zulda123 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Našel jsem vzorník všch druhů interiérů co se dávaly do 306. Tak to sem jen tak pro zajímavost dávám. http://www.forum-auto.com/marques/Peugeot/sujet27416.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 dobra stranka, ty kuze sou nadherny, ani za jednu bych se nestydel a uz vubec ne za tu cervenou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulda123 Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Jojo ty kůže jsou fakt hezký. Už jsem konečně sehnal nový sedačky výbava Champion, ale kdybys někde viděl černou kůži nebo alcantaru tak jsem na příjmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Heh, veru dobré Inak, ak komplet kožu, tak jedine s vyhrievaním...v zime pekný šok pre prdel... mňa by inak skôr zaujímalo, či sa nedávali do 306 aj nejaké väčšie sedačky...hm, možno by pasovali zo 406... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klm16 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 champion :-) ach love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mio Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Heh, veru dobré Inak, ak komplet kožu, tak jedine s vyhrievaním...v zime pekný šok pre prdel... mňa by inak skôr zaujímalo, či sa nedávali do 306 aj nejaké väčšie sedačky...hm, možno by pasovali zo 406... Pasují sedačky ze xsary , určitě jsou větší a zadní mají standardně opěrky hlavy (mě bohužel na 306 chyběly).Jen zadní sedáky se musí upravit , xsara má bohužel o dost delší na délku a musí se zkrátit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pizz Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 hm keby sa len tak daly zohnat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus 306 Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 ak by ste nahodou niekto mali zbytočné opierky hlavy zo sedačiek \"curtis\" 2 ks prípadne vedeli kde zohnat dajte vediet diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Btw, páni, neviete, aké závity sú na tých šróboch, čo držia sedačky? M8, či M10? Aj by som to checkol, ale nemám príslušné torxy - zatiaľ. Lebo chcem urobiť to, že pod predné úchyty sedačiek chcem dať nejakú cca 2cm podložku, aby bol predok vyššie a ja mal podopreté stehné (aspoň koľkoto krátke sedáky dovolia ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 nie som si istý, ale tuším sú tam iba šestky:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 To by bolo vcelku super, bo mám k dispozícii takéto silentbločky: A nevieš aj cca, aké sú tie predné dlhé? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 5-6cm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoy_GTi 6 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Jojo ty kůže jsou fakt hezký. Už jsem konečně sehnal nový sedačky výbava Champion, ale kdybys někde viděl černou kůži nebo alcantaru tak jsem na příjmu Zdravim a jak slouzej;) posli obrazek sedacek v aute:mrk A sehnat kuze/alcantara je v CR dost nemozny:aut:aut Ale az si zajedu s nakladakem do Anglie, tak jich par privezu...:D:D ...kezbych moh PS: Pokud nemas vlakno v \"Nase káry\":super [upravil dne 19/2/11 09:13 thoy_GTi 6] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 5-6cm? Som dúfal, že to bude kratšie, bo takto mi bude silentbločik k ničomu :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDaddy Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 No mňe sa tieto páčia http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-306-phase-3-Half-leather-Seats-and-Doorcards-5d-/160547581514?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item256161ae4a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts