paliali111 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 no mam taky dotaz , chcem kupit motor z vrakoviska...ale ako zistim v akom je stave???....nevie mi niekto poradit ako najjednoduchsie zistim v akom je stave??? peugeot 205 1,4 55kw..............diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 zjistit kompresní tlaky,poslechnout si motor v chodu--což je horší u koupě samostatného motoru...,domluv se na polovici předem a polovici po zamontování motoru do auta a vyzkoušení...,kupoval jsem tak u nějaký motor a vždy se domluvil...,ten z vrakárny chce taky prodat... [upravil dne 30/11/10 21:08 ozzy56] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Na slušným vrakáči se domluvíš na podmínkách záruky nikdy jsem neměl problém když jsem se předem domluvil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Nezjistíš. Do motoru asi jak do melounu... A co se týče vrakáčů a záruky, doporučuju vybírat hodně dobře, pěkných pár případů, kdy vrakáč sliboval záruku, prodal totální vránu a pak kupujícího vyfakoval totiž znám... U takhle starého křápu není úplně od věci koupit celé jiné auto, třeba nabourané, ale pojízdné s možností vyzkoušení. Když už teda někdo chce něco takového na podobně starém autě řešit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts