Nanjua Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 jeste jedna rada do zivota : chlap musi odchazet z domova s plnym zaludkem a prazdnym pytlikem. pokud toto zena vi, nemusi se bat, ze by se chlap nekde zapomnel Alebo: zene treba velky dom,zahradu,domace zvierata,a 4 deti.ked zvladne vychovu,domacnost zahradu aj zvierata-tak vecer nema chut ani len mysliet na nejaky ten ulet.No a ked pride chlap domov a poriadne ju to... tak ...no problemo. Ale fuj. Oba dva. Že se nestydíte:bojim To by nebyla žena ale spotřebič [upravil dne 19/12/10 22:59 Nanjua] Citovat
Ravel Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ale fuj. Oba dva. Že se nestydíte:bojim To by nebyla žena ale spotřebič [upravil dne 19/12/10 22:59 Nanjua] no vždyť je, proč má něvesta bílý šaty? protože to je standardní barva kuchyňských spotřebičů Citovat
jofo Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Existujuci. No mozno to tak fungovalo pred par rokmi, Dnes by si to spravil tak zostanes sam aj s tym vsetkym na krku. Citovat
Nanjua Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ale fuj. Oba dva. Že se nestydíte:bojim To by nebyla žena ale spotřebič [upravil dne 19/12/10 22:59 Nanjua] no vždyť je, proč má něvesta bílý šaty? protože to je standardní barva kuchyňských spotřebičů Jojo, jasně. To jsou ty kecy a přitom realita je někde jinde :D:D Citovat
punkac Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 pro ravel & existujici: že by se ozvali unterpantoffeláci ??? :D:D:D Citovat
godzila.01 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 pro ravel & existujici: že by se ozvali unterpantoffeláci ??? :D:D:D Asi tak .... :D:D:D:D Citovat
winco Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 je mi to strašne moc luto....ani si neivm predstaviť jak nap*ču ti je....mňa tak pred 3/4 rokom nehala byvala a mňa to položilo ale keby som zisitl že mi je neverna a mám sa s poň rozisť ja tak by som to asi nezvladol...........inak bych to riešil jak už bolo napísane, išiel by som si podať toho typka aj keby to absolutne nič nevyiešilo ale som dosť nervak a vtej chvýli by som mla chuť do niečoho udrieť a holku v živote nikdy by som neudrel a do boxovacieho mechu to neni ono.....takže ešte raz je mi to uprimne luto :/ :/ :/ Citovat
macik.83 Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Nooo, tak jsem si to procetl cely a zajimave, opravdu Ja jsem asi strasnej egoista, ale chlap muze a zenska prece ne Ne vazne, lepsi je se v nicem nestourat, kdo z nas je svaty... A PetreCoupe, pred tebou smekam, zes to takhle vyresil a ze o tom umis mluvit, spousta z nas to bere jako svou prohru, ze je NEKDO lepsi a utapi se v tom. Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 kdyz uz tady zaznely takova moudra jako to o spotrebicich odlehcim to jednim vtipem \"ze zivota\" : Jaky je rozdil mezi zenou a fazoli ??? - Zadny, obe potrebuji poradny kolik, jinak se plazi k sousedovi ! :mad: Citovat
Holland Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 to PetrCoupe-tak jak to zvládáš:papamám nák pomoct;) Citovat
automale Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 no to su tu riadne temy - nemozem zaspat, nevera-rozchod. uf. STASTNE a VESELE chlapi a chlapci. Ja konkretne som po rozchode 2 mesiace a asi mi z toho preplo. Pridava sa k tomu kopec inych problemov tak asi preto. Bol to moj prvy vazny vztah, trval 3 roky. Nebola v tom nevera. Boli sme ten par ktory neveru neuzava. ked mam chut na niekoho ineho az taku ze sa snim vyspim, nieco nieje v poriadku a ked to dalej este k tomu tajim tam uz vobec nic neieje v poriadku. naco ostavat v takom vztahu. nas pripad bol iny - nase \"cesty\" sa rozisli. kazdy sme zrazu chceli nieco ine - zivotne ciele sa zmenili. fakt blbe ked sme spolu uz takmer byvali. odstahovat som sa musel ja - o to viac to boli - ten bytecek som si strasne oblubil. no a s mojimy poziadavkami na partnerku ... he dlho budem sam aj ked ako sa vravi - clovek nikdy nevie. no len dufam ze nabuduce uz kazdy bude svoje zivotne ciele mat napevno stanovene. kazda vaznejsia zmena preveri vztah - uplna pravda. ja som kompromis hladal ako ostat spolu aj nadalej ona uz nie. mal som ju aj mam ju rad ako cloveka, chcel a vedel som si snou predstavit zivot a nieco ako -problemy- mi dovod na rozchod neprisli. financne sa casom vyriesia, to ze chcela ist pracovat do zahranicia - nevadi, 2 tyzdne bez seba vydrzime potom sa mi vratis na slovensko. nie ona uz nechcela hladat spolocnu cestu. neva. Citovat
PetrCoupe Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 Macik83 , Holland ... Zvládám to tak, že nevydržím být doma. Pořád musím být někde pryč, musím pořád něco dělat. V noci jsem nějak nespal, ve škole jsem byl myšlenkama úplně jinde... Chce to čas a nezblbnout. Dnes si skáknu na pivko, pokecám s hospodskou radou starších a bude o něco líp. Že tu o tom tak píšu? Musel jsem se vykecat, alespoň takhle, kdybych to dusil v sobě asi by mě to úplně položilo... Prostě se na to snažím co nejvíc nemyslet... Fakt ale snažím... [upravil dne 20/12/10 21:30 PetrCoupe] Citovat
PetrCoupe Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 To PeterCoupe: mas facebook? No , nevím jestli použít slovo bohužel, ale mám... Citovat
Stifler Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 PetrCoupe: Tak si FB zruš. Je to nejlepší, co můžeš udělat. Já jsem si s přítelkyní FB zrušil a ušetřilo nám to dost hádek ve vztahu a toho času prosezenýho na facebooku......aspoň můžu sedět u fóra Peugeot-Clubu místo toho. Hodně lidí, co znám tráví u FB mnoho hodin denně - to už je nezdravé a chce to léčit, ale to jim nevysvětlíš.... Věřim, že se z téhle situace brzo dostaneš a začneš zase \"normálně\" žít, ale FB ti určitě nebude připomínat nic dobrého, vždycky si vzpomeneš na ní a její nevěru. Citovat
daja535 Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Přesto že Tě neznám petercoupé tak musím říct že si to dovedu přdstavit , taky jsem něco podobného prožil. Neboj dostaneš se ztoho a co tě nazabije to Tě posílí . K FB naprostý souhlas s Stifler , FB je pi..čovina na nic, u toho lidi blbnou a ztrácejí kontakt s realitou.Kam ten svět spěje . Vymazat a raději jít ven se psem, nebo sportovat i na to pivko je rozumější zajít . čau a podpora Daja Citovat
marko306 Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 tiež som to celé prečítal, zaujímavé názory a aj téma. Nevera vždy bude a aj bola. Ja nejaké skúsenosti zo vzťahmi nemám (manželku poznám od 12r, chodiť som za ňou začal v 16 rokoch, zobrali sme sa v 22 a teraz mám 29 a stále sme spolu, bez nevery, aspoň ja teda určite ) tak tu rady dávať nebudem, akurát tak postreh na pousmiatie; Keď sa žena vyspí s 10 chlapmi tak je ku*va, ale keď sa chlap vyspí s 10 ženami, tak je macher. Dúfam, že sa nežnejšie pohlavie neurazí. Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 k tomu nazoru na FB a hadky se muzu smele pridat, oba s mladou FB mame a pokazde kdyz je ona u me musim to predem odhlasit (to same ale s mailem) jelikoz nikdy nevim, co by tam vystourala .. je to zlo. Nemusel bych to vylozene hned rusit, stacilo by si ji odstranit z pratel at mi nemuze vubec na profil Citovat
georgegg Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 to teda máte vztahy, že si lezete do mailů a na fb Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.