longstarr Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 prosím mám problém zničeho nic mi nejde nastartovat. Baterka je OK. když otočím klíčkem ozve se cvaknutí a nic jinak světla svítí takže baterka je plná stalo se to najednou může to být pojistka? já myslel, že na startér žadná není prosím poraďte Citovat
Ferry Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 bud uhliky nebo solenoid na starteru zkus ten starter poklepat kladivkem, kdyz se zacne tocit, bude to nejspis tema uhlikama starter se da repasnout, uhliky stoji asi 300kc [upravil dne 29/12/10 20:10 Ferry] Citovat
longstarr Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 No já měl ten problém na 405tce to pomohlo zkusím a fakt to startování nemá pojistku? Mě se tam vždy po tom neúspěšném pokusu startování ozval takový zvuk jako kdyby servomotorku nebo co Citovat
majd Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Já měl jendou podobný problém, nepamatuji si už jestli to cvakalo nebo ne ale po všeljakým zkoušení jsem přišel na to, že byla špatná kostra. Startoval jsem jednu dobu pomocí káblíku (trochu silnější dvojlinka k reproduktorům:mad:) tak že jsem jeden konec omotal kolem mínusu na baterce a druhý konec se smyčkou zachytil za ten šroub co trčí ze startéru (ten na kterým je kostra!!!), pak normálně klíčkem nastartoval a kabel zase schoval . Jak jsem se už hodně naštval tak jsem vyndal startér a pořádně pročistil a od té doby startuje bez problémů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.