Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosim o pomoc s vyberem Peugeotu...

Recommended Posts

Odesláno

mam vyhlidlou 306 Break, ale chtel bych aby si ji prohledl nekdo, kdo tomu rozumi, aby mi rekl, zda je to OK (v ramci moznosti) nebo zda nebrat vubec. mel byste nekdo chut se mnou zajit do bazaru (na argentinske, praha 7) a rici mi k memu vyberu neco.

Kdyz tak piste na PM nebo pavlik.k@centrum.cz

Diky

Pavel

Odesláno

Taky Ti Vašendovce můžu jen doporučit, jsi - li soudnej a dáš - li na dobré rady, pak je nutno přibalit k ceně prodávaného kousku ještě řádově 20000 Kč, teprve pak z toho může být auto na které je spoleh. Neznám totiž nikoho, kdo by od chvíle, kdy se rozhodne k prodeji auta, měnil tlumiče, silentbloky atp. Spíše se vše řeší stylem - jezdím, a ten, co to po mě koupí, to holt bude muset vyměnit, ale z jeho kapsy. Takže jestliže Ti Vašendové řeknou, že je v háji to a to, ale jinak, že je to auto v cajku, věř, že se ještě něco najde, až se demontuje to nebo ono. Ti chlapi nejsou věštci a tak prostě nevidí, má - li spojkové obložení sílu 5mm nebo 2mm, nicméně jejich soudu při koupi auta už uvěřilo několik mých přátel a vždy bylo vše O.K.

Odesláno

Je to, jak řekl Medvěd, s rezervou musíš počítat, jen já bych po svých zkušenostech zvedl částku rezervy na 30-40 tisíc. Koupil jsem předloni 306 s najetými 104 tisíci km, počítám něco na tachometru utočeno, mohla mít tedy tak 130 - 140 tisíc km. Jezdit se s tím dalo, ale chtěl jsem, aby na to byl spoleh, takže se hned po koupi dělalo:

zadní a střední část výfuku, přední tlumiče, komplet spodní ramena (včetně kuláče a silentbloku), všechny 4 silentbloky zadní nápravy, pravá tyčka řízení, samozřejmě pak geometrie, nová brzdová kapalina, nový olej, nový alarm/nové imo (levnější než měnit zámky, kdo ví kdo od toho měl ještě klíče). No a samozřejmě pneu byly sjeté na plátno, nové také něco stojí. Lambdu nechal měnit chvíli před prodejem předchozí majitel. Od té doby jen drobnůstky, z velkých věcí už jen spojka. A repase zadní nápravy u Vašendy - nehořelo, ale když má auto 150 tisíc, je to dobré mít. Tím to končí, a dalších cca 100 tisíc km může odjezdit, aniž by se na tom něco podstatného vysypalo. Prostě když má auto typu 306 najeto 150 tisíc, lehká renovace podvozku je nutná (pokud ovšem člověk nemá v úmyslu vyjezdit ho na šrot a nevadí mu, že je nepohodlné a každou chvíli se něco vysype).

No a domluvit se na prohlídce v bazaru s Vašenda boys můžu taky jen doporučit, za prvé je na ně spoleh, a za druhé ti samozřejmě řeknou kdyby tam byl velký průser, který normální člověk nevidí. Ale s těmi věcmi na výměnu holt člověk počítat musí. Za to budeš mít pohodlné, spolehlivé auto jezdící jako drak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...