Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, ono vlastne LED = LCD s podsvietenim LED. Je to len marketingovy blabol a stale je to \"len\" LCD, iba nieje podsvietene trubicami ale LEDkami. Nativne LED monitory sa zatial nepredavaju, resp. urcite nie vo velkosti 22\" a do 4000 kacek.

[upravil dne 29.12.2010 15:33 DanculD]

Odesláno

Ono s tím LED podsvícením je to složitější. Oproti klasické LCD, kde je podsvícena celá plocha jediným zdrojem a nelze tedy v různé části obrazu mít různé podsvícení (nižší kontrast), je u LED podsvícení možné v různých oblasech obrazu možné toto podsvícení měnit (zvýší se tím relativní kontrast). Pochopitelně to musí monitor umět.

Já jsem zvědav, kdy se do běžné komerce dostane OLED. To bude teprve žrádlo. :-)

Odesláno

kujon106: osobně bych šel klidně do 22\", ale 16:10 ;) Ale to už záleží, co kdo preferuje :)

Edit: i když ideální by bylo 22\" 5:4 nebo 4:3 :mad::)

[upravil dne 29/12/2010 17:16 Pata]

Odesláno

Jak je to s tím \"LED\" už jsem tu vysvětloval - jde jen o typ podsvícení. LED se zdá být lepší, navíc má nižší spotřebu, čili pokud na ten monitor čučíš několik hodin denně, vypplatí se.

Odesláno

jo čumim do něj celkem dost ale 24 je moc 22 si myslim akorát mám malej stůl.v alze maj asi 10 monitorů 22 dvi od 3 do 3,5tis tak práve nevim jakej.mám to spíš na hry na filmy nekoukám

Odesláno

Jo to bezesporu, až budeš jako mladej vždycky 30 dnů bez monitoru von tě přejde humor :D Mimochodem obrazově je to taky katastrofa s ostatními Samsung nebo LG monitory ( nebo klidně BenQ, Acer a podobnými noName ) co mám kolem sebe se to nedá srovnat. Byl to omyl...

[upravil dne 30/12/10 09:30 koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...