Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já mám grafiku a z ní mi vede dvi hdmi a vga ale já chci aby monitor měl aspon dvi.bohužel ten samsung ani to lg nemaj ty jen vga.tak asi ten benq nebo nevim netušil sem že bude takový sraní vybrat si monitor:D

Odesláno

No tak vzhledem k tomu, že základní poučka obchodníka říká, že zákzaník je vnitřně připraven dát o 25% více než původně zamýšlel tka vezmi tohle http://www.alza.cz/23-samsung-b2330h-cerny-leskly-d178098.htm

Pokud je to moc tak třeba tohle: http://www.alza.cz/21-5-led-lg-e2240t-pn-d164625.htm

nebo http://www.alza.cz/21-6-led-samsung-ex2220-d177917.htm

[upravil dne 30/12/10 10:15 koblih69]

Odesláno

Abych nezakládal nový téma, tak se přifařim do tohohle :-) V dohledné době taky plánuju něco pořídit. Zalíbil se mi tento, co vy na to? Myslim že za tu cenu celkem bezkonkurenční.

Odesláno

Nižší spotřeba energie a úspora nákladů

Při zhoršujícím se globálním oteplování je nutné snižovat emise CO2! LED monitory BenQ mohou dosáhnout snížení spotřeby až o 36% v porovnání s tradičními výrobky, uspoří energii a vaše náklady.

--------------------------------------

jako sorry ale koho dneska zajima eko? Jim jde o prodej ne o eko.... to jsou ale kecy.

Kvalita nejvyššího standardu

Společnost BenQ se zaměřuje na vývoj produktů vynikající kvality, které uspokojují vaše požadavky již více než dvě desetiletí. V tomto úsilí společnost BenQ neustále upevňuje svou pozici jedné z nejspolehlivějších značek 3C na světě.

------------------------------------------------------------------------------------

Myslim ze konkretne BenQ ma k 3C stejne daleko jako prestigio.

Vysoký dynamický kontrastní poměr 5.000.000:1

BenQ posunuje podání obrazu na zcela novou úroveň, definuje a tříbí každý sebemenší detail díky ultra vysokému kontrastnímu poměru 5.000.000:1.

-----------------------------------------------------------------------------------------

opakovat se dvakrat neni vbtipne. V Kazdem pripade nevim ale jestli tma bude kontrast 1 000 000 nebo 5 000 000 nepozna ani dobro oko grafika. tocka.

Vzhledem k tomu ze ten monitor je za bezkonkurencne nejnizi cenu nekoupil bych ho... uz jenom kvuli kvalite znacky BenQ a cena tohoto produktu bude odpovidat i kvalite a zpracovani a vydrzi.

jako ani za darmo bych ho nedal na stul... :-]

Odesláno
Zalíbil se mi tento, co vy na to? Myslim že za tu cenu celkem bezkonkurenční.

Pokud ti stačí úhlopříčka 21,5\", ber ho. Není to žádná TOP kvalita, ale naprosto standardní monitor za slušné prachy s tříletou zárukou.

Dřív měly LCD Benq problémy se zdroji, teď neodcházejí o nic více, než konkurenční. ;)

Odesláno

Chepp: Nemám relevantní srovnání, ale jeden Benq mi svítí v práci na mém stole a za víc než rok (nevím přesně, jak dlouho) neměl žádný problém. Když jsem měl možnost ho vyměnit, vždy jsem si ho nakonec nechal. Samsungy v této cenové kategorii jsou proti němu úplné sračky (co se kvality zobrazení týká).

Odesláno
Chepp: Nemám relevantní srovnání, ale jeden Benq mi svítí v práci na mém stole a za víc než rok (nevím přesně, jak dlouho) neměl žádný problém. Když jsem měl možnost ho vyměnit, vždy jsem si ho nakonec nechal. Samsungy v této cenové kategorii jsou proti němu úplné sračky (co se kvality zobrazení týká).

To teda fakt nemáš a soudnost taky ne, BenQ se dá skutečně doporučit, ale pouze s ohledem na cenu, obraz je slušný cena výborná, spolehlivost myslím také velmi slušná, ale napsat, že je lepší než Samsung ... no nic...:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...