Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Pažoutníci,

mám v úmyslu vyměnit originální P-rádio za nové, MP3 trávicí rádio. Věřím, že v této rubrice se vyskytují samí AutoAudio Fajnšmekři, takže Vám možná budou mé nároky a dotazy připadat malinko pod Vaši úroveň, ale přesto snažně prosím o nějakou tu smysluplnou odpověď.

Tak zaprvé: Od nového rádia očekávám zhruba to, co dovedlo to staré + schopnost přehrát klas. CDa CD se soubory formátu MP3. Nehodlám vyhrávat na lesy, rádio poslouchám tak, abych slyšel i spolucestující, netoužím ohromovat přátele svou audiovýbavou. Myslím tedy, že mi musí stačit toto: PANASONIC CQ-C1300AN. Prosím o názory..

Zadruhé: pár praktických dotazů..

Budu moci stále rádio ovládat přes páčku pod volantem?? Co s výplní vzniklé mezery po orig. autorádiu?? (orig. rádio je přecijenom malinko větší, a tvaru kosočtverce)Slyšel jsem o jakýchsi rámečcích. Uvitám k tomuto nějaké bližší info..

Moc díky za rady, náměty.. :papa

Odesláno

Majkie máš to z Havířova do Ostravy ke mě tak daleko nebo nemáš tady moje tel číslo? Tak se ozvi podám ti informace, na srazy nejezdíš ani se neozveš§ to asi bude důtka! a na holou, manželku nepředstavíš , to je s tebou hrůza.:D;):o:P:papa

Odesláno

V této cenové relaci je to celkem slibné, nicméně asi bych raději 1.800,- přidal a koupil tento model:

PIONEER DEH P3600

Na této adrese je asi nejlevněji co vím. Kupoval si ho kamarád a zvukově je fakt dobré. Napojil ho na repro JBL a hrálo to víc než slibně. A hlavně Pioneer je v oblasti autorádií kvalitou o level nahoru než Panasonic.

[Editován dne 28/12/04 destiny]

Odesláno

s MP3 rádiama nemám zkušenost, jen bych chtěl dodat, že origo páčka funguje snad jenom s origo rádiem ptorože má origo přípojku... jedině to nějak překopat ale to nevím jak, ale většina těch nových rádií podporuje vlastní pácku na ovládání, která není zas tak drahá... já sem toto taky zkoumal ale pak sem si uvědomil, že docela v pohodě na to radio dosáhnu :)

Odesláno

Podporu mulifunkčních volantů a ovládání pod volantem podporují někteří přední výrobci autorádií. Prodává se jakýsi \"převodník\", který se zapojí mezi autorádio a ovládání a funguje to. Vím, že to dělá třeba /////Alpine, ale stojí to kolem 2.000,- Mám k autorádiu dálkové ovládání, tak tohle zatím neřeším ale lze to. Panasonic toto určitě v nabídce nemá, ale nevím to na 100%, tak se radějí mrkni na webu. vypadá to nějak takto:

http://www.medienelektronik.de/viashop/storefront/produkt.asp?ProduktID=1040462110

Odesláno

Jasně, že na té páčce nějak šíleně nelpím, jen mi přijde, že když už tam je, tak by bylo fajn, kdyby o svou funkčnost nepřišla.. kdyby tam nebyla, tak se nezblázním.. Je to ale docela příjemné ovládat rádio malíčkem a ruce přitom mít pořád na volantu. Ona ta moje páčka toho zas tak moc neumí. Jen stlumovat a zhlasovat rádio a ladit.. např. přepínat na přednastavené stanice nezvládá..

to Destiny: zajímalo by mě, co znamená, když se řekne, že je rádio o třídu výš (ten Pijonýr)? Repro hodlám využít stávající, orig. Pažou?ácké (nehraje zle), netoužím po rádiu s bohatým portfóliem fcí, které nikdy nevyužiju. Chci CD/mp3 přehrávač, který bude hrát čistě pro mé amatérské ucho.. Nic víc od něj nečekám..

Odesláno

Sam mam Pioneer 3500MP, tedy predesly model a sem spokojenej. Pioneer hraje opravdu dobre (s Helixama Blue, jen toho drnceni se musim zbavit :). Kamos ma toho Panasonica, a hraje taky slusne. Jestli nebudes menit repro ... ale ja bych rek, ze casem asi vymenis. Preci jenom ty originalni jsou nic moc.

Pack imho nerozchodis, ja sem se taky snazil, ale redukce od Pioneeru stoji kolem tech 2k, jak rikal Destiny, a to se mi zda draha sranda. Co se tyce ramecku, ja tam uz mel diru a original radio pryc, takze zasazeni bylo jednoduchy, ale jestli se to da nekde sehnat ...

Odesláno

Nevim, jestli ho dávají v AAA zdarma, ale kvalitativně by to tak asi odpovídalo. Navrch huj, vespod fuj. Zezačátku to bylo v pohodě, ale s časem kvalitativní parametry prudce klesají. Přitom na reklamaci to není, protože to hraje. Zapneš, pustíš CD, za hodinu potřebuješ někde zastavit a start motoru to už nerozchodí. Prostě to CD znovu nenačte a zahlásí ERROR2. To bych vždycky vraždil... Až mě to jednou tak nasere, že to fakt vyhodím z okna, tak nebudu šetřit a koupím značkový. A líbí se mi PIONEERy.

Odesláno

ja uz ho jednou reklamoval, nevyjizdeli CD a pak prestalo hrat uplne. Ted mi jeden cas po par hodinach hrani zacalo vydavat takovy zvejkavy zvuky. No des. Jak pise petr605 tak ze zacatku vazne super ale ted des.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...