Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já se klidně podělím o cizí práci .... šlape to česky, hlasový příkazy fungujou (anglicky samozřejmě) .... jen mám tuším dva březny a žádnej duben, :D

Odesláno

ok, takže jestli se to vyřeší ten můj problém s autem, tak já se ozvu (jestli nebudu mít jinej problém a nezapomenu to)...už totiž duben nebude, takže mě to nevadí

• O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, jsem novým majitelem vozu 807 r.v. 2004 s navigací. Mohl by mi někdo pomoct nahrát češtinu. Verzi mám VAN 5.52A. Mám to v Holandsky a jiný jazyk zvolit nejde. 

Dekuji za pomoc 

Upraveno uživatelem Wratch
Odesláno

Wratch: vlákno jsi našel správně, vezmi to tak sedm stránek zpátky a zjistíš co a jak.

Odesláno

Ahojte, vím že se to tu řešilo už milionkrát. Tak jenom pro upřesnění před týdnem jsem koupil z německa peugeota 307, 2.0 HDi, r.v.2006 a snažím se ho zaktualizovat. Akorát jsem tu nikde pořádně nenašel linky na aktuální verzi(hádám 6.63) a popřípadě češtinu(čeština bude převlečená angličtina), nyní mám v autě TUTO verzi (tedy CAN).

Dále mám vypálenou aktualizaci map a to konkrétně: Peugeot / Citroen RT3 - mapy Navteq Navidrive - Východní Evropa (TD3018620)(2015/2016)(CZ/SK), s tím si už asi poradím sám.

Tak prosím kdyby měl někdo čas a chuť mě do tajů aktualizace dozasvětit byl bych mu vděčný. Klidně po PM.

Děkuji

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím borci , a zdravím užívateľa xpetrix ktorý mi pred dvoma rokmi poslal v správe link na rt3-ku , ďakujem mu . Začnem asi od auta , mám citroen c8 , ročník 2003 , vlastním ho 2 roky , od kúpy auta mi nefungoval display , veľký farebný , po otočení kľuča v zapalovaní sa zobrazilo len logo a radio sa neustále reštartovalo , zistill som že bol z konektora rádia vytiahnuí optický kábel . Po zapojení display začal zobrazovať údaje ale každú minútu vypadával obraz , celá obrazovka sa rozriadkovala na stovky riadkov , potom zostala čierna a nakoniec reštartovalo rádio .

Tak som pred pár mesiacmi objednal z poľska druhý display , a ten funguje bez problémov . Ale teraz po naštartovaní zobrazuje hlášku v holandšťine že verzia softvéru nieje kompatibilná a mám vložiť konfiguračné CD .

Takže moja prosba na vás , chcem poprosiť nieko kto sa v tomto vyzná či mi môže rozbehať túto rt3-ku . Aktualizovať softvér , dohrať jazyky ktoré sa dajú ( angličtinu , češtinu , slovenčinu ) , a tiež mapy .

Alebo to treba zobrať priamo do Citroenu ?

Verzia softvéru je 5.52.A - 2

Ďakujem  za každú pomoc .

Odesláno (upraveno)

Mne toto pisalo,ked som prekladal RT3 do slovenciny a hodil som na CD jazyk(text) z verzie CAN.

Upraveno uživatelem xpetrix
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Prosím prosím mohl by mi někdo poslat na moji RT3 verzi 5.52 software? Koupili jsme 307 s RT3 v této verzi a auto stále chce vložit soft. CD a to nemám a tak se pořád seká, restartuje a je to na nic:( Moc díky za pomoc Tom 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Cau, muzete mi nekdo pomoc s opravou RT3? Dnes probehl pokus o instalaci cestiny do RT3 (Peugeot 407 coupe), puvodni verze softwaru 6.6D v italstine. Bohuzel pri nahravani se neco podelalo a display umrel, cd zustalo v mechanice a nejde ven. Zkousel jsem ruzne restarty pres tlacitko Dark, ale nic nepomaha. Nejaky odbornik, ktery pomuze s vyndanim CD, opravou systemu a zprovoznenim displeje nez se budu muset obratit na nejaky servis? Jsem z Brna, takze jestli vite o nekom v blizkem okoli, prosim o kontakt. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...