Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pochlubte se s SPZ vašich Peugeotů

Recommended Posts

Odesláno

hlavne je to myslim jeste slozitejsi, bo neni pevne stanovena pozice pismena oznacujici okres a stejnetak muze byt pismeno i v konecnem ctyrcisli.

kazdopadne to nic nemeni na faktu, ze mame nejzmatenejsi a beztak i designove nejhorsi RZ v sirokem okoli :grr

Odesláno

:xvulcece tak to bych nerek.. me pridou teda zmatenejsi a neprehlednejsi spise slovenske, ruske a... ted si dalsi nevybavim... ale to nic proti klukum ze slovenska. Ale asi jde o zvyk. Zase si muzou slovaci koupi tu svou. To u nas na to jeste hlavy po(vy)mazane neprisl:grri. A je to, zda se, veeelky problem.

Odesláno
...Zase si muzou slovaci koupi tu svou. To u nas na to jeste hlavy po(vy)mazane neprisl:grri.

jj, mat vlastnu SPZ na zelanie je fajn, ale cena 400eur za par je dost odradujuca...:nevim

mne sa SK znacky pacia, len si pri ich vybavovani treba dat pozor, v ktorom rade, a na ktorom mieste v nom stojis, inak to moze dopadnut aj takto:

DSC00478.jpgDSC00179.jpg

DSC00525.jpgDSC00265.jpg

DSC00178.jpgDSC00171.jpg

DSC00113.jpg

...a ty zostanes pekne nas*rany...ja by som veru bol...:myslim:roll

• O 2 týdny později...
Odesláno

mam na jednom 3M4 3739 a na druhem 4M1 7600

chtel sem 0406.... ale nebyy a musel byc cekam do rady 4M2 ale to by trvalo dlouho... v olomouci se tak moc aut nepremysli... tka sem si rekl ze 7600 je taky pekny....

Odesláno
Moje registrační značky jsou na autech v podpisu. Malinko zahrála svou roli protekce a čas registrace mimo otevírací dobu úřadu. :mad:

Tak to ses teda moc nepochlapil :P:D

Odesláno

AKCZ: Já se nepotřebuju pochlapit, jen se mi v aktuální nabídce vždycky nějaká značka líbila, tak jsem si jí vybral. čekat na nějaký čísla typu \"2L0 0306\" a podobný, se mi nechtělo a ani pro mě takový čísla nemají žádný zvláštní význam. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...