Bigbadjohn Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Asi to bude rukama, já se od toho VIFu taky nikdy nezasvinil a pixla zůstala vždy čistá. Ale je fakt, že některý ty dávkovače jsou udělaný líp, viz to TDA. Jak někdo radil tu stříkačku, tak to je k ničemu, protože pak zas nemáš kam dát tu stříkačku. Citovat
Kayman Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Trosku ozivim tuto temu - tiez som zvedavy, ako je mozne, ze sa po pridani aditiva zvysila spotreba. Odkedy som si spravil radost novym 407SW (asi 2 mesiace dozadu ), mal som priemerku 6,0 l/100km, teraz som na zaklade rad skusil to VIF-ko letne a hned po odjazde z benzinky az doteraz (cca 2 tyzdne) ukazuje palubny 6,8 l/100km. Tych par deci ma nes*rie, len sa tomu dost cudujem. A styl jazdy sa absolutne nezmenil... Citovat
Brizan Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Předem se omlouvám za lehký I když zase tak úplně mimo to není. Kamarád mi doporučil aditivum do oleje Xeramic viz: http://www.olejspol.cz/zbozi/xeramic-ochrana-motoru-250-ml Nevím ale co by na to říkalo moje HDI 2.0. Ne že bych měl nějaký problém a chtěl to tímto řešit, ale na druhou stranu už mám nalítáno přes 200tis a nějaká zvýšená péče by motoru myslím neuškodila. Máte s tím někdo zkušenosti jestli to opravdu pomůže nebo naopak uškodí? Citovat
Agrafik Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Měnit častěji olej a na tohle se vy..... Citovat
Brizan Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 No to měním nejpozději za rok a to v 15tis. Ale i tak o tom uvažuju... Citovat
brutall Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Předem se omlouvám za lehký I když zase tak úplně mimo to není. Kamarád mi doporučil aditivum do oleje Xeramic viz: http://www.olejspol.cz/zbozi/xeramic-ochrana-motoru-250-ml Nevím ale co by na to říkalo moje HDI 2.0. Ne že bych měl nějaký problém a chtěl to tímto řešit, ale na druhou stranu už mám nalítáno přes 200tis a nějaká zvýšená péče by motoru myslím neuškodila. Máte s tím někdo zkušenosti jestli to opravdu pomůže nebo naopak uškodí? Jednou jsem dal do vylítanýho motoru nějakej Slick 50, nebo co, motor už nebyl vylítaný ale vylágroval se úplně. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Brizan, jak jsem tu už několikrát psal: Jezdí to? Nes.r se do toho. Mrzí Tě, že to jezdí? Tak to tam nalej. U Feliny když měla nalítáno asi 200.000 tak jsem tam nalil \"kvalitnější olej\" než tam měl být. Byl řidší, krásně to rozpustilo usazeniny v motoru, takže z toho při další výměn vytekly pěkný s.ačky, motor sice papal o pár deci míň (byl to necelý půllitr), ale na volnoběh od té doby problikávala kontrolka. Když jsem tam pak dal to co tam patřilo, tak po asi 3000 km opět na volnoběh problikávala kontrolka. Sice jsem na tom pak naběhal bez problémů dalších 35.000 km a jezdí to do dnes, ale mně z toho vychází, že bych tam po tolika kilometrech nic podobného nelil. Citovat
Brizan Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Ok díky za postřehy a prdím na to. Nic tam lít nebudu;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.