Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zacalo mi to na mojom kombiku vypisovat auto netahalo ale regulator tlaku paliva som menil pred tromi tyzdnami co mi to vypisuje ??? mam us stoho mindraky....

Odesláno

Dej si palubní počítač do angličtiny, tohle je asi španělština( podle Google překladaču) a napsal mě že je to něco proti znečištění, nemáš náhodou FAP??Co máš vůbec za auto??

Odesláno

no to sa stebov vadit nejdem ale co to je za filter??? kolko to vinde??...neda sa to niako obyst??? sak pred tromi tyzdnamy som vrazil do auta 200euro koli chybe anipolution fault...a teraz toto???

Odesláno

Je tady o FAP filtru napsáno docela dost, zkus použít hledání, jinak právě antipolution fault by podle překladače mělo být to stejný jako to anomalia anticontaminacion , jen v jiným jazyce. Možná Ti zlobí palubák, když Ti to zase píše a FAP máš doplněn jak píšeš:myslim

Odesláno

no regulator tlaku paliva to mi povedal mechanik tak sme vimenili a auto try tyzdne slo bez problemov a dneska toto...a ten fab sa niako doplna???inak diky moc za rady....

Odesláno

Já FAP nemám, tudíž jsem s ním žádný problémy nikdy neměl, ale buď použij hledání, je tady toho dost napsanýho a nebo počkej na radu někoho , kdo s ním už měl nějaký problémy.

Odesláno

diagnostika oznacila prechodna zavada regulator tlaku paliva tlak je ok cize mam skusit konektory prestriekat kontoxom ze je mu to ties pisalo a skusil a pomohlo...ten kontox ze ked sa tam dostane voda do spojov v eletrike tak to potom vyhadzuje bludne chyby....

• O 9 měsíců později...
Odesláno

no a mame to tu zase dalsi mechanik zahlasil ze odchasdza vysokotlake cerpadlo je to mozne pri 276000km? obiavuju sa mi mikro spinky teda struzlinky na tom mikro sitku na regulatore tlaku paliva a teraz co vicistim to a po 2000km mi to robi zase a vecra som vicistil a furt to iste...:( mam hlawu v smutku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...