Medvěd Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Zhruba před týdnem jsem si uvědomil, že Šalda, který se z Brna chystá na vánoční sraz, se kdysi zmiňoval, že má něco společného s truhlařinou. Protože jsem potřeboval do pracovny jednu desku na turistické známky (viz. http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1052761&aid=50653) a protože bych jen těžko sehnal v Praze někoho, komu by se chtělo s takovou \"pracnou prkotinou\" nějak zabývat, zkusil jsem Šaldu požádat, zda by se mu nechtělo takovou desku mi vyrobit a v rámci cesty na sraz i namontovat. Byl jsem velice rád, když se zakázkou okamžitě souhlasil a dnes dopoledne desku dovezl a namontoval. Cena za dílo byla velice solidní a tak mně může jen mrzet, že je Brno poměrně daleko na to, abych měl odvahu Šaldu otravovat s dalšími \"kravinkami\", na které se v Praze nepřijede truhlář ani podívat. Šaldo, ještě jednou dík za super vánoční dárek, až i tuhle tabuli zaplním (a vymyslím, kam pověsím další), rád se na Tebe znovu obrátím. Citovat
Šalda Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ještě se budu červenat:aut Nicméně Medvěd zapoměl napsat, že jsme bohužel netrefily přesný odstín třešně, ze které už pár tabulí má, foťák holt zkresluje:grr Ale dalo to docela dost práce, je tam vyvrtáno 322 děr o průměru 2mm, docela pakárna:D Jsem rád že jsem mohl pro Medvěda něco udělat, však mě to taky celá Medvědí rodinka oplatila vřelým přívítáním ve svém medvědím brlohu a skvělým kuřetem na černém pivu ( Ještě jednou posílám poděkování paní domu za vynikající oběd). Nicméně pokud pojedu příští rok opět na vánoční sraz, tak přivezu novou desku se stejným odstínem, jak jsem slíbil;) Bohužel je pravda, že pokud je zakázka pod cca 5 000.- ať už se to týče stolařiny, či něčeho jiného, je opravdu problém někoho sehnat, nejen v Praze ale i u nás v Brně Pamatuju si že když jsem sháněl třeba vodaře, jen na přemístění uchycení pákové baterie o cca 50 cm tak se na mě každej vy......., musel jsem si půjčit pistol na lepení plastových trubek a udělat si to sám:) Citovat
jofo Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 To je hadam narodny sport. Ak je nieco pod 5000 tak nerobim. Poznam takych. Len neviem preco to tak robia. Ja som potreboval tiez len jednu dosku na stol a nikto sa so mno nebavil. Ze sa nebude onacit pre jednu metrovu dosku. Az jeden pan nemal problem a odvtedy som mu dal spravit selico, Skrine, botnik, nejake casti nabytku. A posielam k nemu aj ostatnych znamych. No a teraz ma stalu klientelu a vravi ze ma roboty a roboty. A ty co boli lenivy tak teraz nadavju ze aka je kriza a ze ludom uz sibe a chodia vsetko kupovat do polska. Tak im treba, Citovat
Qcko Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 To pozname asi vsetci . ... preto som rad ze mam otca ktory sa tomuto vsetkemu venuje a dost veci si dokazem spravit sam, inak su \"remeselnici\" v dnesnej dobe zvlastna sorta Citovat
Haryk Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 ještě,že jsem na vesnici,tady funguje trochu jinak Citovat
JoseA Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Konečně si čtu na netu i něco pozitivního. Tak to má být. Když za mnou přijde někdo svařit židli, stoleček nebo motyku, tak z toho sice nic nekápne (někdy stovka nebo pulitr), ale mám radost, že někomu pomůžu. Teď jsem se taky celý den s prodloužením čehosi za traktor nebo co to bylo a jelikož šlo o známého, vzal jsem si 500,-. Možná jsem v tom vzhledem k dnešní době divný. Citovat
wooody Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 ono se to jednou vrátí až budeš potřebovat třeba ty Citovat
vendelinek Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Šalda no vidíš to,jak si šikovnej:potlesk:super a nestyď se:D Citovat
KoudaK Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Lamino a dřevotříska je to to stejný.. Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Kouďáku, to určitě ne;) Dřevotříska je dřevotříska a lamino je dřevotříska potažená laminem:D Neboli odborně buď DTD nebo LTD:) Citovat
wooody Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 hele jo tuhle odbornou hatlamatilku si schovej na doma Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Já si nezačal:D:aut A žádný hele na mě neplatí, tady sme na Moravě Citovat
wooody Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 jo tam sem byl minulej pátek a tuhle sobotu Citovat
wooody Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 no v pátek sme měli ve valmezu vánoční večírek a v sobotu sem byl v brně ve škole Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.