Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Já jsem si fap s katlikem dal pryč sám, čidla jsem schoval aby nevysela, navařil chybějící díl a vše funguje jak má, žádný nouzák nic. Z mého pohledu je to blud a není třeba zásah do jednotky a dávat někomu osm tisíc za úpravu..

Jak dlouho s tim jezdis???Kolik km jsi udelal??

Odesláno
:blablabla:blablabla:blablabla

:D:D:D

Vidím že zosmiešňovanie ti už ide.

Teraz skús niečo vecné a rozumné ale to bude zrejme problém.

vis o nejakejch problemech s motorem kde byl odborne odstranen fap ? ...

Nie, motoru to nevadí. Možné problémy vznikajú v legislatívnej oblasti. Iste i Čechách platí že odstránením zariadenia na znižovanie emisií sa vozidlo stáva technicky nespôsobilým pre cestnú premávku.

Predpokladám že to tu je viacerým jedno ale keď už niekomu odporúčate odstránenie FAP filtra tak by ste ho mali na takúto skutočnosť upozorniť. Potom bude rozhodnutie a zodpovednosť na ňom.

Odesláno

Ano, je hlučnější ale také výkonější. Dal bych katlík zpět, ale nechci fap zničit protože má najeto sotva 60tkm. Ten přechod z katu na fap je řešen dosti nešťastně.

Odesláno

v SR to legislativa neriesi, nieje s tym problem ani na STK ani na EK , pri EK sa nerobia rozdiely ci mas FAP alebo nie, jedina vec sa udava ci mas Kat. ale ci tam je alebo pri kontrole nezistis. Vlastnim pracovisko EK tak viem o com pisem.

Jedine pri niektorych motoroch ked niesu v 100 percentnom stave tak po odstraneni fapu trochu stupne dymivost , ale aj to sa da vyriesit upravov softu, aby vyhovovali emisie

Odesláno

Pastorek: Ja si nezacal :roll

Ja nemuzu psat porad dokola jak FAP pracuje a co dela a proc a...

Jinak legislativa.Co to je??To se ji??

Absolutne neprekazi kdyz jestli FAP mas nebo nemas(myslim pri EK)

FAP je tam pro jizdu!!!!!!!!Ne kdyz motor turujes na miste a meris dymivost.

Ale jak pisu.To je porad dokola.Nekdo zalozi temu \"FAP\"a uz to jede.

Takze :papa:papa

Odesláno
no parada, takze mame tu viacero nazorov, ja v priebehu tyzdna vykucham fap (vsetky creva von :bacha ) ostatne ostava, cidla, atd ...) foto a vysledny efekt napisem

At se dari....

Ja vim ze 607 s EDC15 skoci do nouze temer okamzite.

Odesláno

No, pominu-li jiz vyse zminene potencialni problemy s davkovanim aditiv ci regeneraci samotnou, tak mne rozhodne prekvapilo majitelovo prohlaseni o chipu 2,2 HDI 98kw na 135 kw. Docela by me zajimalo jestli to je skutecna hodnota odmerena na valcich. Vzhledem k velikosti turba by to mohl byt take mozny zdroj problemu, protoze pri tomto vykonu auto huli jako blazen a vse zustava ve FAPu, ktery by nejradsi jen regeneroval a regeneroval a regeneroval......

Odesláno
:blablabla:blablabla:blablabla

:D:D:D

Vidím že zosmiešňovanie ti už ide.

Teraz skús niečo vecné a rozumné ale to bude zrejme problém.

vis o nejakejch problemech s motorem kde byl odborne odstranen fap ? ...

Nie, motoru to nevadí. Možné problémy vznikajú v legislatívnej oblasti. Iste i Čechách platí že odstránením zariadenia na znižovanie emisií sa vozidlo stáva technicky nespôsobilým pre cestnú premávku.

Predpokladám že to tu je viacerým jedno ale keď už niekomu odporúčate odstránenie FAP filtra tak by ste ho mali na takúto skutočnosť upozorniť. Potom bude rozhodnutie a zodpovednosť na ňom.

no ja treba na emisich byl ze zvedavosti 14 dni po odinstalaci FAPU \"kat me tam zustal...\", mel jsem unik v sani -motor nejel rozhodne jako ted a emisema jsem prosel na vybornou

prelejvalo se me to v hlave ze jsem si tam zajel na kontrolu:D ,protoze pokud bych opravdu neprosel byl by to problem

Odesláno

moje auto nebolo na valcoch na meranie, len chip, nemam cas ist na valce, auto je neporovnatelne zive ako ked nebol chip, pri slapnuti to pekne zahuli, to ano , priemer medzi regeneraciami mam podla diag cca 98km coz je dost casto, a +- raz za mesiac musim nutenu regeneraciu, bo ten FAPo je upchaty

mam ho plne zuby, uz som ho aj wapkou cistil , pravdu povediac dva mesiace som mal pokoj, takze 1 pokus, creva von, a ked to padne do nudzaku tak niekam kde aj soft odstrania, je mi to jedno, auto ma najazdene 405tis km, fap je KO

No, pominu-li jiz vyse zminene potencialni problemy s davkovanim aditiv ci regeneraci samotnou, tak mne rozhodne prekvapilo majitelovo prohlaseni o chipu 2,2 HDI 98kw na 135 kw. Docela by me zajimalo jestli to je skutecna hodnota odmerena na valcich. Vzhledem k velikosti turba by to mohl byt take mozny zdroj problemu, protoze pri tomto vykonu auto huli jako blazen a vse zustava ve FAPu, ktery by nejradsi jen regeneroval a regeneroval a regeneroval......
Odesláno

spotrebu mam, no ked idem normalne tak 7-8 l/100 ked sa blaznim po dialniciach okolo 10 , ale pod 180km/hod nejdem, predtym som za auta nevytiahol viac ako 190, teraz 220km/hod bez vecsich problemov

Odesláno

Bez fapu mám najeto cca 20tkm, s chipem 35tkm, spotřeba dlouhé okrsky pod šest (100 a více km) dálnice 7, město osm.. Jestli to jiným bez odborné demontáže fapu spadne do nouzáku nemám tušení, mě nespadlo.

Odesláno

no len ja okrem ineho (chip, stary FAP, motor co ma 405 000km) mam este naviac 235/45/R18 + podlozky mam pocit ze 30 mm, tam sa este spotreba ukazuje, a neviem pomaly jazdit .... abo sa mi nechce ? :P

Odesláno

S tema 135kw bych to neprehanel.On ten motor jako takovy neni moc povedeny natoz s nacipovanim na 135kw.Podle mne je to kravina.To ti proste nejaky trouba neco nahral do auta rekl a ted tam mate 135kw sel ses projet jelo to lip ale 135kw:myslim .Neco navic mozna mas ale o 37kw to ani nejde.

Odesláno

no FAPo je uspesne vykastrovany, je uplne prazdny a prechodny, bez diagnostiky, auticko slape bez problema,

navod tu nechcem pisat , aby som neuskodil chlapcom co to robia, ale ...... :) neviem ci to bude fungovat aj na iných autach ale na tom FAP co mam ja je to bez problemove,

ziadna dia, ziadne emulatory, :) vela stastia, ale pomohlo mi to vlakno

Odesláno
No jsem rád, že další člověk se vykašlal na ty šarlatány kteří si za to řeknou osm tisíc :-)

Pozor pozor!!!

Kteri jak:D:D:D:D

Pistinko:Jen si zajet na diag jak se ti pekne regeneruje a k..i turbinka z toho tepla:o

Ale to prece neva kdyz nesviti kontrolka,co:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...