Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj kluci chci se zeptat,,mam origo radio na kazety a chci poslouchat mp3 je lepsi takovej ten srac na mp3 co musim ladit prez radio,,nebo ta kazeta jak se strka do radi a mato kabel ale nevim jak to funguje a jakej to zvuk ani jak se to jmenu je dik moc

Odesláno

Osobně jsem se vrátil od FMtransmiteru k onomu bazmeku s kazetou - spokojen. Daleko lepší kvalita poslechu (pokud se to tak dá nazvat :)) Jelikož mám old tak xcar pro mne není :(

Odesláno

ten x carlink bych doporučoval kvalita stejná jako z cd chargeu. Já sem ho taky něměl povolený a v peugeotu mi to za 100,- odblokovaly.

Odesláno

Já pořídil FM modulator Sencor SWM 160 za nějakých 500,- a jsem max spokojen.sice občas malinko šumí díky přenosu přes antenu kterou mám v zadu ale jinak maká skvěle.má vstup USB a SD.Záleží asi jak jsi hodně náročný posluchač:-)

Odesláno

nez davat za 2500 za xcarlink a nechat tam smejdsky origo, tak si radsi za ty prachy koupim jine cele radio..... a kdyz si trochu priplatim, tak uz muzu mit i pioneera a nemusim resit chujoviny pres adapter na kazety apod....

navic ten zvuk stoji za ......:roll

[upravil dne 30/12/2010 13:29 Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...