Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V předchozím tématu jsem řešil baterku do auta, ztratilo se mi i ovládání, tak si chci koupit nové autko.

Akorát nevím jestli koupit levnejší model na spalovák nebo dražší model v elektrice.

Když koupím levnější spalovák, nerozpadne se mi to po pár jízdách a jsou na to nějaké vyšší náklady? Tím nemyslím samotné palivo.

co říkáte třeba na tohle? http://deti.bazos.cz/inzerat/8257271/PRODAM-RC-MODEL-AUTA-4-KRAT-4-NA-SPALOVACI-NITRO-MOTOR.php

a potom výkonné elektro vozítko : http://kocarky-hracky.avizo.cz/rc-hpi-wheely-king-4x4-4171433.html

[upravil dne 30.12.2010 22:05 ThorR]

Odesláno

Ná to svoje výhody, ale hlavně si uvědom hromadu smradu a randálu. Já těch aut moc nepostavil ( dohromady 2 ) já jsem spíš na lidě, ale vždycky jsem dával přednost elektrice, vadilo mi vozit sebou palivo, žhavení, tankovat ... s elektrikou si pojezdíš i v tělocvičně ale co modelář to názor :D

Odesláno

Já si koupil natěšenej nitro Savage,jak to bude lítat,ale brzo mě přestalo bavit,pořád jen štelovat,žhavit,po každý jízdě čistit atd.Nakonec jsem to předělal na elektru,brushless systém.Ta elektra jezdí potichu,můžu s ní kamkoliv,jezdí o dost rychleji a má větší sílu,nitro už nechci vidět:bojim

Odesláno

:xvultohle si svařili kámoši údržbáři minulou zimu, na fotkách je to bohužel ještě bez serv, nádrže, nástřiku a plechu naspod

Je to dlouhý asi metr, široký půl, hmotnost asi 30 Kg a jede to přes 50 km v hodině

spodek z jeklu a vrsek z nerez rourky průměru 22 tloušťky 0,8 mm

[upravil dne 30/12/10 22:31 punkac]

Odesláno

Hlavně si zjisti,jak je to s náhradníma dílama,u těhle čínských produktů to zakopne o kamínek a rameno v čudu,je to udělaný z křehkých plastů.

Odesláno
Tak asi objednám tohle , snad ten 3000 akumulátor něco vydží a bude jezdit jako v tom videu :)

Jo tohle objednával kolega pro dítě aby si měl s čím hrát, ale uvidím se s ním až po vánocích. Nevypadalo to špatně, ale že by to zase byla bůh víí jaká hitparáda to ne. Výhoda je, že si s tím pojezdíš všude. To auto co mi zbylo je nízký a to v podstatě nevezmeš ani na silnici. Tak leda asfaltový hřiště a nebo dovnitř. Takže doporučuju něco spíš do terénu jako tohle.

Odesláno

Já začínal modelařit s tímhle modelem,,taky čína,ale je to kopie od tamiya,takže jsem pomalu udělal z tohoto Tamiyu,je tam ale neuvěřitelně odolný regulátor a motor,vydrží to hodně.Pak jsem koupil Savíka a tohle dal bráchovi,ten s tím jezdí dodnes.

Odesláno

Jo tohle objednával kolega pro dítě aby si měl s čím hrát, ale uvidím se s ním až po vánocích.

A nemůžeš mu prosím zavolat a zeptat se jestli se to za ty kačky vyplatí?

Odesláno

Jo tohle objednával kolega pro dítě aby si měl s čím hrát, ale uvidím se s ním až po vánocích.

A nemůžeš mu prosím zavolat a zeptat se jestli se to za ty kačky vyplatí?

Jo a rovnou mu řeknu, že v Únoru letí na Kubu :D... no tak né to by mi asi nic neřekl, jeslti nezapomenu, tak mu zítra odpoledne zavolám ( dopoledne jsem v termálech ).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...