Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Edison: jestli to bylo na me tak mlhy nemam.

bosslibor: taky zustanu vernej žarovkam ;) nevim co všici na tech xenonech vidi :myslim

Hmmm... Pak jistě do žlutějších světel. Ale jako Fr už asi ne... Viděl jsem to a nic moc. Tak žlutý by se mi líbily v mlhách.

A co na nich kdo vidí? Je tam přecijen významný rozdíl. Když Ti nestačí popis, pak už jen vidět. To na nich vidíme.

[upravil dne 26.12.2010 20:53 Edison]

Odesláno
tak treba chteji prispivat do statni kasy! nebo maji rady pojistovny a chteji jim usetrit penize? a nebo jen nasrat vsechny ostatni tim ze je oslni?
To jsou jen předsudky podložený papírem. Realita je nepatrně odlišná. Např. s tím oslněním to není nevyhnutelné. Jde o to, jak si s tím kdo pohraje.
Odesláno

jasne pokud tam das cocku ktera ma clonky a budes mit rozumne cista a serizená svetla tak to beru! ale v necem kde ma byt zarovka nemuzes pouzit vyboj kterej nema jasne ohraniceny svetlo. nebo me vysvetli jak to chces udelat? sklonit je vic dolu? tim padem si zhorsis viditelnost

Odesláno

U světel H7 obraničení světla vytváří stínítko ve světlometu. Výboj samotný je realizován ve stejném místě, jako je umístění vlákna žárovky. Takže v tom ten problém není. Je nepatrně jinde. Už jsem to tu někde popisoval.

Odesláno
Edison: me svetla sviti suprově. nepotřebuju tam davat xenony
Teď jen nevím, jestli jsi je tam někdy měl. Jestli jsi měl možnost to porovnat. Třeba i včetně různé chromatičnosti. Jinak bys to nemohl napsat.
Odesláno

a další vec je to jak piše lubokpz. proč zbytečne na sebe upoutavat pozornost policajtu. znam borca co ho už 2x vybrali kvuli xenonum. a už jezdi se žarovkama.

mival jsem ladak a ze stejnyho duvodu jsem ho oddělal.

Odesláno

Taky musím říct, měl jsem xenony jak na old tak i na new modelu, a rozhodně svítily míň do dálky než moje obyč. žárovky Philips +30 svítivosti za 150.- ;)

Odesláno

...Např. s tím oslněním to není nevyhnutelné. Jde o to, jak si s tím kdo pohraje.[/rquote]

Ano pohral som sa, ale ked som nechcel byť chrapčo a oslnovať, tak som ich sklopil viac dole a videl som na kradšiu vzdialenosť, ako teraz, keď mam obyč. a nastavené správne.

Odesláno

a taky hlavně de o to že origo xenon ma gyro na udržování výšky :D a u přestavby né, na štelovačce to má každý smahlé na 0 aj když tahá prdel po zemi :D to je pak panečku radost když večer podkáte zetři také supercáry :D:D

Odesláno

stejne ten hid zmetek se rozplizne :P jak jsem psal jedine cocka pro xenon tam to muze svitit rozumne nastesti dneska ta moda opadava a lidi uz to tahaji ven z auto. To me dost tesi, protoze mam problemy s ocima a ty HID me fakt delaji problem!

Odesláno

S čočkou a xenony zkušenost nemám, měl jsem je v normální origo parabole, teplotu světla xenonů jsem měl 6000k, a nejhorší to bylo za šera a ještě když byla mlha, to sem viděl úplný ho..o:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...