Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jaký je nejlepší program na převádění co největšího množství formátů hudebních i filmových - třeba divx ,avi a mp3,mp4 ,někdo mě radil že Format Factory,co vy na to.díkec:papa

Odesláno
Otázkou pro mě vždy je, proč převádět formáty souborů.

tak vetsinou kvuli velikosti,kdyz mas v pc treba 50 dvd filmu a kazdej zabíra 4 gb a prevedes je do avi tak uspoříš spoustu mista kdyz bude kazdej film zabirat jen 700mb ;)

Odesláno
Podle mě je absolutní špička tohle,používám ho už leta..Censored: Warez

Sakra chlape, neznáš pravidla, že odkazuješ na SW + crack

[upravil dne 19/12/10 10:57 Radek Hurvajz]

Odesláno
Otázkou pro mě vždy je, proč převádět formáty souborů.

Zajímavá otázka, pokud máš zdrojový formát v \"nečem\" a potřebuješ cílový formát \"nějaký\" tak kladivo jaksi nepomáhá.... nebo máš nějakej tip jak nahrávat z HD satelitu do telefonu a pak si to pustit třeba v hotelu?

Odesláno

Když mám zdrojový formát nějaký tak si ho pustím takový, jaký je, a nebudu ho degradovat nějakou šílenou komprimací. A pro archivaci už vůbec ne.

Ještě pochopím předod třeba z HD DVD do mobilu, i když já osobně se na filmy na mobilu fakt nedívám. Dohromady bych teda pochopil pár formátů: Něco z HD co mám doma, něco z SD co mám doma, něco z HD DVD a SD DVD a teď... tak leda do něčeho hodně komprimovanýho, třeba do formátu pro mobil... Ale do compu? Proč, proboha? Já se snažím filmy skladovat v co nejvyšší kvalitě. Na mobilu si fakt nic nepouštím.

A to už nemluvím o otázce, proč převádět \"co největší množství formátů\".

[upravil dne 19.12.2010 11:07 Edison]

Odesláno
Když mám zdrojový formát nějaký tak si ho pustím takový, jaký je, a nebudu ho degradovat nějakou šílenou komprimací. A pro archivaci už vůbec ne.

Ještě pochopím předod třeba z HD DVD do mobilu, i když já osobně se na filmy na mobilu fakt nedívám. Dohromady bych teda pochopil pár formátů: Něco z HD co mám doma, něco z SD co mám doma, něco z HD DVD a SD DVD a teď... tak leda do něčeho hodně komprimovanýho, třeba do formátu pro mobil... Ale do compu? Proč, proboha? Já se snažím filmy skladovat v co nejvyšší kvalitě. Na mobilu si fakt nic nepouštím.

A to už nemluvím o otázce, proč převádět \"co největší množství formátů\".

[upravil dne 19.12.2010 11:07 Edison]

Tak jsou treba lidi jako já co maji jen 320gb mista a jen vsechny simpsonovi mi zabiraj 80gb... a tak se snazim o to aby filmy zabiraly co nejmene ale aby se nato dalo aspon trochu koukat...monitor mam 22\" takze detaily mi neuniknou,mam i nejake bluray filmy v rozliseni 1080p a format mkv a diky tomu zabiraji malo a kvalita super ;)

Odesláno

Tak to je dnešní moda, mít universální konvertor na všechno.

Jinak co se tyče archivace tak opravdu v nej kvalitě, dneska se na velikoszi HDD moc nekouká. Filmy převadim jen z duvodu již zminěného telefonu.

A převádím si třeba do auta muziku z FLAC do mp3 protože autoradia až na několik vyjimek FLAC zatim přehravat neumí

Odesláno

Pokud chcu archivovat, je několik možných způsobů: Pořídit si úložiště. Sestavit si diskové pole (asi ne moc pro domácí použití). Pořídit nějaký ten \"hyperdisk\". Dnes to stojí pár kaček a při pořízení např. s ethernetovým připojením do domácí sítě... Moc se mi to líbí. Další možností archivace je nějaká ta offline komprimace. Komprimace dat jako takových. Kolmprimace obrazu změnou formátu... to se mi nezdá příliš účelné...

Odesláno
Tak to je dnešní moda, mít universální konvertor na všechno.

Jinak co se tyče archivace tak opravdu v nej kvalitě, dneska se na velikoszi HDD moc nekouká. Filmy převadim jen z duvodu již zminěného telefonu.

A převádím si třeba do auta muziku z FLAC do mp3 protože autoradia až na několik vyjimek FLAC zatim přehravat neumí

S tímto nelze než souhlasit...
Odesláno

A já už v dnešní době nepoužívám nic.Stahnu podívám se či poslechnu, zjistím že se jedná o p******u co jsem viděl či slyšel milion pětkrát a mažu...

Odesláno

Ještě mám dotaz,když mám video soubor v nějakým určitým formátu a chtěl bych ho převést do klasickýho dvd formátu (Audio TS , Video TS) jak to mám udělat popřípadě v jakém programu.

Programy mám jak jste mi tady poradily : Total Video Converter , Format Factory.Popřípadě jak je v těchto programech označeno,aby byl výsledek z toho přeformátování to - Audio TS,Video TS.díkec

Odesláno

Mmmm... Další mě nepochopitelný převod... To je jako z JPG snažit se udělat RAW. Z kmomprimovanýho fajlu, který je ztrátový dělat původní video. Nechápu.

Odesláno

No ono jde o to že třeba když si chceš přehrat film na DVD přehravači který neumí DIVX tak ti nic jineho nezbyde, taky dělam z VHS DVDčka, jinak to nejde. Programku je na netu spousta, stači jen hledat např AVI to DVD converter, a Google už něco najde

Nejde o zlepšení kvality, ale o kompaktibilitu

[upravil dne 19/12/10 22:21 Radek Hurvajz]

Odesláno

no jo jsem v tomto nováček.

A nexistuje na netu o tom formátování souborů něco podrobnějšího ke čtení o všech těch formátech, o kvalitě atd.

A Edisone musíš mít strpení a silné nervy :papa díkec

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...