Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem trochu brouzdal na netu a nalezl jsem tohle (viz odkaz níže) a tak by mě zajímalo co Vy na to. Jestli jste to již někde viděly, anglicky moc neumím, ale vypadá to celkem dobře i když je to z Číny, jen nevím jestli by to šlo zapojit na stávající kabely a bylo by funkční ovládání pod volantem a nastavování auta a co by se zobrazovalo na původním display A+ v Peugeotu 308.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-Din-Peugeot-308-408-HD-LCD-Car-DVD-Player-GPS-E5211_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38653QQitemZ130455807940

post-25396-14109613625019_thumb.jpg

Odesláno

zdravím tak podle toho nazvu nahoře jak píšou tak by to mělo bejt na tu 308. A k tomu rádiu by měla bejt redukce s iso konektoru ( a nebo tam bude propojka z origo kabelu co je v autě na to rádio ) na konektor co je na rádiu a měli by k tomu bejt i moduly aby šlo ovládání na volantu.

Odesláno

No to hle jsem taky tak trochu pochopil jen jestli je to opravdu tak anglicky moc neumím tak jsem myslel, že někdo pomůže s tím co tam o tom píšou co to umí a poradí jestli by to bylo dobré nebo ne.

Mě se to totiž celkem zamlouvá jen mě trochu odrazuje čínská neznámá výroba, proto jsem chtěl jestli někdo něco podobného nebo i tohle viděl v nějakém E-shopu, přece jen dát tolik peněz za něco co by pak ve výsledku nefungovalo a reklamace do Číny asi skoro žádná je dost risk.

Co Vy na to??

Odesláno

Ptal jste se kolik vyjde radio v Peugeotu jestli by se nevyplatilo připlatit a koupit a nechat jsi namontovat v peugeotu tam by byla jistota reklamace. Já bych šel radši do radia s vysuvným panelem. Nedavno jsem kámošovi hledal taky rádio a našel jsem odkaz kde měli rádia na všechny peugeoty ael nemužu ho najít. Já nevím stou čínou je tam nevíhoda tý reklamace že to budete muset posílat a je tam ještě ta angličtina a kdyby se sehnalo třeba známá značka tady v čr tak se tam dá nahrát do nějakých navigací.

Odesláno

Super by bylo kdyby jste našel ten odkaz.

V Peugeotu asi nic takového mít nebudou není to totiž jen rádio, ale i GPS navigace, DVD přehrávač, má to vstup na USB Klíč a SD kartu atd., taky to vypadá, že to přesně sedne do středového panelu místo originál rádia a přihrádky což se mi líbí zatím jsem nikde nic podobného nenašel.

Rád bych ještě nějaké další názory.

Odesláno

v Peugeotu by to měli nabízet jako doplněk dělal jsem v servisu a tam jsem to montoval a byly to doplňky tak by to měli mít a zatím se mi nepodařilo sehnat ten odkaz snad ho najdu uvidím.

Odesláno
Skúšal si už

www.astoncb.cz

Maju aj kamenný obchod . . . . Ja som teraz od nich objednal DWD+GPS 2 din do 307-čky . . .

Dík za e-shop, ale ty autorádia nápadně připomínají ty z Číny, ale možná nejsou. Můžeš napsat jak ti přijde to co jsi objednal jak to vše funguje a vypadá, trochu o tom poreferovat. DÍKY

Odesláno
Skúšal si už

www.astoncb.cz

Maju aj kamenný obchod . . . . Ja som teraz od nich objednal DWD+GPS 2 din do 307-čky . . .

Dík za e-shop, ale ty autorádia nápadně připomínají ty z Číny, ale možná nejsou. Můžeš napsat jak ti přijde to co jsi objednal jak to vše funguje a vypadá, trochu o tom poreferovat. DÍKY

Jako na 90 % som si istý, že to bude čína . . . Ale je mi to jedno . . .

Kupujem to z obchodu (ne z netu) tak že problém s reklamáciou by nemal byť . . .

Ale keď bude doma dám info . . .

Odesláno

S akeho obchodu to kupujes ? V jednom CR eshope mame vybrate nieco velmi podobne na hyundai santa fe ... Tak preto sa pytam ...

Odesláno
S akeho obchodu to kupujes ? V jednom CR eshope mame vybrate nieco velmi podobne na hyundai santa fe ... Tak preto sa pytam ...

No jedná sa o ASTONcb . . . Daj to do googlu a tam ich najdeš aj s adresou aj so všetkým . . .

• O 4 týdny později...
Odesláno
Skúšal si už

www.astoncb.cz

Ahoj tak jak to vypadá už jsi to namontoval a odzkoušel? Jaký typ jsi si vlastně objednal? DÍKY

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jo už je doma . . .

Ale ešte som ho nemontoval . . . Mal som trochu problém s ISO konektorom, dnes by mi mal prísť nový kábel . . .

Tak uvidím . . .

Mám model 8713 . . .

• O 3 týdny později...
Odesláno
No autoradio je namontovane . . .

Zajtra sem dám foto, a nejaký popis . . .

Foto z mobilu v noci na pirku . . . :blicismajlik Dám ich sem až zajtra . . .

Ospravedlňujem sa nedočkavcom . . . :roker

Odesláno

No tak konečne som to nafotil a môžem sa tu s vami podeliť o skutočnosti spojené s týmto rádiom . . .

Po predchádzajúcich, problémoch s radiom ktore som mal už doma som sa rozhodol, že zajdem do obchodu odkial som to radio kupil a nech mi ako odborníci poradia atd . . .

Predom som samozrejme volal s maitelom Astoncb a zostal som prijeme prekvapený jednaním zo staran Astonu . . .

Ako som tam prišie hned mi zobrali auto na montáž tohto autoradia, lebo povodné bolo urcene pre \"auto\" Škoda a nie pre naozajstné auto . . . :D

Radio má - FM, GPS, DVD, USB, IPod, SD Card, vstup na cuvaciu kameru, výstup na zosik . . .

Okrem výstupu na zosik, a cuvacej kameri vám popíšem všetky ostatné funkcie . . .

Montáž trvala ca 30 minut, po aktivácii GPS som išiel s šéfom na test . . . Všetko fungovalo, potom sme skúsili USB,DVD a všetky ostatné funkcie . . . Všetko fungovalo OK . . .

Cestu domov som išiel podla GPS Autoradia + GPS prenosného . . . A GPS raida bola dokonca podrobnejsia ako prenosná GPS . . . Takže tak isto spokojnosť . . .

DVD frčí v pohodke, LCD má rozlíšenie 640 x 480 takže tak isto v pohodke . . .

S rádiom mám trošku problém, ale to je zapríčinené Tuzingantenou :mad: (na povodnom som tak isto skoro nič nenaladil)

USB používam 1GB a náčítava ho zhruba 5-10 sekund = OK

Ak na ničo zabudnem kludne sa pýtajte . . .

[upravil dne 4/2/11 12:54 Hafan007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...