Čeněk Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Chci si koupit sněhovou frézu. Známí nabízí použitou TORO 622. Mě ale odrazuje motor Tacumseh. Nemá ji někdo z Vás? Jaká je? Nebo mi poraďte nějakou jinou. Díky za Vaše zkušenosti.. Citovat
Péťa Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 No, kdyby jsi ji nechtěl a byla za dobrou cenu, vzal bych ji pro rodiče Citovat
Čeněk Odesláno 3. prosinec 2010 Autor Odesláno 3. prosinec 2010 No, kdyby jsi ji nechtěl a byla za dobrou cenu, vzal bych ji pro rodiče Tak to jo, je to rok 2002 tj. osum let stará - údajně navrčeno je 10mth - to ale není jak ověřit a cenu si představují kolem 20000,- a to je myslím si já hodně Citovat
Péťa Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Na 8 let to je hodně, na 10mth zase ne Citovat
PetrCoupe Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 nejlepší je lopata u tý není zima Ták ták Citovat
OK406 Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Ale musí být u ní návod k použití!!!:roker 5. Citovat s rozvahou Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete. [upravil dne 3.12.2010 22:46 Kurt] Citovat
pastorek Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Sorry, nedá mi to, ale pri prečítaní názvu a pohľade von ma napadlo že \"hlavne výkonnú a s veľkou nádržou\" Citovat
jozefsv Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 mame doma elektricku, kupenu cez ebay za par euri a maka suprovo.nedokaze sice poriadne upratat vela mokreho snehu ale so sypkym si poradi paradne.nevyhoda je ten kabel ale tak pri dome staci v poho.tusim ze stala okolo 60 euro Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.