vendelinek Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 No podle fotek vypadá docela slušně,asi se o něho dobře staral minulý majitel,tak ať vydrží ,co bude moct:D:potlesk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 Otačkoměr není, ale věřim že ten naš elektronik nějakej za chvili zbastlí, a repráky už taky nějaký v pokojičku ladí, nějaký brutus ovály do plata a dopředu do dveří. Radio maš ladit když stojiš, jinak je stejně umistěný jako ve 406 Citovat
peugeot09 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Jinak by šoukáru slušely i nějaký ALU kola. Já tam měl třináctky Enzo a vypadaly na tomhle autě neskutečně luxusně. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 No kola dopadnou asi taky, ale ted je mladej vysátej do dna, dneska jsem kupoval nějaký drobnosti do auta, lekarnu, žarovky, stěrače, a byl dost rád že jsem mu řekl že to nemusí platit Citovat
Dundee Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Hmm, vypadá celkem zachovale takhle podle fotek:super Jen trochu škoda těch zašlejch nárazníků, ale na to je perfektní recept- jednou za tři dny je vzít klasickou Diavou na nábytek po dobu jednoho měsíce a potom tak jednou za dva až tři měsíce znova. Ale to nesmí bejt takovýhle hnusný počasí, že:grr:blicismajlik Citovat
koblih69 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Kola hlídej na Aukru, já koupil na Panďuli ALU 14\" Alfa Romeo za 2000,- vobutý. Něco za dobře je třeba tady: http://aukro.cz/item1318493789_superl_alu_kola_na_4x98.html http://aukro.cz/item1321491452_pekne_alu_s_pneu_srouby.html http://aukro.cz/item1325097411_fiat_marea_4x98_alu_kola_letni_pneu.html http://aukro.cz/item1321345246_4ks_alu_kola_4x98_15.html http://aukro.cz/item1327340876_al_kola_13_4_98.html Ale nevím co máš v TP za rozměr, střílím jenom podle rozteče... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 Na narazniky stačí Mafra, ale ono je to jedno, narazníky nejezděj, takže klidně mužou bejt zašlý, a nebo se mužou střiknout Citovat
Benžík Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Co to je v tý přihrádce nad kastlíkem? Znam jí akorát prázdnou. Airbag? Ještě jsem si vzpoměl, tohle auto měl kolega z práce a u zadního kola mu to prorezlo turch, zevnitř nebo zespoda z podběhu. Prý jsou tam nějak dva plechy přes sebe a dostává se mezi ně špína a pak to schnije. Citovat
paric Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Presne take punto som mal, cervene, pred 406kou. Keby mi ho stryko nerozbil mam ho dodnes. SUper auto nezabudnem na vylety s nim. Motor pre jedneho staci, ale plne auto a predbiehanie to bola hroza:D. KAzdopadne k otackomeru, staci prehodit palubku a mozno dorobit jeden kablik. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 Jo je tam airbag. Podběhy vypadají bez koroze, ale dovnitř nevlezeš Citovat
barenst Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Ja mel uplne stejny interier a take stejnou barvu , pokud budes chtit mam nekde jeste potahy original punto . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 Noo, co za ně?? Ale chtělo by to fotku, to by bylo na mladym jestli by se mu libili [upravil dne 18/11/10 20:00 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 No mam ji na ledničce, na Puntu tudiž bejt nemusí Citovat
barenst Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 vyfotim a dam to tady . ja za ne nic nechci , jsou pekne v aute byli asi 3 roky jak jsem auto koupil tak jsem je sundal ,vypral a jezdil bez , ted jsem na ne narazil pri uklizeni . Citovat
ozzy56 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Podle mě je Punto 1.1 dobrá volba, dceři jsem pomohl ke Corse 1.0 2004 --neskutečné vozítko do města, ovšem za jiný peníz... Citovat
rodito Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Tohle vozítko jsem měl. Byla to 1.1 55kW v základu, ideální do města, lehké auto s živým moterem, jen docela trpělo na zadní nápravu a často odcházela vysokonapěťová cívka ke svíčkám. Pro 2 mladé lidi paráda Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Odpovim jen na otazky :D kujon - proc sem s tym tesnenim jezdil ? A ? Ci bych ho menil v 40 nebo 50 nebo 60 tis. KM, jaky by v tom bol rozdiel ? Takto ma to vyslo viac akurat o nemrzku Tesneni sem menil jenom 1 krat, ale to bude tym myzernim najezdem, ted malo auto 77 777 km, resp. ma neco malo po 78 tis. KM ... - punto GT co sem mnel v popisu, jo, vice stalo, jak jezdilo, ale to jen s duvodu, ze napriklad mi odisla vakuova pumpa na posilovac brzd, GT ckove punto bylo na SK skorej rarita, na inzeratoch 2 kusy, na vrakaci ani jeden, nova vyveva vtedy stala cez 12 litru bez dane ve fiatu, a autokelly a jim podobny, to sehnat nevedeli ... Tak sem to musel objednat u jedne firmy, ktera raz mesicne jezdila do italie, a kupovali i pouzity nahradny dily ... Nakonec mi tu vakuovku dovezli, za 500 Sk, cize skoro zadarmo, jen to trvalo 2 tydny ... Toz to byl problem GT ckoveho punta, i kdyz to jezdilo velmi pekne ... S 1.7 TD ckem, co malo jen 51 KW, sem take resil opravy, ale najevecsi byla za 700 Sk ... Toz proto sem ho mal rad ... Motor nebyl zadny zavodak, ale najel sem s nim kopu KM, a vozili sme se jen tak po Slovensku, lebo to zralo pri 100 vke mimo mesta 4,5 litra nafty, a tu ja kupoval este pod rukou vtedy ... Takze sme proste jezdili, a punto mne nikdy nikde nenechalo ... Dodne spominam vo velmi dobrom, na tie auta, srale se tam proste blbosti, za par korun, co bylo u mne, ako prve auta, velmi dobre, a nemusel sem se bat, ze nekde vysolim strasny prachy za servis ... - kujon jeste, ja sem nepsal, ze PUNTO ma velmi lacne nahradne diely OPROTI 106, ja sem jen psal, ze je ma lacne, nikde sem nezminil, ze treba 106 ich ma drahsi, ked ano, poprosim podklad na tuhle vetu Radku, osobne si myslim, ze si koupil velmi peknej kousek ... Ty narazniky bych streknul do cerne, je to par korun a bude to vypadat lepe ... Takisto pokut hoch chce, koupil bych k tomu stredovy tunel az po rucku, s modelu ELX a podobne tam zapasne, a vyzera to lepe Citovat
kujon106 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 A ty moje příspěvky, které sem měl napsal, si opět nenašel :-) Tak už jen opravdu stručně: \"Ci bych ho menil v 40 nebo 50 nebo 60 tis. KM, jaky by v tom bol rozdiel ?\" Tak já rozdíl vidím v tom, že motor bez oleje jede docela špatně :-) Tvrdíš že 1.4 motor v pugu není žádná výhra a pak druhym dechem dodáš, že jste najeli 16tis. km s motorem, z kterýho teče olej. To se pak není čemu divit :-) [upravil dne 19.11.10 15:09 kujon106] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.