paliali111 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 no mam taky dotaz , chcem kupit motor z vrakoviska...ale ako zistim v akom je stave???....nevie mi niekto poradit ako najjednoduchsie zistim v akom je stave??? peugeot 205 1,4 55kw..............diky Citovat
ozzy56 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 zjistit kompresní tlaky,poslechnout si motor v chodu--což je horší u koupě samostatného motoru...,domluv se na polovici předem a polovici po zamontování motoru do auta a vyzkoušení...,kupoval jsem tak u nějaký motor a vždy se domluvil...,ten z vrakárny chce taky prodat... [upravil dne 30/11/10 21:08 ozzy56] Citovat
koblih69 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Na slušným vrakáči se domluvíš na podmínkách záruky nikdy jsem neměl problém když jsem se předem domluvil. Citovat
oddie Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Nezjistíš. Do motoru asi jak do melounu... A co se týče vrakáčů a záruky, doporučuju vybírat hodně dobře, pěkných pár případů, kdy vrakáč sliboval záruku, prodal totální vránu a pak kupujícího vyfakoval totiž znám... U takhle starého křápu není úplně od věci koupit celé jiné auto, třeba nabourané, ale pojízdné s možností vyzkoušení. Když už teda někdo chce něco takového na podobně starém autě řešit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.