henrich Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Zdravim.Chcem sa opytat mam 307 SW a pri brzdeni pocujem suchanie.netrasie volantom platnicky ok,kotuce ok.Len to pocut ako brzdim .Je to normalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reznaluki Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Jj, šuchanie a pískání a podobné pazvuky jsou normální. Mám nové desky a očištěné kotouče. Nepískat to vydrželo asi dva tisíce km. Teď to zase píská jako když vlak dojíždí do zastávky. Na můj dotaz u mechaniků v peugeotu mi bylo zděleno, že je to normální. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Pry normalni. Bez komentare....... Mas tam nove kotouce vsechny??I zadek? Dret to muze desticka o hranu kotouce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reznaluki Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Nemám, pískat to začalo už u nového auta. Myslím že poprvé jsem to řešil po cca 20000km. Hrany mám očištěné. Pískají jenom ty přední. Zadní jsou ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lví-ček Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Řeším něco podobného. Neustále mi pískalo(vrzalo, nevím jak to popsat) asi u zadních kol. Při sešlápnutí brzdy to přestalo. Teď se problém ještě zhoršil. Při zabrždějí brzdy uplně zařvou(skřípou). Nechat vyměnit destičky??? Při vyměně kol mi tvrdili v servisu, že kotouče i destičky jsou ok. Je to tak dva měsíce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka307 Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Řeším něco podobného. Neustále mi pískalo(vrzalo, nevím jak to popsat) asi u zadních kol. Při sešlápnutí brzdy to přestalo. Teď se problém ještě zhoršil. Při zabrždějí brzdy uplně zařvou(skřípou). Nechat vyměnit destičky??? Při vyměně kol mi tvrdili v servisu, že kotouče i destičky jsou ok. Je to tak dva měsíce. tak je zkus okouknout a uvidíš na čem jsi jde o vlastní zkušenost:grr [upravil dne 24/5/11 23:06 jirka307] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lví-ček Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 jirka307: Nevím co tam uvidím. Nejsem automechanik a naposledy jsem viděl brzdy, když si táta měnil destičky jestě na Škodě 120 před 20 lety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vochy Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Taky mám takový problém!Po výměně předních kotoučů a destiček bylo vše ok,ale asi za 2000 km to začalo pískat při dobržďování jako bejk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misacekk Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Jak píše straki destička muže drhnout o hranu kotouče nebo může přidrhávat destička. když jsem dělal v servisu tak jsem to tam taky řešily vyčistili se komplet brzdy a srazili jsme krany na kotouči a bylo po pískání destičky musí jít zlehka nesmí přidrhávat když se to montuje dohromady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lví-ček Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 misacekk: Budu to muset nějak vyřešit. Pěkně mě to štve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misacekk Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Lví-ček : věřím mě by to taky štvalo měl jsem todle na 405 že mi pískaly brzdy na jednom kole tak jsem vyčistil byrzdy aby šli desky volně a pak jsem srazil hranu na kotouči a je klid ale stejně budu muset vyměnit kotouče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts