Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
je to dobre odvzdusneny? mas dost vody v nadrzce na chladici, auto se neprehriva?

dit se stim normalně jezdilo a z ničeho nic tak jsem to zkoušel ovzdišnit a i vodu a to je dobry a nepřehřívá se

Odesláno
Bereš ohled na mráz:P venku a vítr;)zadělej častečně chladič jestli bude voda OKi:papa

jj to bych moch jako beru ae i při tech - 15 topilo vic jak tedko

Odesláno

uz jsem videl i to, ze odesla vodni pumpa na motoru a nedostatecne honila vodu, ale to by se pak prehrival motor ( i kdyz ted v zime by se to teoreticky mohlo stacit uchladit jen proudem vzduchu)

Muze byt taky zarostly radiator a jde pres nej malo vody, tech moznosti je spoustu

Odesláno
uz jsem videl i to, ze odesla vodni pumpa na motoru a nedostatecne honila vodu, ale to by se pak prehrival motor ( i kdyz ted v zime by se to teoreticky mohlo stacit uchladit jen proudem vzduchu)

Muze byt taky zarostly radiator a jde pres nej malo vody, tech moznosti je spoustu

tak dik no tak budu muset něco zkusit a nevite jak poznam spravnou funkci větraku na topení

Odesláno
za 1.nastav ofuk do interieru a zkoušej rychlosti-musí být rozdíl-jak ne tak je to-víš kde:autpak rozdelat ale az na jaro;)

jako rozdil tam je ae nwm zda se mi že dřiv to foukalo vic a když by to byl ten větrap šel by tam ze P 405

Odesláno
A nemáš ucpanej ten molitan co je v sání topení?

jj ten byl vprdeli a taky nwm kdo to dělal tam ma bejt takovej hrubej a někdo ho uděla z molitanu takže sem koupil novej a už je to dobry

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...