Dadadavid Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Ahoj,cetl jsem neco ze se da pridavat na nafte a na vstricich,ale vubec nevim o co jde,mohl by mi to tu nekdo popsat o co jde??Díky ps mam 406 1.9 td 66kw 1996 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 vstřiky musí mít předepsaný tlak, takže vstřiky nic, ale dá se přidat na ččerpadle, ovšem je to k ho.nu--jen to bude víc dýmit...,nedělej s tím nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Hmm. 66kW ma ovladani mnozstvi nafty pri pridani plynu pomoci hadicky na cerpadle...... Staci indicie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paric Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Jedine ze by zvysil aj tlak z turba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 A proc taky ne...:mrk:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paric Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 A mame noveho Daniela z Taxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Heh. Kdyby jenom......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest haxcoxo Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 vstriky u 1.9 d myslim 47 kw v peugeotu 405 maji predepsano 130 bar.. kamarad mel 140 a mirne pridano na cerpadle.. nic nedymilo a le projevilo se to lepsi odezvou od motoru a mirne lepsi akceleraci.. tohle cetl ode me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paric Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Ako ja si myslim ze da sa, ale nemas na to moc vhodne auto, ked si chel vykon tak 3.0 V:cool:6 ceny su smiesne, spotreba potom uz nie. Da sa Vacsi intercooler, vacsi tlak poupravovat ale asi nic malo narocne casovo, znalostne aj financne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Ako ja si myslim ze da sa, ale nemas na to moc vhodne auto, ked si chel vykon tak 3.0 V:cool:6 ceny su smiesne, spotreba potom uz nie. Da sa Vacsi intercooler, vacsi tlak poupravovat ale asi nic malo narocne casovo, znalostne aj financne. Neboj,ja vim moc dobre co to je ten 3 litr ale ja osobne bych to nechtel..aspon ne do doby,nez si budu vydelavat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 A mame noveho Daniela z Taxi No Daniel mel 3.0 ale chtel bych to nejak postolovat aby to vic jelo ...Jinak kdyz jsem puvodnekupoval 406 tak plan byl vzhledovareplika taxi,alenejsou zatim prachy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comm Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 u 1.9 D 47kw staci ked zmenis sacie za to novsie a hned mas 51kw a ked tam budes mat cerpadlo bosch tak mas vyhrane treba pretesnit a lietas ako vychor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 u 1.9 D 47kw staci ked zmenis sacie za to novsie a hned mas 51kw a ked tam budes mat cerpadlo bosch tak mas vyhrane treba pretesnit a lietas ako vychor. No to je dobrej blábol, když 47 a 51 kW varianta má každá jinou hlavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaturn Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Mně to kdysi dělali dva borci z Liazu v Jablonci na Scenicu(1.9td)-štelovali trysky a něco na čerpadle.Výkon šel nahoru,říkali tak o 15koníků,nic nečoudilo,jenom motor byl hlučnější.J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest haxcoxo Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 tak u te 1.9 d co jsem ja videl se na hlucnosti nic nezmenilo.. ale dalo se s tim litat az 180 ... hlavne nesnizis si tim tolik zivotnost (200000 km bez problemu ) .. pri prestavovani melo auto 350 tis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts