Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nějaký kamarád.. třeba... Já kámošovi poslal peníze na oučet, a on to koupil a nechal poslat přímo mě... Do týdne to přišlo. Už mám objednaný druhý, do rezervy.

Odesláno

Jasný, chápu. Taky bych poslal peníze předem, v tom problém není. Zkusím prohledat český net. Možná ten server, kde je kupoval oni. Nebo ty tvoje jsou jiné, nebo jen prostě levnější?

Odesláno

Oni snad chtěl H4 ... ty mu tedy přišly. Já jsem tam objednal H1, tak uvidíme, nikde nic nepíšou o dostupnosti. Uvidíme.

Odesláno

ja jsem kupoval h7 do tlumenych,ale opravdu neni ve tme nic delat. Kdyby je nekdo chtel,predam dal. Jinak mam origo zluty mlhovky cibie valeo. Sviti to 100 krat lepe jak ty zarovky. Mrzi me to,chtel jsem to jakn spravnej frantik,ale fakt se s tim neda jezdit.

Odesláno

Venku nemrzne, ne? Vem hadici, pokrop silnici a můžeš jezdit (pokud neprší :D). Ale když Edisone říkáš, že tobě to svítí dobře, tak snad i já budu spokojen.

Odesláno

Mokro je teď všady...

Mno, tak jsem to projel... Nejprve podotýkám, že, ačkoli je to zvláštní, za jízdy je subjektivní vnímání osvětlení jiné, než na stojícím vozidle.

Musím říct, že tak příjemné svícení jsem nezažil. Xenon v čočce je super. Leč 6kK je skutečně moc. Sháním proto 5kK výbojky. Zato na mokré silnici jsou ty žluté mlhovky naprosto úžasné. Kam se na to hrabe jakékoli bílé světlo. Na suché jsou skvělé ony bílé xeny.

Teď už to jen vyzkoušet za mlhy. Jak ve dne, tak v noci...

Závěrem ještě dodám, že ty philipsy s třízónovým barevným spectrem mohou být taky velmi příjemné.

Odesláno

Díky za info. snad je budou mít skladem a vyzkouším. Jenom já v potkávačkách mám obyčejný H7 a za mokra v noci jsem viděl kulový. Sice bílé mlhy trochu pomohly, ale v lese se víc jak 60 jet nedalo :bojim

Odesláno

JJ, \"Alseasony\" na zimu. Konečně vám to všem dochází :aut

Já už je používám víc jak 5let:roker (předtím ještě na shade)

Jinak mám v mlhách taky žluťáky a je to prostě paráda :super

Odesláno

Já to ale říkám pořád... :-) Když xeny, tak 4kK pokud nejsou mlhovky. Když jsou mlhovky, tak 5kK a do mlhovek pěkně žlutý, max 3kK.

Ty 6kK mám jen proto, že 5kK tehdy prostě neexistovaly (s paticí do těch čoček)

[upravil dne 8.1.2011 23:21 Edison]

Odesláno

ja mam ted cocky 4300 a je to super. I za deste. Nemuzi si to vynachvalit. Uz je mam po druhy. Poprve kdyz jsem mel xenony,tak to bylo 6000 a to se neda srovnavat. Jinak jak pises,ta zluta je prijemne svetlo. Skoda,ze se nemuze jezdit na mlhovky,klido bych jezdil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...