Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,posledny cas sa mi skoro po kazdej jazde zahmlieva vodicova strana okien...uz som vyskusal vsetko,dvere netecu,stresne nemam,radiator kurenia netecie,koberce aj rohosky su suche,celne okno tesni,kabinovy filter novy....nemate niekto nakres alebo popis prace ako sa cistia odtokove kanaliky na P-406 1,8 16v 2002....hlavne na vodicovej strane...pod deklom pri stieracoch je secko ciste....

Odesláno

a klapka venkovniho privodu vzduchu je otevrena ? (je videt ventilator, kdyz vyndas filtr pod tim plastem pod oknem?)

Odesláno

U levé nohy spolujezdce oddeláš ten plast na boku středového tunelu a uprostřed palubky, úplně dole a úplně vepředu je taková cca 1 cm tlustá hadice. Tu rukou stáhneš dolů a prošťouráš to třeba nějakou licnou (kabelem ) nahoru a pak i skrz tu hadici dolů až pod auto.

Odesláno
U levé nohy spolujezdce oddeláš ten plast na boku středového tunelu a uprostřed palubky, úplně dole a úplně vepředu je taková cca 1 cm tlustá hadice. Tu rukou stáhneš dolů a prošťouráš to třeba nějakou licnou (kabelem ) nahoru a pak i skrz tu hadici dolů až pod auto.

oks....zajtra to vyskusam a ak to pomôze tak ta budem vsade chvalit....:super

Odesláno
Mě proti mlžení pomohlo vyčistit okno zevnitř od mastnoty... Omlouvám se,jestli jsem trochu :xvul

je take ciste ze sa da z neho jest.....ale dik ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...