sanko Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 ahoj chtěl bych se zeptat je težké předělat normální zrcátka na vyhřívaná? jedna se o P406 old model stávající jsou manualní jestli to na to má nějaký vliv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 co třeba dát za sklo malou žárovičku a napojit to na vypínač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Už jsem to nedávno popsal tady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanko Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 co třeba dát za sklo malou žárovičku a napojit to na vypínač máš s tímto způsobem nějakou zkušenost? ja mám časem v plánu stejně ty zrcátka podsvítít ze zadu modře takže bych tam hodil par diod z řadící páky jde solidni teplo tak by to mohlo fungovat aj u zrcátka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 diody zrcátka neohřejí,pokud mohu stačí vyměnit jen sklíčka za vyhřívaná,káblíky by měli býti pod tapicem dveří,já je tam měl taky -bílý konektor se dvěma dráty . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanko Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 no tak ty tam vážne nemám a tomu veř že sem mel ty dveře n jednou rozebrané jinak nové sklíčko me vyde na 400 jedno to bych videl jako lepší moznost toto http://www.terko.cz/eshop/show_product.php?code=C-189149 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kupák Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 tu fólii tam tězko nalepíš. Zezadu sklíčka v zrcátku je skoro po celé ploše plast, ze který se sklo upíná. Než to s rizikem rozlomení skla odlepovat a pak zase matlat zpátky, vyjde lépe koupit vyhřívané sklo, zejména jestli stojí jen 400,-- Kč. POkud nemáš ve dveřích přípravu, budeš muset ještě někde přidat relé atd. To víš, \"luxusní\" výbava není za 5,-- Kč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 k čemu relé ? Napojí se to na kabel k vyhřívání zadního skla,spolupracuje to spolu se zadním sklem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kupák Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 to je pravda, to mi nedocvaklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanko Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 jj natahat par kabelu rozebrat zase celé dveře a pulku palubky to je moje škoda ze to ted nemám kde delat a v te zime se mi do toho nechce takze zas az po zime a kdyz koupim sklíčko vyhřívané tak ho prodávají i s upínacím plastem tzn ze toto sklíčko co mám ted vyndám a to nové tam nacvaknu z5 nic víc? az na ty kabeli teda ale to je minimum bud rozeberu dveře a prostrčím pár kablé gumovýma přechodama + potom palubku a nebo na kazdych dveřích udělám externí spínač a je to u řidiče to problém nebude ale u spolujezdce uz ano nic neni problem kdyz vim jak na to a vadilo by kdybych to dal na stále napětí? tzn ze by se ohrivali pořát? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 udělal bych to tak sundal bych jen tapic dveří a pokud bude pod zrcátkem bílý konektor se 2 piny dráty tak to proměřit je tam kostra a po zapnutí zadního ohřevu skla na druhém napájení tech zrcátek,tak to napojit tam kdysy měl Stalmik rozebraný zrcátko a měl tam konektor na ohřev přímo pod ním i zkoušeli jsme to proměřit a byl funkční viz foto [upravil dne 23/11/10 10:20 honza406] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kupák Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Myslím, že to vyhřívané sklíčko by mělo být i s tím plastem. Ale záleží, kde budeš kupovat. Když to bude \"natvrdo\" a hřát pořád, tak to asi brzo shoří a navíc ti to bude zbytečně zatěžovat alternátor. Udělal bych to, jak píše Honza - napojil bych to za relé ohřevu zadního okna. Tak to konec konců funguje v originálu na většině aut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanko Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 ok za 14 dni po vyplate objednám skla a a skusim mezitím rozebrat zrcatkujestli tam ten konektor jenebo ne jinak decentni otazka jak sundám ten plast co drží zrcatku? pride mi ze ho tam mám prilepeny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanko Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 sakra zacvaklé veci hm tak uz se vidim jak to budu lepit z5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts