Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 tak treba chteji prispivat do statni kasy! nebo maji rady pojistovny a chteji jim usetrit penize? a nebo jen nasrat vsechny ostatni tim ze je oslni? Citovat
pastorek Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 ... nebo jen nasrat vsechny ostatni tim ze je oslni? :potlesk Citovat
Edison Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Edison: jestli to bylo na me tak mlhy nemam. bosslibor: taky zustanu vernej žarovkam nevim co všici na tech xenonech vidi Hmmm... Pak jistě do žlutějších světel. Ale jako Fr už asi ne... Viděl jsem to a nic moc. Tak žlutý by se mi líbily v mlhách. A co na nich kdo vidí? Je tam přecijen významný rozdíl. Když Ti nestačí popis, pak už jen vidět. To na nich vidíme. [upravil dne 26.12.2010 20:53 Edison] Citovat
Edison Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 tak treba chteji prispivat do statni kasy! nebo maji rady pojistovny a chteji jim usetrit penize? a nebo jen nasrat vsechny ostatni tim ze je oslni?To jsou jen předsudky podložený papírem. Realita je nepatrně odlišná. Např. s tím oslněním to není nevyhnutelné. Jde o to, jak si s tím kdo pohraje. Citovat
Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 jasne pokud tam das cocku ktera ma clonky a budes mit rozumne cista a serizená svetla tak to beru! ale v necem kde ma byt zarovka nemuzes pouzit vyboj kterej nema jasne ohraniceny svetlo. nebo me vysvetli jak to chces udelat? sklonit je vic dolu? tim padem si zhorsis viditelnost Citovat
Edison Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 U světel H7 obraničení světla vytváří stínítko ve světlometu. Výboj samotný je realizován ve stejném místě, jako je umístění vlákna žárovky. Takže v tom ten problém není. Je nepatrně jinde. Už jsem to tu někde popisoval. Citovat
čakom Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Edison: me svetla sviti suprově. nepotřebuju tam davat xenony Citovat
Edison Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Edison: me svetla sviti suprově. nepotřebuju tam davat xenony Teď jen nevím, jestli jsi je tam někdy měl. Jestli jsi měl možnost to porovnat. Třeba i včetně různé chromatičnosti. Jinak bys to nemohl napsat. Citovat
čakom Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 nemel a ani nemam potřebu je tam rvat když me to sviti dobře. opravdu mi vyhovuje jak 406 sviti Citovat
lubokpz Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Podporím čakoma, lebo ja som ich mal, ale vôbec ma tak nenadchli, aby som riskoval pretriasačky s policajtami. Citovat
čakom Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 a další vec je to jak piše lubokpz. proč zbytečne na sebe upoutavat pozornost policajtu. znam borca co ho už 2x vybrali kvuli xenonum. a už jezdi se žarovkama. mival jsem ladak a ze stejnyho duvodu jsem ho oddělal. Citovat
Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 fakt je tam clonka? ted jsem se dival na vlakno jak čakom rozdelaval svetla a clonku jsem tam nevidel ale mozna ji jen nevyfotil Citovat
čakom Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Vítek1: u staryho modelu neni u novýho je. před par dny se to tu řešilo. Citovat
Šalda Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Taky musím říct, měl jsem xenony jak na old tak i na new modelu, a rozhodně svítily míň do dálky než moje obyč. žárovky Philips +30 svítivosti za 150.- Citovat
lubokpz Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 ...Např. s tím oslněním to není nevyhnutelné. Jde o to, jak si s tím kdo pohraje.[/rquote] Ano pohral som sa, ale ked som nechcel byť chrapčo a oslnovať, tak som ich sklopil viac dole a videl som na kradšiu vzdialenosť, ako teraz, keď mam obyč. a nastavené správne. Citovat
bosslibor Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 a taky hlavně de o to že origo xenon ma gyro na udržování výšky a u přestavby né, na štelovačce to má každý smahlé na 0 aj když tahá prdel po zemi to je pak panečku radost když večer podkáte zetři také supercáry :D Citovat
Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 stejne ten hid zmetek se rozplizne jak jsem psal jedine cocka pro xenon tam to muze svitit rozumne nastesti dneska ta moda opadava a lidi uz to tahaji ven z auto. To me dost tesi, protoze mam problemy s ocima a ty HID me fakt delaji problem! Citovat
lubokpz Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Súhlas z \"hid zmetek\" som to mal asi dva a pol mesiaca a vymenil som tri výbojky a jedem štarter, samozrejme v záruke. Citovat
Šalda Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 S čočkou a xenony zkušenost nemám, měl jsem je v normální origo parabole, teplotu světla xenonů jsem měl 6000k, a nejhorší to bylo za šera a ještě když byla mlha, to sem viděl úplný ho..o:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.