Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj chtěl bych se zeptat je težké předělat normální zrcátka na vyhřívaná? jedna se o P406 old model stávající jsou manualní jestli to na to má nějaký vliv

Odesláno
co třeba dát za sklo malou žárovičku a napojit to na vypínač ;)

máš s tímto způsobem nějakou zkušenost? ja mám časem v plánu stejně ty zrcátka podsvítít ze zadu modře takže bych tam hodil par diod z řadící páky jde solidni teplo tak by to mohlo fungovat aj u zrcátka

Guest servisman
Odesláno

diody zrcátka neohřejí,pokud mohu stačí vyměnit jen sklíčka za vyhřívaná,káblíky by měli býti pod tapicem dveří,já je tam měl taky -bílý konektor se dvěma dráty .

Odesláno

tu fólii tam tězko nalepíš. Zezadu sklíčka v zrcátku je skoro po celé ploše plast, ze který se sklo upíná. Než to s rizikem rozlomení skla odlepovat a pak zase matlat zpátky, vyjde lépe koupit vyhřívané sklo, zejména jestli stojí jen 400,-- Kč. POkud nemáš ve dveřích přípravu, budeš muset ještě někde přidat relé atd. To víš, \"luxusní\" výbava není za 5,-- Kč ;)

Guest servisman
Odesláno

k čemu relé ? Napojí se to na kabel k vyhřívání zadního skla,spolupracuje to spolu se zadním sklem .

Odesláno

jj natahat par kabelu rozebrat zase celé dveře a pulku palubky to je moje :D škoda ze to ted nemám kde delat a v te zime se mi do toho nechce :D takze zas az po zime a kdyz koupim sklíčko vyhřívané tak ho prodávají i s upínacím plastem tzn ze toto sklíčko co mám ted vyndám a to nové tam nacvaknu z5 nic víc? az na ty kabeli teda ale to je minimum bud rozeberu dveře a prostrčím pár kablé gumovýma přechodama + potom palubku a nebo na kazdych dveřích udělám externí spínač a je to u řidiče to problém nebude ale u spolujezdce uz ano :D nic neni problem kdyz vim jak na to a vadilo by kdybych to dal na stále napětí? tzn ze by se ohrivali pořát?

Guest servisman
Odesláno

udělal bych to tak sundal bych jen tapic dveří a pokud bude pod zrcátkem bílý konektor se 2 piny dráty tak to proměřit je tam kostra a po zapnutí zadního ohřevu skla na druhém napájení tech zrcátek,tak to napojit tam

kdysy měl Stalmik rozebraný zrcátko a měl tam konektor na ohřev přímo pod ním i zkoušeli jsme to proměřit a byl funkční viz foto

[upravil dne 23/11/10 10:20 honza406]

post-10650-14109613647694_thumb.jpg

Odesláno

Myslím, že to vyhřívané sklíčko by mělo být i s tím plastem. Ale záleží, kde budeš kupovat. Když to bude \"natvrdo\" a hřát pořád, tak to asi brzo shoří a navíc ti to bude zbytečně zatěžovat alternátor. Udělal bych to, jak píše Honza - napojil bych to za relé ohřevu zadního okna. Tak to konec konců funguje v originálu na většině aut.

Odesláno

ok za 14 dni po vyplate objednám skla a a skusim mezitím rozebrat zrcatkujestli tam ten konektor jenebo ne jinak decentni otazka jak sundám ten plast co drží zrcatku? pride mi ze ho tam mám prilepeny :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...