Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Heh, veru dobré :mrk Inak, ak komplet kožu, tak jedine s vyhrievaním...v zime pekný šok pre prdel...

mňa by inak skôr zaujímalo, či sa nedávali do 306 aj nejaké väčšie sedačky...hm, možno by pasovali zo 406...

Odesláno
Heh, veru dobré :mrk Inak, ak komplet kožu, tak jedine s vyhrievaním...v zime pekný šok pre prdel...

mňa by inak skôr zaujímalo, či sa nedávali do 306 aj nejaké väčšie sedačky...hm, možno by pasovali zo 406...

Pasují sedačky ze xsary , určitě jsou větší a zadní mají standardně opěrky hlavy (mě bohužel na 306 chyběly).Jen zadní sedáky se musí upravit :( , xsara má bohužel o dost delší na délku a musí se zkrátit .
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Btw, páni, neviete, aké závity sú na tých šróboch, čo držia sedačky? M8, či M10? Aj by som to checkol, ale nemám príslušné torxy - zatiaľ.

Lebo chcem urobiť to, že pod predné úchyty sedačiek chcem dať nejakú cca 2cm podložku, aby bol predok vyššie a ja mal podopreté stehné (aspoň koľkoto krátke sedáky dovolia :roll )

Odesláno
Jojo ty kůže jsou fakt hezký. Už jsem konečně sehnal nový sedačky výbava Champion, ale kdybys někde viděl černou kůži nebo alcantaru tak jsem na příjmu :)

Zdravim a jak slouzej;) posli obrazek sedacek v aute:mrk A sehnat kuze/alcantara je v CR dost nemozny:aut:aut Ale az si zajedu s nakladakem do Anglie, tak jich par privezu...:D:D:D

...kezbych moh

PS: Pokud nemas vlakno v \"Nase káry\":super

[upravil dne 19/2/11 09:13 thoy_GTi 6]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...