Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Jak vyměnit palivový filtr na 2,0 HDi 66 kw rv. 2000.díky

stručně... odpoj dvě hadičky..otoč víčkem vyndej,zandej...otoč víčkem připoj hadičky

Odesláno

můžeš mít i jiný typ paliv. filtru--má drážkovanou horní matici na tělese filtru (SIEMENS i BOSCH)-- ta se prostě povolí, je tam pravý závit (né bajonet jako na shora uvedeném odkazu)

dej VIN a zjistíme přesně, jaký typ paliv. filtru máš...:)

[upravil dne 19/11/10 23:02 ozzy56]

Odesláno

tak jsem se dneska snazil vymenit palivak a musel jsem to vzdat! neslo me to vubec povolit! mam tu drazkovanou horni matici a 3 hadicky. tahal jsem to protismeru hodinovych rucicek a proste nic ani se nehnul dokonce jsem to zkousel tukat sroubovakem a zase nic

Odesláno

Poprvé jsem to v autě taky nepovolil. Po uvolnění hadic šel normálně vycvaknout ven. Opatrně jsem ho poťukal po obvodu gumovou paličkou, trochu nahřál horní víčko horkovzdušnou pistolí a pak povolil ve svěráku. Od té doby už to jde dobře i v autě.

Odesláno

nechci strašit, ale udělal bych to teď před zimou hned:myslim, v obalu filtru se odlučuje voda, ta zmrzne a nenastartuješ...

[upravil dne 27/11/10 18:50 ozzy56]

[upravil dne 27/11/10 20:57 ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...