Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
MilanF1: tady jsem o tom loni založil téma :)

Díky za info. Dneska však byl v Praze a stavil se v AK a za 120 Kč koupil lůj na pryže. Takže by to mělo být OK. Jenom tam bylo lidí jak na vánočních trzích :bacha, to jsem tam byl v 11:15.

[upravil dne 26/11/10 14:23 MilanF1]

Odesláno
U nás na Slovensku zatiaľ bez snehu.:myslim

Hovor za seba. My v PK sme rano mali sneh,:D:D:D teraz uz je len na travnatych plochach,topi sa od slnka.

v PK sneh? v TT ani stopa po nom

To je bezna zalezitost ze v PK svieti slnko a bez snehu a v Budmericiach su metrove zaveje. Aj to som zazil.

Odesláno
Tady už ten humus začal padat, mě klepne:blicismajlik

U nás už je ulice jeden led. Pěkně jsem se s 205 sklouznul. A ty ku**y zbohatlický se tu proháněj ss audinama 80km/h. Je to o strach, nechat si před barákem auto a čekat, jestli ho náhodou nějakej takovejhle bezmozek netrefí:grr

Odesláno

Zdravim pezotaky z vyletu do Brna na finale CSMT .. Asi pred hodkou tu zacalo krute snezit,ale zda se,ze to zatim jeste roztava :) Doufam,ze to sve auticko nekde po ceste zpet do Prahy nenaborim :) .. Drzte palce,diky

[upravil dne 28/11/10 21:38 Stibto]

Odesláno

Haryk: Mám pocit, že tohle všechno jsem slyšel už v autoškole někdy před deseti lety.

Ale sebelepší teoretická příprava ti je pak stejně k prdu, když v zatáčce dostaneš smyk a instinktivně zadupneš brzdu:D

Odesláno

Není od věci si to znovu přečíst, přestože člověk teoreticky ví, jak se zachovat. Ale praxe občas bývá jiná. Nicméně instinkt mám asi dobrý, v zatáčce jsem dostával nedotáčivý smyk a ihned jsem dupnul na spojku, kola se chytla :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...