Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj, šuchanie a pískání a podobné pazvuky jsou normální. Mám nové desky a očištěné kotouče. Nepískat to vydrželo asi dva tisíce km. Teď to zase píská jako když vlak dojíždí do zastávky. Na můj dotaz u mechaniků v peugeotu mi bylo zděleno, že je to normální.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Řeším něco podobného.

Neustále mi pískalo(vrzalo, nevím jak to popsat) asi u zadních kol. Při sešlápnutí brzdy to přestalo. Teď se problém ještě zhoršil. Při zabrždějí brzdy uplně zařvou(skřípou).

Nechat vyměnit destičky???

Při vyměně kol mi tvrdili v servisu, že kotouče i destičky jsou ok. Je to tak dva měsíce.

Odesláno
Řeším něco podobného.

Neustále mi pískalo(vrzalo, nevím jak to popsat) asi u zadních kol. Při sešlápnutí brzdy to přestalo. Teď se problém ještě zhoršil. Při zabrždějí brzdy uplně zařvou(skřípou).

Nechat vyměnit destičky???

Při vyměně kol mi tvrdili v servisu, že kotouče i destičky jsou ok. Je to tak dva měsíce.

tak je zkus okouknout a uvidíš na čem jsi :myslim:papa jde o vlastní zkušenost:grr

[upravil dne 24/5/11 23:06 jirka307]

Odesláno

Taky mám takový problém!Po výměně předních kotoučů a destiček bylo vše ok,ale asi za 2000 km to začalo pískat při dobržďování jako bejk.:(

Odesláno

Jak píše straki destička muže drhnout o hranu kotouče nebo může přidrhávat destička. když jsem dělal v servisu tak jsem to tam taky řešily vyčistili se komplet brzdy a srazili jsme krany na kotouči a bylo po pískání destičky musí jít zlehka nesmí přidrhávat když se to montuje dohromady.

Odesláno

Lví-ček : věřím mě by to taky štvalo měl jsem todle na 405 že mi pískaly brzdy na jednom kole tak jsem vyčistil byrzdy aby šli desky volně a pak jsem srazil hranu na kotouči a je klid ale stejně budu muset vyměnit kotouče.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...