Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Z čeho pasují přední třmeny 283mm brzd na 405 mi16. Vím že z 307 a 306 nepasují protože jdou na 205 a na tu nejdou ze 405. Mam pocit že by mohli jít ze 406 ale nevím to jistě. Bremba ze 406 coupé by se hodily ale myslím že je to zbytečně velké a drahé možná obyč plovoucí postačí. Jestli to tu někde tak jsem to fakt nenašel.

Odesláno

405t16 a 306 gti6 a nevim mozna 306s16 je skoda ze ses oneozval driv mel jsem na prodej 2 sady ale byly hned pryc jinak daleko ucinejsi jsou bremba ze 406 coupe sak jsi to videl u me

[upravil dne 6/11/10 11:34 Peca24]

Odesláno

máte pravdu klucí ted jsem zkoušel na 405 těhlici brzdič z 306 (247) a jde tam. Pak tedy nechápu v čem maj 205kaři problém použít brzdiče z 405 když jim tam jdou z 306.

Peca: to jsem ještě nevěděl že se dají ty 266 doslova utavit. Bremba zatím asi ne teda pokud by nebyli někde hodně za levno. Na ten můj výkon postačí obyč brdič a pokud ne budeme muset udělat EVO 2.

306gti6. Už asi nemusíš našel jsem doma ty 247. a těhlice jsou stejné.

Odesláno

Jo jsou od tebe. Oni se na 306 asi dávaj rozdílný těhlice, takže kdybych sehnal těhlice z gti 6, nebo něco takovýho, tak by to asi šlo, nechci už to riskovat, ted mám v hledáčku komplet zbořenou gti 6, tak by šlo všechno z ní. Tak byla to moje chyba, měl jsem si to zjistit, tak už mi bylo blbý ti kvůli tomu psát. Navíc už sem na to měl koupený i nový desky...

Odesláno

FIK a jakou ty mas napravu nebo tehlice puvodni nevim co jsi tam mel predtim 1.4-1.6??? protze ja tekdon budu kupovat pravdepodobne komplet brzdy s T16 tak jenom aby mi tam sli kdyz tobe tam nejdou ale ja mam zase S16ku takze ted nevim :D:D

Odesláno

A proč ti to tam nešlo. já měl za to že byly všechny stejný jen starej model měl jinej tvar té mohutné části ale to ničemu nevadí. Mimochodem dneska jsem narazil na brzdiče z tatry 613 a ta má v předu i vzadu 4písty to by byl nářez:D jen nevím kde bych na to sehnal sportovní desky.:aut

Odesláno

Capy:desky to by nebyl problem,ty bych ti nechal vyrobit,jen nevim na co by ti byli 4pistky kdyz bys tam mel asi 50kilo navic tema hovadskyma brzdicema:D

Odesláno

306-Kubik-S16 původně je to 1,6, brzdič nepřišroubuju na těhlici, musel bych z něj kus odbrousit, abych ho tam dostal, takže ani nevim, jestli sedí díry (neměřilk sem) a i kdyby to pasovalo, tak kotouč je posazenej jakoby o centimetr ven, takže by stejně nešel do brzdičů. Doufám, že sem to napsal srozumitelně. Ty máš v originále kotouče 283? Jestli jo, tak by to mělo pasovat, protože kotouče z T16 a 306 jsou stejný...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...