PEUGEOTIK307 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Čaute, kúpil som manželke Nokiu C3. Je problém sa pripojiť s telefónom na moju WiFi sieť. Router mám D-Link a optiku od Swanu. Podobný problém som mal aj s mojou Omniou II, ale po nahratí softu a prepísaní názvu telefónu to išlo. Vie mi niekto poradiť ako to opraviť? Ďakujem. Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 No musis to mozno trochu viac rozepsat ten router ma nejake zabezpeceni atd... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Jake maš zabezpečení na routeru, maš WEP, WPA nebo WPA2, pokud WPA2 telefon to nemusí podporovat, potom jde o to jestli nemaš zapnutý filtr MAC adres, a jestli maš spravně zadané heslo Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Koupil jsem tchánovi nějakej základní D-link za 200,- na Aukru, hrozně jsme se s tím natrápil, 2 NB šly, 1 NB a telefon ne... nahrál jsem poslední FW a byl klid. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Typ zabezpečenie : WPA Personal Typ šifrovania: TKIP Heslo mám zadané dobre. S routerom sa spojil, ale 1. krát nič nenačítal z netu a druhý krát načítaval veelmi pomaly a aj to nie celú stránku. Tretí krát som to neskúšal bo som ho schoval (darček pod stromček). Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Čo je to filter MAC adries? Ako nahrám nový FW do routera? Citovat
macik.83 Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Jses na tom jeste dobre Me se na Dlinku nepovedlo dat ani heslo Citovat
punkac Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 filtr MAC adres slouží k jednoznačné identifikaci přístroje. Každá síťová karta má svou MAC adresu. V routru můžeš navolit, jaké MAC adrese bude přidělována IP adresa v síti. Třeba já mám doma 3 PC, PC1 s MAC adresou AA-BB-00-15-EF má přidělenou IP adresu 10. 4.0.2, PC2 má MAC adresu CF-01-DE-10-AA má IP 10.4.0.3 a poslední notebook přes wifi má MAC adresu třeba BB-CC-DD-EE přidělenou IP adresu 10.4.0.4 Je to k tomu, že IP adresa nebude přidělená zařízení, které router nezná a za druhý, zařízení bude mít přidělenou vždy stejnou IP adresu. Vhodné k aplikaci různých filtrů a omezení. Třeba můj PC2 se nedostane na internet a nic z internetu se nedostane na něj. Odborníci, kdyžtak mě doplňte či opravte Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.