godzila.01 Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 Odnese ti peníze, auto, dům, lod, firmu..... Citovat
NotFound Odesláno 23. listopad 2010 Autor Odesláno 23. listopad 2010 Odnese ti peníze, auto, dům, lod, firmu..... Doufam, ze tam moje 607 nebude tak zla .)))))))) Citovat
godzila.01 Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 Ta ti odnese maximálně nějaké peníze, ale asi jako každý jiný auto.... Ženské jsou horší... Citovat
jofo Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 Rucne to mozes sklapat a odklapat bez problemov. Ono nato ze ta stve ked nieco nefunguje na 100 percent si u tohoto auta budes musiet zvyknut. Ono niekedy zije vlastnym zivotom. Hlavne modely pred fejsliftom. Ale ak sa budes on starat tak sa ti odvdaci pohodovou jazdou. Ten displej. Kolko stoji tak ti teraz nepoviem, ale na prvych modeloch to bola vyrobna vada displeja a menilo sa to v zaruke. Kto to nevymenil tak sa s tym mui naucit zit. Ono na vrakaci mozes kupit tiez taky isty zly ak nie horsi. Tak ti mozem len odporucit to brat s auta ktore ma bateriu a mozes ten displej zapnut, zobrat fen a nejakych 5 minut fukat nan teply vzduch a uvidis ci bude necitatelny. Ak nie tak ho mozes skludom kupit. Inac ak to je len tym ze ti vypadava nejaka ciara tak to moze byt aj zlym spojom na doske. Citovat
brslen Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 tak vitej,kazde auto ma problemy,ale 607 je pekana lodicka a jezdi se mi v ni super. Citovat
NotFound Odesláno 24. listopad 2010 Autor Odesláno 24. listopad 2010 diky za reakce, nejsem na to z konkurecniho klubu zvykly ... Zatim koupe vubec lituju, ba naopak, kazdym dnem mi prirusta vic a vic k srdci .. Ale chtel bych se jeste dal na neco zeptat, je v poradku, ze v tyhle zime, pri normalni jizde po meste mi zapne \"sahara\"? ... Nemam to s cim porovnat, predtim jsem mel Passata a u toho jsem to zaregistroval jen v lete, a to muselo bejt fakt horko.... Citovat
John_Ice Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 tady jsou frantíci a ne chladní němci hlavně nečti gidzilovo vlákno jinak si to hodíš ale asi už pozdě Citovat
P607Olda Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Sahara ti zapíná proto, že se přerušil srážecí odpor na 1. stupeň chodu. Normálně by ti šla sahara na 1. stupeň, když se motor trochu ohřeje a vždy když je zapnutá klima, teď stojí a pak jede naplno. Odpor najdeš před chladičem. Má v sobě tepelnou pojistku, stačí propájet pájkou. Citovat
P607Olda Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Sklápění zrcátek: Občas prostříknout mazadlem do všech škvír, zatím se vždy rozchodilo a funguje. Citovat
NotFound Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 na tu saharu se zkusim podivat... dneska me zarazila dalsi vec..Pri ceste do prace, asi po 15km, jsem vyradil na neutral z kopce a otacky motoru misto toho, aby se drzely, zacaly hupsat, nekde mezi 890 a 950, jestli jsem to dobre vypocital...delalo to asi par vterin, nez jsem zaradil, pak po vyrazeni se drzely na normalu. Dalsi perlicka, odpoledne jsem stahnul okynko spolujezdce, kdyz jsem ho chtel zavrit, nekde v pulce to zacalo zpomalovat pak se zastavilo uplne a spadlo dolu, musel jsem tomu pomoct..(pri koupi auta vse fungovalo), mam tuseni, ze to nesvedci nic dobryho. Stahovacka asi za chvili pujde s.at ...Shodou okolnosti jsem dneska mel cestu do Peugeotu tady u nas, abych se zeptal na rozvody, kdy je delali, sice me uklidnili, ze na aute byly delany ve 128tis, ale nepotesili cenou nove stahovacky...cca 9tis..Ted si necham poradit, co mam delat .. No a aby toho nebylo malo, tak pri odchodu mi technik jeste laskave oznamil, ze zhruba v techhle km (180tis) odchazi filtr pevnych castic )) ...takze panove, mam se na co tesit? Citovat
NotFound Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 Sahara ti zapíná proto, že se přerušil srážecí odpor na 1. stupeň chodu. Normálně by ti šla sahara na 1. stupeň, když se motor trochu ohřeje a vždy když je zapnutá klima, teď stojí a pak jede naplno. Odpor najdeš před chladičem. Má v sobě tepelnou pojistku, stačí propájet pájkou. Jsem dneska prave kvuli tomu volal svymu mechanikovi, a ten se hned zeptal, jestli mam moznost vytapeni \"auto\", ze pry proto se zapina...ale to mi taky prijde divny, protoze klimatizaci, tedy cudlik A/C mam vyply... Citovat
godzila.01 Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Ehm že by jsi se ode mne nakazil? Citovat
NotFound Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 Ehm že by jsi se ode mne nakazil? ja uz te jednou zadal o to, abys mi sem nic nepsal, nosis smulu no a vedel bys s necim poradit, kdyz uz si vetsinu veci resil taky Citovat
godzila.01 Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Já jsem nic podobnéha zatím neřešil, řeším si svoje bouchání, volné řízení, rozhozenou geošku a podobnej sajrajt.... Na opravu stahovačky je tady na foru několik návodů, FAP se nechá nechat odstranit a zrcátko nejspíš rozhejbeš sprejem.... Citovat
NotFound Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 Já jsem nic podobnéha zatím neřešil, řeším si svoje bouchání, volné řízení, rozhozenou geošku a podobnej sajrajt.... Na opravu stahovačky je tady na foru několik návodů, FAP se nechá nechat odstranit a zrcátko nejspíš rozhejbeš sprejem.... At hledam, jak hledam, nemuzu se v tom vyznat.... Zatim ta stahovacka ale v prdeli neni, kdyz tlaci, ale pak ztrati silu? Tim FAPem myslis ten filtr pevnych castic? Odstranit zavcasu, nebo kdyz se vysere? Ja vim, asi se ptam blbe, ale jsem trosicku nervozni z toho, ze kazdy den neco objevim neco... Citovat
godzila.01 Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 jj FAP je filt pevných částic, řešit až odejde... Stahovačku netuším, s tím jsem problém neměl (ťuk , ťuk)..... Citovat
John_Ice Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 A já to povídal nečti godzilce vlákno ...je tam vir a máš ho už i ty...o těch stahovačkách je tu plno...možná asi nejlepší se na to zeptat P607oldy a rychleji přes SZ a s tím FAP bych to neřešil,třeba je už vyměněnej a nebo ho už tam nemáš jeden ,,borec,, od Chomutova se tím zabývá jezdí co jsem tu viděl i do Brna jen aby to někomu vyndal....FAP prý se zmenší spotřeba a z výší výkon když je odstraněn...taky to zkus přes SZ ...straki007 a jak jsem viděl tak jsi zrovna psal ve vláknu,kde zrovna straki007 informuje,že jezdí po ČR za kšeftem (FAP) [upravil dne 25.11.2010 18:52 John_Ice] Citovat
NotFound Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 A já to povídal nečti godzilce vlákno ...je tam vir a máš ho už i ty...o těch stahovačkách je tu plno...možná asi nejlepší se na to zeptat P607oldy a rychleji přes SZ a s tím FAP bych to neřešil,třeba je už vyměněnej a nebo ho už tam nemáš jeden ,,borec,, od Chomutova se tím zabývá jezdí co jsem tu viděl i do Brna jen aby to někomu vyndal....FAP prý se zmenší spotřeba a z výší výkon když je odstraněn...taky to zkus přes SZ ...straki07 Po byvalem majiteli tam byla prumerna spotreba 6,6 litru...nevim, jestli to o necem vypovida..zkusim se obratit na lidi, ktery si mi doporucil..dekuju moc...zacinam se bat kazdyho dne, kdy s tim budu jezdit, co se zase ojbevi Citovat
godzila.01 Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Neboj, strachu ještě zažiješ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.