Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Brzdy

henrich

Recommended Posts

Jj, šuchanie a pískání a podobné pazvuky jsou normální. Mám nové desky a očištěné kotouče. Nepískat to vydrželo asi dva tisíce km. Teď to zase píská jako když vlak dojíždí do zastávky. Na můj dotaz u mechaniků v peugeotu mi bylo zděleno, že je to normální.

• 6 months later...

Řeším něco podobného.

Neustále mi pískalo(vrzalo, nevím jak to popsat) asi u zadních kol. Při sešlápnutí brzdy to přestalo. Teď se problém ještě zhoršil. Při zabrždějí brzdy uplně zařvou(skřípou).

Nechat vyměnit destičky???

Při vyměně kol mi tvrdili v servisu, že kotouče i destičky jsou ok. Je to tak dva měsíce.

Řeším něco podobného.

Neustále mi pískalo(vrzalo, nevím jak to popsat) asi u zadních kol. Při sešlápnutí brzdy to přestalo. Teď se problém ještě zhoršil. Při zabrždějí brzdy uplně zařvou(skřípou).

Nechat vyměnit destičky???

Při vyměně kol mi tvrdili v servisu, že kotouče i destičky jsou ok. Je to tak dva měsíce.

tak je zkus okouknout a uvidíš na čem jsi :myslim:papa jde o vlastní zkušenost:grr

[upravil dne 24/5/11 23:06 jirka307]

Jak píše straki destička muže drhnout o hranu kotouče nebo může přidrhávat destička. když jsem dělal v servisu tak jsem to tam taky řešily vyčistili se komplet brzdy a srazili jsme krany na kotouči a bylo po pískání destičky musí jít zlehka nesmí přidrhávat když se to montuje dohromady.

Lví-ček : věřím mě by to taky štvalo měl jsem todle na 405 že mi pískaly brzdy na jednom kole tak jsem vyčistil byrzdy aby šli desky volně a pak jsem srazil hranu na kotouči a je klid ale stejně budu muset vyměnit kotouče.