staina Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Tak jsem trochu brouzdal na netu a nalezl jsem tohle (viz odkaz níže) a tak by mě zajímalo co Vy na to. Jestli jste to již někde viděly, anglicky moc neumím, ale vypadá to celkem dobře i když je to z Číny, jen nevím jestli by to šlo zapojit na stávající kabely a bylo by funkční ovládání pod volantem a nastavování auta a co by se zobrazovalo na původním display A+ v Peugeotu 308. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-Din-Peugeot-308-408-HD-LCD-Car-DVD-Player-GPS-E5211_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38653QQitemZ130455807940 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misacekk Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 zdravím tak podle toho nazvu nahoře jak píšou tak by to mělo bejt na tu 308. A k tomu rádiu by měla bejt redukce s iso konektoru ( a nebo tam bude propojka z origo kabelu co je v autě na to rádio ) na konektor co je na rádiu a měli by k tomu bejt i moduly aby šlo ovládání na volantu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staina Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 No to hle jsem taky tak trochu pochopil jen jestli je to opravdu tak anglicky moc neumím tak jsem myslel, že někdo pomůže s tím co tam o tom píšou co to umí a poradí jestli by to bylo dobré nebo ne. Mě se to totiž celkem zamlouvá jen mě trochu odrazuje čínská neznámá výroba, proto jsem chtěl jestli někdo něco podobného nebo i tohle viděl v nějakém E-shopu, přece jen dát tolik peněz za něco co by pak ve výsledku nefungovalo a reklamace do Číny asi skoro žádná je dost risk. Co Vy na to?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misacekk Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Ptal jste se kolik vyjde radio v Peugeotu jestli by se nevyplatilo připlatit a koupit a nechat jsi namontovat v peugeotu tam by byla jistota reklamace. Já bych šel radši do radia s vysuvným panelem. Nedavno jsem kámošovi hledal taky rádio a našel jsem odkaz kde měli rádia na všechny peugeoty ael nemužu ho najít. Já nevím stou čínou je tam nevíhoda tý reklamace že to budete muset posílat a je tam ještě ta angličtina a kdyby se sehnalo třeba známá značka tady v čr tak se tam dá nahrát do nějakých navigací. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staina Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Super by bylo kdyby jste našel ten odkaz. V Peugeotu asi nic takového mít nebudou není to totiž jen rádio, ale i GPS navigace, DVD přehrávač, má to vstup na USB Klíč a SD kartu atd., taky to vypadá, že to přesně sedne do středového panelu místo originál rádia a přihrádky což se mi líbí zatím jsem nikde nic podobného nenašel. Rád bych ještě nějaké další názory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 muj nazor je takovej ze je to smejd az na pudu! koukam ze to snad ani nema znacku! pocitej ze to ma horsi tuner, zesilovac, displej, atd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misacekk Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 v Peugeotu by to měli nabízet jako doplněk dělal jsem v servisu a tam jsem to montoval a byly to doplňky tak by to měli mít a zatím se mi nepodařilo sehnat ten odkaz snad ho najdu uvidím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafan007 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Skúšal si už www.astoncb.cz Maju aj kamenný obchod . . . . Ja som teraz od nich objednal DWD+GPS 2 din do 307-čky . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staina Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 Skúšal si už www.astoncb.cz Maju aj kamenný obchod . . . . Ja som teraz od nich objednal DWD+GPS 2 din do 307-čky . . . Dík za e-shop, ale ty autorádia nápadně připomínají ty z Číny, ale možná nejsou. Můžeš napsat jak ti přijde to co jsi objednal jak to vše funguje a vypadá, trochu o tom poreferovat. DÍKY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Vypadá to zajímavě,ale zajímala by mě kvalita,těžce o ní pochybuju:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrCoupe Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Známej si koupil co Caravelly podobnou mrchu z číny, gps,dvd atd, prostě mělo to všechno za pěkný prachy, ale drbal se s kabelama a v létě mu vytekl displej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafan007 Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Skúšal si už www.astoncb.cz Maju aj kamenný obchod . . . . Ja som teraz od nich objednal DWD+GPS 2 din do 307-čky . . . Dík za e-shop, ale ty autorádia nápadně připomínají ty z Číny, ale možná nejsou. Můžeš napsat jak ti přijde to co jsi objednal jak to vše funguje a vypadá, trochu o tom poreferovat. DÍKY Jako na 90 % som si istý, že to bude čína . . . Ale je mi to jedno . . . Kupujem to z obchodu (ne z netu) tak že problém s reklamáciou by nemal byť . . . Ale keď bude doma dám info . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 S akeho obchodu to kupujes ? V jednom CR eshope mame vybrate nieco velmi podobne na hyundai santa fe ... Tak preto sa pytam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafan007 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 S akeho obchodu to kupujes ? V jednom CR eshope mame vybrate nieco velmi podobne na hyundai santa fe ... Tak preto sa pytam ... No jedná sa o ASTONcb . . . Daj to do googlu a tam ich najdeš aj s adresou aj so všetkým . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staina Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 Skúšal si už www.astoncb.cz Maju aj kamenný obchod . . . . Ja som teraz od nich objednal DWD+GPS 2 din do 307-čky . . . Ahoj tak jak to vypadá už jsi to namontoval a odzkoušel? Jaký typ jsi si vlastně objednal? DÍKY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafan007 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Jo už je doma . . . Ale ešte som ho nemontoval . . . Mal som trochu problém s ISO konektorom, dnes by mi mal prísť nový kábel . . . Tak uvidím . . . Mám model 8713 . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafan007 Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 No autoradio je namontovane . . . Zajtra sem dám foto, a nejaký popis . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafan007 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 No autoradio je namontovane . . . Zajtra sem dám foto, a nejaký popis . . . Foto z mobilu v noci na pirku . . . Dám ich sem až zajtra . . . Ospravedlňujem sa nedočkavcom . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staina Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Díky můžeš taky něco málo pereferovat o tom jak funguje navigace, zvuk přehrávání MP3 atd. DÍKY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafan007 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 No tak konečne som to nafotil a môžem sa tu s vami podeliť o skutočnosti spojené s týmto rádiom . . . Po predchádzajúcich, problémoch s radiom ktore som mal už doma som sa rozhodol, že zajdem do obchodu odkial som to radio kupil a nech mi ako odborníci poradia atd . . . Predom som samozrejme volal s maitelom Astoncb a zostal som prijeme prekvapený jednaním zo staran Astonu . . . Ako som tam prišie hned mi zobrali auto na montáž tohto autoradia, lebo povodné bolo urcene pre \"auto\" Škoda a nie pre naozajstné auto . . . Radio má - FM, GPS, DVD, USB, IPod, SD Card, vstup na cuvaciu kameru, výstup na zosik . . . Okrem výstupu na zosik, a cuvacej kameri vám popíšem všetky ostatné funkcie . . . Montáž trvala ca 30 minut, po aktivácii GPS som išiel s šéfom na test . . . Všetko fungovalo, potom sme skúsili USB,DVD a všetky ostatné funkcie . . . Všetko fungovalo OK . . . Cestu domov som išiel podla GPS Autoradia + GPS prenosného . . . A GPS raida bola dokonca podrobnejsia ako prenosná GPS . . . Takže tak isto spokojnosť . . . DVD frčí v pohodke, LCD má rozlíšenie 640 x 480 takže tak isto v pohodke . . . S rádiom mám trošku problém, ale to je zapríčinené Tuzingantenou (na povodnom som tak isto skoro nič nenaladil) USB používam 1GB a náčítava ho zhruba 5-10 sekund = OK Ak na ničo zabudnem kludne sa pýtajte . . . [upravil dne 4/2/11 12:54 Hafan007] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts