Petr605 Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 Někde se tady psalo o tom, že si tam někdo přes tu mřížku dal silonovou punčochu a nemohl si to vynachválit. Já myslím, že je to lepší řešení, než Hadra (:D), protože to líp propouští vzduch. [Editován dne 10/1/05 Petr605] Citovat
Dave_k Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 Jasně zkontaktuj nějakýho bankovního lupiče a ten ti potvrdí že přes punčochu jde dejchat. P.S. Na barvě nezáleží. Citovat
Dydzej Odesláno 11. leden 2005 Odesláno 11. leden 2005 Napsán autorem Hadra Jakou Hadru...????? Hele..ten palovej filtr je takovej ten jakoby hrubej molitan nebo houba nebo co to je, nasazenej v plastovejch packách na vrchní straně ventilátoru?? Teda u 106???a 106 má doufám jen jeden ventilátor. Molitan to teda neni, pylovej filtr je uhlikovej filtr, mezi tema membranama je aktivni uhli. A jsou dve provedeni, lacinejsi ma problemy s vlhkosti (snizuje se prodysnost), drazsimu pry ne. Nemyslim original Peugeot dily a jim ekvivalentni, ty jsou OK, ale \"univerzalni\" pylovy filtry co jsem videl po vyprodejich. Citovat
Hadra Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Dík, já jen abych vědel co si koupit do nabídky hader.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.