Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čaute,

kúpil som manželke Nokiu C3.

Je problém sa pripojiť s telefónom na moju WiFi sieť. Router mám D-Link a optiku od Swanu.

Podobný problém som mal aj s mojou Omniou II, ale po nahratí softu a prepísaní názvu telefónu to išlo.

Vie mi niekto poradiť ako to opraviť? :myslim

Ďakujem.

Odesláno

Typ zabezpečenie : WPA Personal

Typ šifrovania: TKIP

Heslo mám zadané dobre.

S routerom sa spojil, ale 1. krát nič nenačítal z netu a druhý krát načítaval veelmi pomaly a aj to nie celú stránku.

Tretí krát som to neskúšal bo som ho schoval (darček pod stromček).

Odesláno

filtr MAC adres slouží k jednoznačné identifikaci přístroje. Každá síťová karta má svou MAC adresu. V routru můžeš navolit, jaké MAC adrese bude přidělována IP adresa v síti. Třeba já mám doma 3 PC, PC1 s MAC adresou AA-BB-00-15-EF má přidělenou IP adresu 10. 4.0.2, PC2 má MAC adresu CF-01-DE-10-AA má IP 10.4.0.3 a poslední notebook přes wifi má MAC adresu třeba BB-CC-DD-EE přidělenou IP adresu 10.4.0.4

Je to k tomu, že IP adresa nebude přidělená zařízení, které router nezná a za druhý, zařízení bude mít přidělenou vždy stejnou IP adresu. Vhodné k aplikaci různých filtrů a omezení. Třeba můj PC2 se nedostane na internet a nic z internetu se nedostane na něj. Odborníci, kdyžtak mě doplňte či opravte ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...