Baran Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 zdravim,posledny cas sa mi skoro po kazdej jazde zahmlieva vodicova strana okien...uz som vyskusal vsetko,dvere netecu,stresne nemam,radiator kurenia netecie,koberce aj rohosky su suche,celne okno tesni,kabinovy filter novy....nemate niekto nakres alebo popis prace ako sa cistia odtokove kanaliky na P-406 1,8 16v 2002....hlavne na vodicovej strane...pod deklom pri stieracoch je secko ciste.... Citovat
Ferry Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 a klapka venkovniho privodu vzduchu je otevrena ? (je videt ventilator, kdyz vyndas filtr pod tim plastem pod oknem?) Citovat
Baran Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 ano je ho vidno...vidno taku plastovu vrtulku (vizera to ako...keby to bolo na odstavovanie pomarancou...) Citovat
koblih69 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Není problém v zacpaném odtoku klimy? Zkoušel jsi pročistit? Citovat
Baran Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 kde ten odtok najdem a ako ho precistit? Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 U levé nohy spolujezdce oddeláš ten plast na boku středového tunelu a uprostřed palubky, úplně dole a úplně vepředu je taková cca 1 cm tlustá hadice. Tu rukou stáhneš dolů a prošťouráš to třeba nějakou licnou (kabelem ) nahoru a pak i skrz tu hadici dolů až pod auto. Citovat
švícko87 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Mě proti mlžení pomohlo vyčistit okno zevnitř od mastnoty... Omlouvám se,jestli jsem trochu Citovat
Baran Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 U levé nohy spolujezdce oddeláš ten plast na boku středového tunelu a uprostřed palubky, úplně dole a úplně vepředu je taková cca 1 cm tlustá hadice. Tu rukou stáhneš dolů a prošťouráš to třeba nějakou licnou (kabelem ) nahoru a pak i skrz tu hadici dolů až pod auto. oks....zajtra to vyskusam a ak to pomôze tak ta budem vsade chvalit.... Citovat
Baran Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 Mě proti mlžení pomohlo vyčistit okno zevnitř od mastnoty... Omlouvám se,jestli jsem trochu je take ciste ze sa da z neho jest.....ale dik ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.