Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci jakou máte teď v zimě spotřebu mám auto první zimu jezdím ráno 10 km do práce a mám na cestě 12 semaforů na kterých skoro vždy stojím i ráno auto se zahreje ale podle PP mam spotřebu 9,8 l :myslim ale jak vyjedu mimo mesto jde to dolu na 6,6 l

Odesláno

Myslím, že je to reálna spotreba v podmienkách v ktorých jazdíš. Môžem potvrdiť, že ak sa neponáhľaš na dlhej trase a dodržuješ predpisy (50, 90), tak sa dá urobiť spotreba aj pod 6 litrov.

Odesláno

mam auto cca 3 tydny a od prvního tankovani do ted mam spotrebu v Praze 10 litrů. Zezacatku se to drzelo cca na 8.5 - 9 ale ted v tech mrazech - pred kazdou jízdou rozmrazovani a ometani auta to vyskocilo na 10 :o

vcera jsem tankoval plnou az po hrdlo a pridal aditiva (vif) tak uvidim jak na tom budu jestli bude nějaké zlepseni....

Odesláno

Já mám dlouhodobou (12 000 km) kombinovanou spotřebu cca 6.2 - je to denně cca 60 km půl okresky, půl město.

Když jsem jel v létě do Maďarska, tak v 5 lidech a totálně narvaném kufru na 500km spotřeba 5.1 litru (jízda podle předpisů na tempomat - 50/90/130), což mě docela mile překvapilo...

Odesláno
Já mám dlouhodobou (12 000 km) kombinovanou spotřebu cca 6.2 - je to denně cca 60 km půl okresky, půl město.

Když jsem jel v létě do Maďarska, tak v 5 lidech a totálně narvaném kufru na 500km spotřeba 5.1 litru (jízda podle předpisů na tempomat - 50/90/130), což mě docela mile překvapilo...

To chce foto.Jinak neverim:D:D:D

Odesláno
Kluci jakou máte teď v zimě spotřebu mám auto první zimu jezdím ráno 10 km do práce a mám na cestě 12 semaforů na kterých skoro vždy stojím i ráno auto se zahreje ale podle PP mam spotřebu 9,8 l :myslim ale jak vyjedu mimo mesto jde to dolu na 6,6 l

Jinak,Tomasi,to nemas spatne.Ja ted zacinam jezdit pop meste a pocitam ze se taky dostanu na cca 8-9 litru.A zas je rozdil kdyz mas tolik semaforu a napriklad ja ve meste nemam snad zadny.Takze neni to az tak spatny.Pockame na dalsi prispevky ale pocitam ze hodne lidi to bude mit takhle.

Odesláno

jezdím jen 4km tam a 4 zpět, ručka teploměru se teď při minus 10 ani nezvedne...,samý semafor, víc než trojku rychlost nedám...,počítám,že si kolem 8mi vezme...,(nemám počítač):myslim

[upravil dne 4/12/10 10:31 ozzy56]

Odesláno

jezdím jen 4 tam a 4 zpět, ručka teploměru se teď při minus 10 ani nezvedne...,počítám,že si kolem 8mi vezme...,(nemám počítač):myslim

Ale v tom pripade nemas 100kW a 407:D:D:D:D

Odesláno

Když jsem jezdil delší trasy, můj rekord bylo 4,3l/100km na trase asi 160km (okresky, město). Teď je kombinace Praha + dálnice asi 6,5l.

Když jedeš umírněným stylem - a hlavně zbytečně nebrzdíš (ideální cestovka na okreskách tak 110), dostaneš se na úžasnou spotřebu ;)

Odesláno
Když jsem jezdil delší trasy, můj rekord bylo 4,3l/100km na trase asi 160km (okresky, město). Teď je kombinace Praha + dálnice asi 6,5l.

Když jedeš umírněným stylem - a hlavně zbytečně nebrzdíš (ideální cestovka na okreskách tak 110), dostaneš se na úžasnou spotřebu ;)

to by mě zajímalo když tu píšeš desetinky,jak chceš jezdit s tou GL450...to chci vidět :D (jasně až na ni ušetříš)

Odesláno

Tak som po citani prispevkov zmeral aj ja spotrebu. Kedze bola po ceste z Polska na Slovensko a cesty naprd, isiel som podla predpisov a slusne. Tu je dokaz ze slusna jazda (aj ked ma to uz niekedy nasieralo) je ekonomicka. Podotykam ze dialnicny usek bol 12km, isiel som po normalnych cestach a prechadzal 3 vacsie mesta (okrem mrte dedin). Bez tempomatu. Vysledok ma prekvapil. Pred horskym priechodom (serpentiny stale dvojka trojka). 4,9l pod blokom 5,0l. :papa

post-21542-14109613994713_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...