Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřebuji udělat repas zadní nápravy u 206, rok výroby 1999. nejdřív v tom vrzalo, ted už mám jedno kolo vyosené (křivé). Ale : jeden mechanik tvrdí, že stačí pouze vyměnit ložiska u toho špatného kola: oprava cca 800 kč ložiska + práce. a druhý že je to blbost, že se musí vyměnit celá náprava: repas 8000 kč. Nevím, co teda dělat?? Nechce se mi do toho cpát peníze, koupil sem to cca půl roku a už sem do toho dal dost peněz. Ale aby to mělo nějakou cena (za těch 800 kč), abych to za měsíc neměnil stejně celý..díky moc za odpověd všem

Odesláno

jestli si auto chceš nechat...tak se mrkni na napravy.cz...je lepší udělat repas celý, než části, protože sundat se musí stejně...u 206 je životnost nápravy kolem 60tis v našich podmínkách

[upravil dne 7/11/10 10:24 Radek 306]

Odesláno

ok. díky za odpověd. Taky sem si to myslel,ale nevěděl sem. Sehnal sem kontakt do Příbrami. Tam to prej dělají dobře, 2 roky záruka a 5500 Kč materiál. Ale myslel sem kdyby stačilo jen to ložisko aby to přestalo..ale aby to bylo na chvílí tak to nemá cenu..?!! dík za odpověd

Odesláno

Dělal jsem dvě nápravy v Příbramy U Kačírka za sebe můžu doporučit.

Jen jednou byla navíc prasklá torzka tak mě to stálo o 3 tis. víc.

Zbytek proběhl dle domluvy tak jak jsem si představoval. za mě :super

Odesláno

Podle mě je blbost měnit jen to ložisko, protože jestli máš už kolo do A, tak je vymletý i čep, budou se ti sjíždět gumy a za chvíli to budeš rozdělávat znova..

Odesláno

Ono záleži, kde a jak se ty km najely. Já kupoval 306 z Německa se 113tis km a to myslím, že měla ještě tak 50tis stočenejch a nápravu jsem dělal ve 170tis km (možná ve 220tis km:D), ale to už byla opravdu po smrti:aut

Odesláno
Tak co,měnil ložisko někdo sám?

Ja som menil na bicykli :D a bola kriva aj oska tak aj tu som vymenil. Takze si zober z toho priklad. Vymenit lozisko v naprave nebude lahke ak to robis prvy krat. A bude to tazsie ak budes mat vydrate ložka. Pozri galeriu http://www.renovacenaprav.sk/index.php?obsah=fotogalery&ftype=206

Ci pojdes do toho uvaz podla svojich zrucnosti a nastrojov lebo s cigaretou v papuli a krizovym srobovakom to len tak nepojde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...