Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ohledně RT2, ta má hlas jako RT3, takže tam by české hlášky taky měli jít přepsat. Pročítal jsem to tu,ale nikdo se tu o tom moc nerozepisoval. Sehnat aktualizaci fw (ta tu na foru myslim je) a zeditovat texty na CZ by fungovat melo, že. Je to sice historie, nikdo už to moc neřeší,ale pro zajímavost, kdo ještě takovou 406 s navi má je to fine.

Odesláno

Je potřeba RT2 rozdělit na 2 nekompatibilní systemy.

Siemens - 206 první modely potom RT3, 406, 607 - monochrom,tomu se snad ani RT2 neříkalo i když generačně je to shodné, nic na to není, mapy atd.

Siemens / VDO - 607 malá barevná do 2004, na to čeština je, je to uplně jiné než RT3.

[upravil dne 18/7/11 19:55 Milhaus65]

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Jasně, psal jsem, že to klidně zveřejním. ;) Ale je to také ještě \"beta verze\", nějaký čas to budu testovat a průběžně dolaďovat. Najdeš to tady (jsou tam soubory v angličtině, němčině a francouzštině a samozřejmě čeština + prográmek, ve kterém se to otevírá):

http://www.ulozto.cz/9677854/rt3-6-63v890-cz-rar

potvrzuji funkčnost, chapi jste borci. Jen připomínka že by to chtělo jako náhradu za IT, nebo Spanelstinu.

ještě třeba kdyby to nový logo PEU šlo i do 6.63.

co třeba i změna barev menu, protože ty co tam jsou nejsou moc použitelný, až na indigo.

[upravil dne 21/8/11 od jirka639]

Odesláno

Když už jsem kdysi psal o \"beta\" verzi, tak tady je verze finální. Bylo tam ještě spousta drobností, které mi utekly nebo se mi to úplně nezdálo, tak jsem to ještě trochu upravil. Teď už jsem s tím konečně docela spokojený. :)

http://www.ulozto.cz/10036969/dtdb7-en-cd

Jirka639: Použil jsem jako výchozí angličtinu, protože ji jednak trochu ovládám a jednak jsem neřešil hlas navigace a hlasové povely, které mi zůstaly v angličtině, což mně osobně nevadí. Kdybych použil např. němčinu nebo nějaký jiný jazyk, zůstalo by v něm i to hlasové ovládání a navigační povely. Nicméně pokud to chceš například místo italštiny, není to problém. Stačí ten soubor s češtinou přejmenovat místo \"en\" na např. \"it\" a přepsat jím ten původní. Jenže potom zůstane v daném jazyce i navigace a hlasové povely...

Odesláno

no tak lze např. použít slovenština od TADOMa, který taky nabízí češtinu zdarma se slovenským hlasem.

proč mě to vadí je to že prvně to musím přehodit do nemčiny a pak zpět od angličtiny.

Odesláno

Jasně, i tak by to šlo. Dělám to také tak, přepínám to do němčiny a potom zpátky. Ale jak jsem psal výše potřebuji, aby mi hlasové ovládání zůstalo v angličtině, proto jsem vycházel z angličtiny. Také jsem ty hlasové povely, které je možné zobrazit po přidržení tlačítka menu, schválně nepřekládal a nechal je tak, jak se musí vyslovit. ;)

• O 5 týdnů později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj, před nedávnem jsem si koupil nového mazlíka 407. Váhal jsem, jestli si mám nahrát zde zmiňovanou češtinu pro RT4. Nakonec mi zvědavost a touha mít české menu nedala a tak jsem si jí nahrál. Češtinu testuji již týden a funguje bez problémů. Tímto bych chtěl poděkovat uživateli Raiser, za vynikající práci. Děkuji :)

Odesláno
Ahoj, před nedávnem jsem si koupil nového mazlíka 407. Váhal jsem, jestli si mám nahrát zde zmiňovanou češtinu pro RT4. Nakonec mi zvědavost a touha mít české menu nedala a tak jsem si jí nahrál. Češtinu testuji již týden a funguje bez problémů. Tímto bych chtěl poděkovat uživateli Raiser, za vynikající práci. Děkuji :)

Děkuji za pochvalu.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Tak už jsem aktualizoval na tu sw. verzi 8.20. a byl to dost nervák :roker

[upravil dne 11/7/11 00:12 Andy22]

Píšete o sw verzii...to je ale to isté čo aj an sedan...či?? :-)

Odesláno

Preinštaloval som soft na 8.2 , nahral posledné mapy ale dostať do toho zariadenia /RT5/ češtinu je nad moje sily.Za boha neviem ,kde robím chybu.Je jedno či to ide z USB alebo CD .dáta si to stiahne pýta reštart všetko prebehne ako má ale v jazykovej ponuke žiadna zmena.Ide ma z toho ohnúť.:mrk Nejaký nápad alebo myšlienka ,kde by soudruh delal chybu?

Odesláno
Preinštaloval som soft na 8.2 , nahral posledné mapy ale dostať do toho zariadenia /RT5/ češtinu je nad moje sily.Za boha neviem ,kde robím chybu.Je jedno či to ide z USB alebo CD .dáta si to stiahne pýta reštart všetko prebehne ako má ale v jazykovej ponuke žiadna zmena.Ide ma z toho ohnúť.:mrk Nejaký nápad alebo myšlienka ,kde by soudruh delal chybu?

Děláš chybu v tom,že nahráváš češtinu do RT 5 a tahle je pro RT 4.Celou dobu jsem v domnění,že chceš po mně CZ do RT 4.

Odesláno

A, jéje tak tu nastalo to hlboké nedorozumenie.Kedže sa pri softe a aj mapách uvádza ,že je to pre RT4 a 5 , bol som v tom že aj pri tom jazyku je to jedno.Hm ale aj tak ti ďakujem za trpezlivosť a ochotu pomôcť.

Odesláno

Chcel som nahodiť do auta češtinu 8.20 ale auto mi vypísalo \"Error loading BUILTINS.OUT\" ..Neviete mi prosím vás poradiť, kde je chyba? Díky :super

Ako vidíte tie súbory sú tam dva....Vám to išlo v pohode?

cestina.png

[Edited on 31/10/11 18:48 by Tosho5]

Odesláno

mne toto vyhadzovalo, ked som mal zle napalene cdcko cez ashampoo. Nepomahalo ani napalenie na minimalnej rychlosti.

Ked som ale napalil cez roxio, tak to slo.

Skus to napalit este raz, cez iny soft, najlepsie cez iny pocitac/napalovacku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...