Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny , nedávno jsem si koupil jetou 406 HDI 80KW , dnes jsem ale při parkovaní zjistil, že jsem asi neco uthr ze spodku auta . Vůbec nevím co to je... na palubovce nic nesviti ..(foto v příloze). Zajímalo by mě co s tím - jestli to můžu odmontovat ? - do servisu to mám 100km :(

post-33691-14109614244209_thumb.jpg

Odesláno

Elektrikarske pasky to neudrzi, plny je to pekne tezky! Original zeleznou sponu peugeot nezna, ja to tam pridelaval kozenym paskem, slysel jsem ze to jde i vrutama. Ja radsi nechal udelat FAPOFF a nadrzku vyhodil...

Odesláno

Používáme v práci pásky o rozměru 7,6 x 300 mm a klidně se s ní můžete oběsit a určitě nepraskne. Samozřejmě pokud koupíte ty v Globusu tak ty se nedají ani silou stáhnout protože se samy rozjedou...

Odesláno

RHZ = 80kW nemá FAP

RHS = 79kW má FAP

Každopádně bych ten nesmysl z auta co nejdříve vyhodil, vždyť podle fotky už začíná opouštět auto sám po částech....Už má svůj čas...

Odesláno

shibby, co z auta odpadava to tam nepatri :roker takze vyhodit aj s fap-om, stalo sami toto iste ale na zeleznicnom prejazde, nadrzku som vtedy pripevnil ako pisu tuto niektori, stahovacimi paskami na kable, a odvtedy tam stale drzi...

[upravil dne 28/12/10 08:27 farky]

Odesláno

No co kdybych to místo montáže rovnou sundal ?? pojede to bez úpravy řídící jednotky ? Zbytek fapu bych sundal cca za 14 dní ... A pokud sundat tak co s těma hadicema (zaslepit?)

Odesláno

Jedna hadice je s odvzdušňovákem, to je ta co jde zvrchu nádržky , tu můžeš vyhodit, zbylé dvě zaslepit a strčit někam nahoru, to samé konektor. Problém je, že pokud to ted demontuješ, nahlásí Ti to chybu fapu a auto půjde do nouzovýho režimu, což se může stát tak jako tak, mě třeba po tom co mi to upadlo něco vevnitř zblblo a hlásilo to už jen že tam neni adtivum, ačkoliv nádržka byla plná. Takže jestli s autem chceš jezdit, nějak to tam zadrátuj a až uděláš FAPOFF tak to vyhod, udělal jsem to tak taky a je klid... :papa

Odesláno

Tak nakonec sem zjistil, že 200 metrů od bytu je servis, tak sem tam dojel a uvidim co mi zítra řeknou . (na bytě sem nenašel ani pořádný nářadí a do garáže to mám 80km :( )

Odesláno

tak to maš docela kousek do garaže,to tam jezdiš pro auto na kole?nebo MHD?ja to taky mam kousek 40km takže když neco chci nutne udelat tak na chodniku nebo u kamarada v garaži,zbytek počka na vykend no jo no to holt je udel panelaku(kralikaren)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...