Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Paneboze,protoze jsem chtel abyste se na to koukli,prislo mi to na to dost zajimavy.Tak se omlouvam a klidne to smazte nebo presunte,jestli tady uz je tema driftujici rc modely.... a punkac: ne to opravdu nepotrebuju,casem to prijde,nemusim tady honit prispevky kazdou blbosti,ale tohle video jsem si nechtel nechavat pro sebe.

Odesláno

dada: se hned neurážej, ale zásadně nepodceňuj starší (myslím služebně starší) členy fóra, když se diskutuje v jednom tématu o autě a je tam odkaz, všichni o něm víme, netřeba vlákna kopírovat, správně by to mělo být tak, že si založíš téma \"driftující RC modely\" v sekci srandičky, všimni si prosím výstižného názvu, né slintám jako pes, to klidně uveď do tvýho prvního příspěvku v tom tématu. Jestli na to video pakchceš někde upozornit, zkopíruj si urladrečsu tvého vlákna a tu pak vlož do jiné diskuze ...... A furt se neurážej!:cool:

Odesláno

Nevim proc banan kdyz hurvaj i Pe.tr se mnou souhlasí..to neznamena ze se par lidem nelibi video ze me hned budete davat ban ne??trochu rozum a snd vas Hurvajz uz zadal,abyste to jine nerozmazávaly to co se stalo driv... a taky se kouknete na par svych prvnich prispevku a zamyslete se :) a jinak preju vsem uz predem Stastny a vesely Nový rok ;)

Odesláno

Pata: věřím, že blbej není a naučí se. Já si kupříkladu pořídil N900 a na jejich fóru se skoro bojim něco napsat, páč tam ti hned napíšou, že tvůj problém se řešil tady a tady a máš pomalu výstrahu před popravou.... :D

Pe.tr souhlasí a Hurvajz neřeší video ale tvůj nadpis :aut

Odesláno

Ach jo,clovek to myslel Hurvajz za dobre...tak sorry ;) Myslim,ze veci okolo se doresily,nadpis je novej,tak uz stop tomu off-topicu a uz jen k videu,prece tu nechceme mit 10 stran o nicem...a hlavne mi pak nerikejte,ze mam 1000 prispevku,kdzy me k tomu samy nutite.

Pata:nepij to,nebudes mit zasoby na zitra :D

[upravil dne 30/12/10 22:22 Dadadavid]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...