Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím třistasedmičkáři,

Nedávno mě oslovil známý s otázkou\" Hmmm fajn auto, takové praktické, to se tam vejdeš s čoklem i rodinkou co?! \"

Když jsem se ho ptal jak to myslí, tak mi řekl že ho maželka upozornila na to, že ten soused( jako já) si pořídil takové praktické vozítko a že se v pátek všichni u nás spakovali a odjeli na víkend. To že oni s tím sice pěkným, ale naprosto nepraktickým Focusem prý nemůžou.

Sousedka je \"Kilišová\" a číhala za oknem jak se já,žena, dcerka náš pes( gordonsetr), bagáž, moje cajky na amatérské hledání, dcerky kočárek na panenku atd. balíme na víkend k příbuzným do Tábora.Tomu co jsem do našeho SWéčka nacpal jsem se sám divil:o

Nicméně zmiňovaný soused- moc fajn kluk, ale trošku snobík se mi svěřoval, že jak jezdí na ten golf, ehm-ehm- odpalovací louku kousek od nás:D tak jak tam všichni maj ty káry, brka a on jen ten Focus, že by už líp repre s tou mojí třistasedmou, bla bla bla.

Ptám se tedy čistě ze zvědavosti, jak se Vaše koníčky a zájmy, rodinné výlety a dovolené, cesty za kultůrou a poznáním změnily díky Vašemu třistasedmíkovi. Napište třeba kdo co nejbizardnějšího kdy vezl, nebo jak Vy všichni lyžaři,snouborďáci,vodáci,paraglidisti,bowlingáři,golfisti,atd. atd., omlouvám se všem na které jsem zapoměl:) jste na cestě za svým koníčkem ocenili kvalit vozu Peugeot 307!:super ve srovnání s jiným poměrově stejným vozem.

PS: omluva adminovi, jestli by tento dotaz měl být v jiné sekci, ale vzhledem k tomu že se týká pouze 307, dal jsem to sem;)

Odesláno

Na streche vozím kanoe, v kufri plno oblečenia, stan, spacáky, nafukovačku, neoprény, a nesmí chýbat sud piva. Pri presúvaní odvezem aj dve kanoe. 406 to zvláda tak isto ale lepšia je na to 307 Break. Otvorím si zadné dvere, a možem stát pod nimi, hrabat sa v kufri prezliekat sa a neprší mi na chrbát.

Keby vás zauímala spotreba s kánoe na streche, tak na 406 smerom na Vysočinu pri 130km/h s protivetrom 13L + ochlušujúci hluk:bojim. Z Vysočiny dole vietor do chrbta, už bez nepríjemného hučania 6.5-7l.

Odesláno

Zatím jsem vezla a dovezla dvě kola (vevnitř), k tomu tři natřískaný tašky s věcmi, jednu přepravku s jídlem a rezervu, kterou jsem tedy cestou vyložila na místě určení (otcovi přebývala, strejdovi chyběla). Samozřejmě jsme jeli jen ve dvou lidech, i tak jsem si připadala, když jsem se koukla do zpětného zrcátka, jako kdybych stěhovala :)

Odesláno

Okrem nábytku tak všetky veci z 3-izbového bytu trojčlennej rodiny nazhromažďované za cca 15 rokov pri sťahovaní rodiny z Košíc do Loun. Asi na 6 krát. Do SK prázdny do CZ sklopené zadné sedačky a naložený po strop. Priemerná spotreba 7,0.

Odesláno

V rodině máme ještě 405ku combi, je to neskutečnej dělník. Do 307 bych si ale pytel cementu nedal :bojim, tak budu začátkem příštího roku dávat tažný:)

Chci se ještě zeptat, chystám se s rodinkou příští rok na Slovensko a chceme brát kola, tak jakou obast byste mi doporučili ?

Jsem zvědav na kola na střeše a jízdní vlastnosti:myslim (Už jsem četl příspěvky na toto téma, tak uvidím)

:papa

Odesláno

Chci se ještě zeptat, chystám se s rodinkou příští rok na Slovensko a chceme brát kola, tak jakou obast byste mi doporučili ?

Jsem zvědav na kola na střeše a jízdní vlastnosti:myslim (Už jsem četl příspěvky na toto téma, tak uvidím)

Kolo : Záleží na tom, jestli kopce, nebo rovina. :aut

A jízdní vlastnosti - při normální jízdě to ani nepoznáš, jen trochu citlivější na boční vítr.:super:super:super

Odesláno

No v tomto smere musim svoju SW pochvalit. Voslo sa tam toho zatial vela: biky, zelezny srot nadrozmernych velkosti a vah, postel, nabytok, komlet lyzarak, atd... A to sme si stale v pohode sedeli. Vzdy ked niekoho veziem: Ty kosko tu je placu, tu sa musi ale j...t, alebo: Ku..a to je ale parnik. Alebo: Brdo to je lod.

A pritom je to tak male auto.

Odesláno

Predstav si 5 ludi v aute.. velky nakup v METRE a este 2 velke postelove matrace dnu.

Jeden sa posul ak ku mne k volantu z kufra a druhy sa zastricl pod prvy a zakruty do kufra. Ked som sadol do auta tak som myslel ze pridem o krk pri soferovani.. lebo som nemohol vobec nejak vystriet hlavu..

Tak som jednoducho znizil sedadlo kolko islo a potom este na mojom SW odhrnul strechu :D..

Akoze.. stropny airbag ako sa patri.. :D spotreba -> 5,1L

Odesláno
Vezl jsem kozu ke kozlovi. Ten smrad jsem ještě nevyvětral a je to už 3/4 roku.:mrk

[upravil dne 19/11/10 18:20 Eťa]

rekl bych ze zatim vedes :super

Hodnotím 1000 bodů. :super:super:super:D:D

Odesláno

no vidím že jsou tady majitelé podobě založení jako mi

my jsme v 307SW vezli jednou ve dvou lidech tři euro palety krásně tam vešli

jindy zase komplet celou kuchyni z ikei z brna do olomouce nejlepší byly ty dvě horní desky dlouhé 2,6m a to vše uvnitř sice vycházeli od skla ke sklu ale naštěstí tam vešli

vždycky něco koupíme a pak doufáme že to tam vejde ale pamatuju se že i auta která na to nevipadají se tak dají využít měly jsme ford ka a v tom jsem odvezl tři lidi na dovolenou 3000 km během týdne jindy zase ve dvou lidech 25m2 plovočky jindy zase se ženou a roční dcerou kufr nacpaný k prasknutí a na střeše kočárek prostě užasná cesta nebo na střeše dvě matrace co jme koupoli takže přeju všem stěhovákum ad mají stejné štěstí jako já a podaří se jim všechno odvést ad jezdí v čemkoli

Odesláno

Vidim, ze levikov vyuzivate na svoje konicky, ci kozicky o 106, ci 307:)....Ja som mojho tiez parkrat vytazil....ked sa jedna o konicky, isiel som hrat jednu akciu ako DJ a pri sklopenych sedackach som narval do kufra aparaturu v zostave 2x 400W satelitne repro, 2x400W subbasove repro, CD prehravace a mix vo zvlast kufroch, koncove zosilovace, rampu na svetla, 4x svetelny efekt, kufor s kablami, 2x kufor s CD, vsetky mozne aj nemozne predlzovacky, konzoly a potrebne veci.....a levik isiel v pohode.....ale pri 20tich vreckach cementu a 2och rolkach Ipy uz daval najavo svoju nespokojnost spotrebou aj vselijakymi pazvukmi

Odesláno
Vidim, ze levikov vyuzivate na svoje konicky, ci kozicky o 106, ci 307:)....Ja som mojho tiez parkrat vytazil....ked sa jedna o konicky, isiel som hrat jednu akciu ako DJ a pri sklopenych sedackach som narval do kufra aparaturu v zostave 2x 400W satelitne repro, 2x400W subbasove repro, CD prehravace a mix vo zvlast kufroch, koncove zosilovace, rampu na svetla, 4x svetelny efekt, kufor s kablami, 2x kufor s CD, vsetky mozne aj nemozne predlzovacky, konzoly a potrebne veci.....a levik isiel v pohode.....ale pri 20tich vreckach cementu a 2och rolkach Ipy uz daval najavo svoju nespokojnost spotrebou aj vselijakymi pazvukmi

Hééééééérgot tu aparatůru... všechny kapely to tahaj po kamionech, ale to neznaj 307 co:super

Mimochodem, já jsem jel v neděli do prodejny nábytku pro postel a skříň (oboje v demontu) a protože to naše SWéčko ještě tolik neznám namontoval jsem pro jistotu na hagusy nosiče, že to odvezu na střeše.

No , musel jsem pak vypadat jako blbec, protože se mi oboje vešlo v pohodě do auta a to ještě na jednom ze sedadel seděla dcerka v autosedačce.

Je to ale praktický auto co:potlesk zatím fakt spokojenost

a to už se těšim na hory na lyže až ho pořádně otestuji( 4 dospělí,dítě,lyže bagáž atd...)

:papa

Odesláno
prkticke je, len je kratke;)....3 metrove omietniky a rohove listy sa mi tam nechcu vojst:(.....asi by som mal vyuzit hagusy a doplnit ich stresnym nosicom:myslim

Větší převoz materiálu budu řešit tažným, nechám si ho příští rok namontovat a budu moci vesele vozit i bordel ze stavby:D

Já mám právě trochu strach něco velkýho cpát na střechu, aby se mi po projetí nějaké džuzny(a že jich u nás je) něco neuvolnilo a nerozmlátilo tu krásnou panorámu:bojim jinak box je myslim v poho, měl jsem ho půjčený od šváry a je to taky moc užitečná věc:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...