godzila.01 Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Jedině Viktorka... Žižkov? Ještě to tak .... Samozřejmě že Plzeň.... Citovat
punkac Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 fotbal? v zimě? no když je to baví Koukat na pobíhající sněhuláky by ale mohla být zábava, ale ne pro mě Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 kdyz vas fotbal nezajima, tak tu nepiste zbytecne...zasira mi to pak mail.... Formule 1? Ale u televize, vid, a to je nuda..... ale nuda je i na okruhu, bohuzel.... nabidl jsem tu zdarma listky a takovyhle reakce jsem necekal Cekal jsem spise odpovedi, rad pujdu, nebo rad bych ale nejde to PS: kdyz Plzen, tak jenom tocena Slavoj Houslice = serial, u ktereho se konecne bavim Tak na jare v preboru, az zase budu distribuovat listky, pokud budou zase zadara, tak se tu setkame celticgirl, hledal jsem te, ale marne Citovat
Medvěd Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Davy, které jsem viděl z okna vytopeného bytu mi potvrdily, že fotbaloví nadšenci jsou blázni na n-tou - v tomhle kosišti, co je venku, může dvě hodiny na fleku mrznout jen opravdový nadšenec. Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 ja tam byl polocas, to proste normalne neslo vydrzet, zbytek jsem dokoukal z tepla hospudky kajvet: pisu si te na jaro, snad segra zase sezene lupeny, dnes nam jich zbylo 9, tak jsme je dali rusum, ty smejdi prekupnicky chtely 300 za kus, tak nam jich bylo lito. Ale dostali jsme na oplatku placatku stolicnaji a to je fer Citovat
kajvet Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 já jsem fotbalista tělem a duší. Na fotbal jsem koukal v TV, myslím si, že vzhledem k terénu počasí se hrál zajímavej fotbal. A určitě mi nikdo nevymluví, že je to úplně jiný zážítek z fotbalu na stadionu než v TV. Zima včera nebyla veliká, viděl jsem tam pár lidí i do půl těla (bohužel jen muže) . Piš si mě prosím na jaro!! Díky díky:papa Citovat
CelticGirl Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 kdyz vas fotbal nezajima, tak tu nepiste zbytecne...zasira mi to pak mail.... Formule 1? Ale u televize, vid, a to je nuda..... ale nuda je i na okruhu, bohuzel.... nabidl jsem tu zdarma listky a takovyhle reakce jsem necekal Cekal jsem spise odpovedi, rad pujdu, nebo rad bych ale nejde to PS: kdyz Plzen, tak jenom tocena Slavoj Houslice = serial, u ktereho se konecne bavim Tak na jare v preboru, az zase budu distribuovat listky, pokud budou zase zadara, tak se tu setkame celticgirl, hledal jsem te, ale marne Tos měl říct, já bych se přihlásila ;-) Chodím furt, mám dvě permice, takže kdybys někdy potřeboval, jedna je téměř vždy k dispozici ;-) je na vyhřívanou ale ono to včera moc nepomohlo.. dva stupně rozdíl? Na druhou půli jsem šla nahoru, tam to bylo o dost lepší.. K té permici.. je to na protilehlou, dolů kousek od pulící čáry ;-). Takže na to mysli, pokud nemáš permici, ušetříš a u nás v sektoru je veselo... ;-). Jinak remíza dobrá.. před stadionem spousta lidí s lístkama.. na to však, jaká byla kalamita, návštěva slušná. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 no to teda jo, ja stal na ruske fronte, primo naproti tobe , jedinej v oranzove bunde Citovat
CelticGirl Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 No, tak daleko opravdu nedohlédnu ;-)) navíc jsem díky tomu, co je na silnicích teď, přišla na stadion až po nástupu hráčů na plochu Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 to ja taky, musel jsem dat zmrzlou klobasu a ledovy pivo Citovat
MJSytic Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 Tak já se stavím, jako první do fronty na Liverpool A lístků bych případně udal i větší množství Citovat
CelticGirl Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 To určo už zadáčo nebodou, bude plno ;-) Už kupuji lístek do Liverpoolu ;-))) Citovat
MJSytic Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 Ale zadarmo určitě budou, jen se nedostanou až k nám:( Ale třeba \"SisterScratch\" překvapí Citovat
kajvet Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 klidně zaplatím rozumnou cenu, to není problém Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 kdyz je dostanu zadarmo, tak budou zadarmo ale rusaci maj dost prachu Citovat
kajvet Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 co nějaké lístečky, alespon jeden, byl by? Sparta - Liverpool [upravil dne 14/2/11 16:52 kajvet] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.