Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak ted zcalo trosku mrznout zacla si manzelka stezovat ze ji tahne na nohy, i kdyz ma pustene topeni a foukani na nohy - me to v kanadach je jedno.

Jak jsem zjistil, tak to fouka opravdu vsude mozne teple, jen dolu to fouka vlazne resp. studene a nejak malo.

Nevite jak to topeni funguje ? Je tam nejaka klapka, ktera vyxyluje(rozdeluje) proudeni vzduchu od topeni ?

kdyz jsem tam daval radio, tak od toho kolecka slo nejake tahlo, ktere mizelo ve zmeti dratu :) takze se mi do toho nextelo moc stourat :)

Nevite kde by mohlo byt jadro pudla ?

Odesláno

Na mé 205 (a žekl bych že to tak bude u všech aut) je jenom kapsa s radiátorem topení, která je oddělena klapkou od prostoru kde se systém klapek a šíbrů přepouští vzduch na jednotlivá místa v autě. Takže ti bu? jen vyskočilo táhlo klapky z uložení, nebo na ovládacím panelu se to mohlo vyháčknout, nebo je skřípnutý ovládací lanko. Může se stát, že se při opravách klem může posunout trošku celým tělesem rozvodu vzduchu s klapkama a může se trošku vzpříčit vlastní klapka.

Stačí rozdělat ovládací přepínače a pokud jde vidět (nebo rozdělávat a odmontovávat až půjde) na uchycení ovládání klapek, tak jenom rukou tahat za jednotlivá táhla a sledovat jestli chodí i do krajních poloh. Tam se většinou objeví závada.

To samo v elektrice, jenom to není mechanika, ale hnaný elektromotorkem.

Odesláno

Jak se Ti jezdí v kanadáx?:D:D:D

Já mám v 205 i 306 problémy i jenom s normálníma zimníma botama. Ale asi jde jenom o zvyk...:papa

Doplněk: nohu mám \"normální\" osmičku.:)

[Editován dne 21/12/04 Petr605]

Odesláno

To mě to topí dost, ale pro změnu mi tam někde kolem toho gladiátoru teče voda, tak do toho budu muset taky vlezt, ví někdo kudy povede cesta nejmenšího odporu ?

PS: Mám na zimu 11-ky Goretexky a taky se v nich dá řídit :papa

[Editován dne 21/12/04 Kik]

Odesláno

v kandach se jezdi dobre - jde o zvyk - pouzivam pouze dvoje boty

v zime kanady (no nekdy i sandaly) a jinak sandaly.

V tech kanadach to xce troxu vuce poslouxat motor, ale casem si clovek zvykne.

Nejezdim nijak moc rychle :)

Odesláno

Moja 406 tiez nieko extra nefuka na nohy, skusal som to prepnut do vseliakych moznych poloh a vzdy je to o tom istom.

:)

Odesláno

Kiku, ja budu delat v lete palubku, resp. me chytil rapl a pujde tam ta severska verze s tema vyduchama uprostred desky. Tak dam vedet.. stejne ted je zima, nic delat nebudu. :bojim

Topeni mi taky tece, ale jenom trochu.. dokud si neoparim nohy, tak na to nesaham... venku je desna kosa a leto skoro za dvermi.:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...