mito123 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Dneska mi měnili všechny filtry a olej a zjistili,že mám vadné všechny 4 žhaviče.Jsou tam CHAMPION CH107.Chtěl bych se zeptat je možné ,aby odešly všechny najednou? Starty byli zatím bezproblemové. Jakou značku žhavičů by jste mi doporučili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
švícko87 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Když jsou všechny 4 špatný,jak jsi do toho servisu dojel????? Zjistit se to dá. Ale pochybuju,že by při výměně oleje a filtrů někdo vyndaval žhavičky?!jsou 2 postupy. Bud si je připoj na baterku - pozor,bude to hooodně horký ( musí zčervenat ),anebo přeměř ohmetrem.Myslim,že by měly mít jen 1 ohm,ruku do ohně za to ale nedám. Já používám BOSCHky,stojí kolem 1000 Kč/4 ks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mito123 Posted November 20, 2010 Author Share Posted November 20, 2010 Žhavíče jsou v činnost až když jde teplota pod cca.-5°C. Takže v tomto počasí co nyní panuje jsou starty bez problému. Žhaviče kontrolovali protože jsem o to zažádal.Byl jsem u toho přítomen,měli je vyjmuté a připojovali je na externí baterii. A všechny byli K.O. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr077 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 jaké žhaviče koupit do 307 SW 2,0 HDI? ...hledal jsem na netu a jsou různě dlouhý s různým proudem, jaký je v tom rozdíl? ..díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Na tvuj motor pujde jenom jeden tip zhavicu. Bosch a Champion si kup kdyz chces kvalitu. U motoru HDI odejdou na 90% porad vsechny najednou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kourilak Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Jedna žhavící svíčka od Bosche 517Kč. Ted sem koukal do katalogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox111fox Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Aj mne odesli na 2.0l HDI 2002 80kW vsetky naraz. Cim to je_? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtěch Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 kdy je lepší vyšroubovat žhavič když je motor zahřátý nebo studený ať ho zase nezalomím jak minulou zimu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 jen ozivim stare tema v zime me auto startovalo dost dlouho chtel jsem to pres leto nejak dat do kupi muze to byt zpusobeno jeste necim jinym treba horsi baterkou? zkousel jsem akorat jestli poklesne pri zhaveni napeti a to poklesne takze neco do tech zhavicu jde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts