Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Zostal aspoň kúsok trčať von? Daj koleso dole, mal by ísť pomerne ľahko von ak ešte je za čo uchytiť. Môžeš aj skúsiť navariť inú skrutku a ňou ju vybrať.

praveze nezostal horsie sa zlomit ani nemohol :(

Odesláno
A môžeš dať vôbec dole koleso? Mohol by si skúsiť dať dole kotúč, možno trčí kúsok z náboja.

[upravil dne 1.12.2010 16:46 AnotherOne]

ano koleso sa da dat dole .... otrhla sa hlavicka ... ze zbitok nemas cim chytit

Odesláno
vyvrtat ? bojim sa ze pokazim zavit ....

závit neporušíš, musíš vrtat středem, tak jako Ti radí, nejdřív třaba 5kou a pak větším. Potom vytahovák. Od závitu budeš pořád dost daleko. Všechno je vymyšlené, nezoufej, nejsi první komu se to stalo. Zvládneš to.

Odesláno
Teraz mu nič nekladie odpor čiže by sa mal dať ľahko vyskrutkovať ten zlomený kus niečím ostrým.

po odlomeni tam zostal taky vycnelok ... tak som zobral skrutkovac a kladivko a skusal som to zapriet o ten vycnelok a snazul som sa ho odkrutit ale nic ...

Odesláno
Ještě by šlo navrtat do toho zbytku šroubu tři díry těsně vedle sebe (průměr 2,5mm) a pak do nich natlouct vhodně velkej šroubovák a tim to vyšroubovat.

mysli ze to pojde taky maly priemer ... do tak tvrdeho sroubu :myslim

Odesláno

Co vyvrtat díru (7mm), závitníkem (M8) udělat závit a pak našroubovat šroub s maticí, kterou použiješ jako kontra a třeba to povolí. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...