Xplod Odesláno 16. prosinec 2004 Odesláno 16. prosinec 2004 Čau lidi, neřešily jste někdy cvakání v kabine? Zpozoroval sem to až teď v zimě. Je to Cvakání jako od relátka. Je to závislí na poloze plynu, bez plynu caká pomalu a když přidám tak cvaká rychlejc. Když dám plnej tak to přestane. Cvaká to jakoby z kaslíku co je před spolujezdcem, ale je to slišet i venku. Jde to podle plynu, ne podle otáček motoru. A cvaká to jen občas. Sem z toho úplně blbej, nevíte někdo něco? Dík Citovat
Xplod Odesláno 17. prosinec 2004 Autor Odesláno 17. prosinec 2004 A dá se to nějak levně odsranit. Třeba kladivem Je mi divný že to cvaká jenom občas. Citovat
Fx Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 Oživuji téma - taky mi cvaká něco na pravé straně, zevnitř to není skoro slyšet, zvenščí ale ano. Zní to trochu (ale opravdu jen trochu) jako rezonance nějakého plastu, ale je to závislé na poloze plynu, jak už tu bylo řečeno. Při zavřené kapotě je to slyšet v prostoru u spolujezdcova stěrače, ale pokud mi sluch dobře slouží, přímo z motoru to nejde. Napřed jsem se děsil, že mám málo oleje, ale ten je těsně pod horní ryskou... Všiml jsem si toho nedávno. Neví někdo, co s tím? Je mi to nepříjemné, hlavně teda v tom, že mi nevlastní otec začíná předhazovat, co jsem si to koupil za pastičku:D, ale ani mne samotnemu to cvakani superprijemne neni. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 Taky mi tam něco cvaká, nevim ale jestli je to závislý na otáčkách. Řek bych ale, že to má cvakat ... Jo, mám 2.0 16V Citovat
Fx Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 No nevim, u me to predtim na 100% necvakalo... Mam snizenou hlavu a jsem defakto po GO, takze ted motor dost hlidam... Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 No je možný, že to bude nějaký relátko? Citovat
JohnnyGreen Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 Dělá mi to to samý, jde to nějak odstranit nebo utlumit ? Teda aby to potom ještě jelo Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 v pravem podbehu je nekde schovane benzinove cerpadlo, tak treba to je ono, jinak na prave strane pred spolujezdcem zadne relatko neni Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 pak taky jeste cvakaji vstriky aspon teda me chvili po nastartovani docela hlasite, pak to prepne na plyn a vstriky to vypne Citovat
Petr X Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Jeee, to je ale sranda :-)) Me to delaa taky!! Mate pravdu, je to docela neprijemny ... jde to z pravy strany, jakoby to cvakalo v kasliku, ale je to slyset i venku. Kdyz proslapnu plyn, tak to prestane a hned treba zase zacne, ale jinym tonem Nejdriv jsem mel strach, jestli to nejsou ventily, ale tim to nebude. Taky jsem myslel, ze to delaji vstriky plynu, ze kdyz to prepnu na benzin, tak to delat nebude. Nevim. Podle pridani plynu se zvysuje frekvence, ale nekdy taky ne, takze to nechapu. Dela to asi mesic, posledni dobou cim dal tim vic. Nebylo by na skodu zjistit, co to vlastne je ) Jakoby nakej krokovej motorek nebo relatko. Chvilema to cvaka ale fakt hrozne. Citovat
Petr X Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Napsán autorem komisar regulátor tlaku paliva otevři kapotu a šáhni si na něj/slyšel jsem že to dělá jen v zimním období/že by studený benzin?:Dnevím Taky me to napadlo a nekdo mi i rikal, ze to je studenou smesi. Dela to ale i u plynu, nejen u benzinu, ale to je asi jedno, co? Jen tak mimochodem ... ten regulator tlaku paliva najdu kde? :-) Predopkladam, ze nekde vpravo [Editován dne 10/2/05 Petr X] Citovat
Fx Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Tak mi bylo receno v serivsu Peugeotu, ze novy dil - regulator - stoji 6 tisic. Toz jsem se nastval a pozjistoval po znamych, co prodavaji autodily, a dostal jsem nabidku za necelych 1500 za NOVY od BOSCHe. Takze ja si ho asi koupim, i kdyby mi mel zustat v supliku \"do zasoby\". Ma skladem 2 kusy a dalsi dodavka pry bude drazsi, protoze Bosch zdrazuje. Citovat
Petr X Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 No mrknu na to, ale jestli to dela jen v zimnim obdobi a pak to prestane, tak se na to vykaslu, abych kupoval novy ... pokud to je teda tim. Muze ten regulator mit nejak vliv na vykon nebo na spotrebu, kdyz by nebyl uz zrovna nejlepsi? Asi jo, co? Citovat
Petr X Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Napsán autorem komisar Já jsem to přes léto a jaro nepozoroval,má se teď oteplit tak možná uvidíme.mne to polekalo,když jsem přijel z práce a poslouchal jsem cvakaní,tak jsem mrkl pod kapotu jestli mi necvaká zimou motor:D No hele to je mozny, jestli mu treba nebyla velika zima a necvakaly mu zuby :D Citovat
Dave_k Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 2 FX: Pokud mluvíš o tom samém co je na fotce u komisara tak cena toho regulatoru je 2175,- a číslo 198505. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 11. únor 2005 Odesláno 11. únor 2005 Za tejden si to cvakání poslechnem navzájem Citovat
Petr X Odesláno 11. únor 2005 Odesláno 11. únor 2005 Jojo, ja to cvakani dneska taky neslysel :-) Asi k tomu regulatoru navedu hadici od topeni, aby mu bylo teplo a nebude to treba cvakat ani pri -25st Citovat
marek 406 Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 Kurňa chlapy, mě tam nic necvaká. Nemáte tam nalezlou nějakou myš, který je fakt velká zima?.:papa:D:D:D:D. Mám doma trabanta na zahradě, a včera jsem odevřel kapotu a vyběhlo asi 10 myšáků. Měli tam zimní piknik, a louskaly ořechy v zateplení ze spodu kapoty. :D:D. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.