Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zhruba před týdnem jsem si uvědomil, že Šalda, který se z Brna chystá na vánoční sraz, se kdysi zmiňoval, že má něco společného s truhlařinou. Protože jsem potřeboval do pracovny jednu desku na turistické známky (viz. http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1052761&aid=50653) a protože bych jen těžko sehnal v Praze někoho, komu by se chtělo s takovou \"pracnou prkotinou\" nějak zabývat, zkusil jsem Šaldu požádat, zda by se mu nechtělo takovou desku mi vyrobit a v rámci cesty na sraz i namontovat. Byl jsem velice rád, když se zakázkou okamžitě souhlasil a dnes dopoledne desku dovezl a namontoval. Cena za dílo byla velice solidní a tak mně může jen mrzet, že je Brno poměrně daleko na to, abych měl odvahu Šaldu otravovat s dalšími \"kravinkami\", na které se v Praze nepřijede truhlář ani podívat.

Šaldo, ještě jednou dík za super vánoční dárek, až i tuhle tabuli zaplním (a vymyslím, kam pověsím další), rád se na Tebe znovu obrátím.

Odesláno

Ještě se budu červenat:aut

Nicméně Medvěd zapoměl napsat, že jsme bohužel netrefily přesný odstín třešně, ze které už pár tabulí má, foťák holt zkresluje:grr Ale dalo to docela dost práce, je tam vyvrtáno 322 děr o průměru 2mm, docela pakárna:D

Jsem rád že jsem mohl pro Medvěda něco udělat, však mě to taky celá Medvědí rodinka oplatila vřelým přívítáním ve svém medvědím brlohu a skvělým kuřetem na černém pivu ( Ještě jednou posílám poděkování paní domu za vynikající oběd).

Nicméně pokud pojedu příští rok opět na vánoční sraz, tak přivezu novou desku se stejným odstínem, jak jsem slíbil;)

Bohužel je pravda, že pokud je zakázka pod cca 5 000.- ať už se to týče stolařiny, či něčeho jiného, je opravdu problém někoho sehnat, nejen v Praze ale i u nás v Brně:(

Pamatuju si že když jsem sháněl třeba vodaře, jen na přemístění uchycení pákové baterie o cca 50 cm tak se na mě každej vy......., musel jsem si půjčit pistol na lepení plastových trubek a udělat si to sám:)

Odesláno

To je hadam narodny sport. Ak je nieco pod 5000 tak nerobim. Poznam takych. Len neviem preco to tak robia. Ja som potreboval tiez len jednu dosku na stol a nikto sa so mno nebavil. Ze sa nebude onacit pre jednu metrovu dosku. Az jeden pan nemal problem a odvtedy som mu dal spravit selico, Skrine, botnik, nejake casti nabytku. A posielam k nemu aj ostatnych znamych. No a teraz ma stalu klientelu a vravi ze ma roboty a roboty. A ty co boli lenivy tak teraz nadavju ze aka je kriza a ze ludom uz sibe a chodia vsetko kupovat do polska. Tak im treba,

Odesláno

To pozname asi vsetci :(. ... preto som rad ze mam otca ktory sa tomuto vsetkemu venuje a dost veci si dokazem spravit sam, inak su \"remeselnici\" v dnesnej dobe zvlastna sorta :roll

Odesláno

Konečně si čtu na netu i něco pozitivního. Tak to má být. Když za mnou přijde někdo svařit židli, stoleček nebo motyku, tak z toho sice nic nekápne (někdy stovka nebo pulitr), ale mám radost, že někomu pomůžu. Teď jsem se taky celý den s prodloužením čehosi za traktor nebo co to bylo a jelikož šlo o známého, vzal jsem si 500,-. Možná jsem v tom vzhledem k dnešní době divný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...