Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sparta-CSKA

Recommended Posts

Odesláno

kdyz vas fotbal nezajima, tak tu nepiste zbytecne...zasira mi to pak mail....

Formule 1? Ale u televize, vid, a to je nuda..... ale nuda je i na okruhu, bohuzel....

nabidl jsem tu zdarma listky a takovyhle reakce jsem necekal

Cekal jsem spise odpovedi, rad pujdu, nebo rad bych ale nejde to :)

PS: kdyz Plzen, tak jenom tocena :)

Slavoj Houslice = serial, u ktereho se konecne bavim :)

Tak na jare v preboru, az zase budu distribuovat listky, pokud budou zase zadara, tak se tu setkame :)

celticgirl, hledal jsem te, ale marne :(

Odesláno

Davy, které jsem viděl z okna vytopeného bytu mi potvrdily, že fotbaloví nadšenci jsou blázni na n-tou - v tomhle kosišti, co je venku, může dvě hodiny na fleku mrznout jen opravdový nadšenec.

Odesláno

:D ja tam byl polocas, to proste normalne neslo vydrzet, zbytek jsem dokoukal z tepla hospudky :)

kajvet: pisu si te na jaro, snad segra zase sezene lupeny, dnes nam jich zbylo 9, tak jsme je dali rusum, ty smejdi prekupnicky chtely 300 za kus, tak nam jich bylo lito.

Ale dostali jsme na oplatku placatku stolicnaji :D

a to je fer :)

Odesláno

já jsem fotbalista tělem a duší. Na fotbal jsem koukal v TV, myslím si, že vzhledem k terénu počasí se hrál zajímavej fotbal. A určitě mi nikdo nevymluví, že je to úplně jiný zážítek z fotbalu na stadionu než v TV. Zima včera nebyla veliká, viděl jsem tam pár lidí i do půl těla (bohužel jen muže) :D . Piš si mě prosím na jaro!! Díky díky:papa

Odesláno
kdyz vas fotbal nezajima, tak tu nepiste zbytecne...zasira mi to pak mail....

Formule 1? Ale u televize, vid, a to je nuda..... ale nuda je i na okruhu, bohuzel....

nabidl jsem tu zdarma listky a takovyhle reakce jsem necekal

Cekal jsem spise odpovedi, rad pujdu, nebo rad bych ale nejde to :)

PS: kdyz Plzen, tak jenom tocena :)

Slavoj Houslice = serial, u ktereho se konecne bavim :)

Tak na jare v preboru, az zase budu distribuovat listky, pokud budou zase zadara, tak se tu setkame :)

celticgirl, hledal jsem te, ale marne :(

Tos měl říct, já bych se přihlásila ;-) Chodím furt, mám dvě permice, takže kdybys někdy potřeboval, jedna je téměř vždy k dispozici ;-) je na vyhřívanou ale ono to včera moc nepomohlo.. dva stupně rozdíl? Na druhou půli jsem šla nahoru, tam to bylo o dost lepší..

K té permici.. je to na protilehlou, dolů kousek od pulící čáry ;-). Takže na to mysli, pokud nemáš permici, ušetříš a u nás v sektoru je veselo... ;-).

Jinak remíza dobrá.. před stadionem spousta lidí s lístkama.. na to však, jaká byla kalamita, návštěva slušná. ;)

Odesláno

no to teda jo, ja stal na ruske fronte, primo naproti tobe :), jedinej v oranzove bunde :D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...