém s délkou záznamu. Tím, že je to dobrá kvalita, má i velkou kapacitu a tak na i sebevětší kartu nejde zaznamenat záznam delší jízdy, nemluvě o tom, že člověk třeba jede na několik dní pryč aby měl záznam i z prvního dne

ale je to o prioritách, jestli se chce člověk chránit a nebo o víkendu koukat, jak jezdil na cestách ;)

[upravil dne 23/1/13 12:51 od skuci]

Odesláno
a proč je tady takovým hitem kupovat si nekvalitní číny...? není lepší připlatit si pár peněz a koupit něco kvalitnější...?

Něco kvalitnějšího taky z Číny? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...