matii Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Já šel teda do Navigonu 7310 a nemůžu si ho vynachválit. Dá se stáhnout spousty doplňků zdarma jako bezpečné parkování, radary celé Evropy, průvodce po památkách, 3D města, kempy, restaurace, ADAC, Michelin průvodce atd. atd. Mapy jsou v 3D a součástí navigace je varování překročení rychlosti, nebezpečné zatáčky, blížící se radar a mnoho dalšího. Snad jedinou slabinou je delší přepočet trasy (někdy až 20s). Citovat
Vítek1 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 pouzivam HTC raphael + IGO ma to docela vyhodu ze to mam vzdy u sebe. Citovat
Demo Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 matii - umi uz zadat cil, dle GPS souradnic? ja mel pujcenou 7110 a ta to nejak neumela... Citovat
matii Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 JJ tahle už to umí ... 7310 je vlastně softvarově upgradovaná 7210, kterou jsem koupil původně. Asi bych to neměl psát, ale vše se dá stáhnout z NETu, včetně map. [upravil dne 1/11/10 20:38 matii] Citovat
Demo Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 jinak ja pouzivam naviage MIO resp. iGo... ty mi vyhovuji nejvic Citovat
dolly1010 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Já mám 5800 s Nokia navigací. Pokud chci zadat přímo souřadnice, tak musím pomocí aplikace Umístění vytvořit bod a s tím už se dá pracovat. Nevýhodou je nutnost připojení k internetu (v zahraničí nemyslitelný). Citovat
Sagic Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Manželku a mapu Evropy, nekdy ne nejkratší cestou, ale do cíle jsme vždy dorazili:D Citovat
matii Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Navigon je hodně rozšířenej v Německu, takže mají i spoustu hlasů, včeštině je jen Bára, ale má docela příjemnej nevtíravej hlas. Občas se s ní i bavím, aspoň si nepřipadám v autě sám No já parkoval v Římě na P+R a bez navigace bych tam bloudil ještě dneska. [upravil dne 1/11/10 20:41 matii] Citovat
CelticGirl Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Já mám TomTom Go 730 Traffic a jsem taktéž spokojená. Jen mi to docela dlouho hledá satelit, ačkoliv třeba kolegovi, co má tu samou navigaci, to naběhne hned.. Zatím mě to navedlo vždy tam, kam jsem chtěla. Stahuji si opravy map, ovšem doteď jsem moc nepochopila smysl, resp.co všechno tyhle balíčky opravují.. jezdím po novém Pražském okruhu a ačkoliv jsem relativně nedávno aktualizovala, v mapách se mi to zatím neprojevilo.. Citovat
matii Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Ta doba nabíhání také záleží na tom, jak dlouho byla navigace vypnutá. Pokud déle jak týden neběžela, trvá to delší dobu. Nevím proč, ale píše se to v manuálu. Ty změny záleží na tom, jakou má ten který systém podporu v dané zemi a jak pružný má tým, který to tam zadává. Navigon má funkci, že můžeš nový kruhák, silnici atd. zadat sama. Sice se tam neobjeví, ale po připojení k NETu se info odešle na centrálu a pak už záleží na pracovitosti (lenosti) daného mapovacího týmu. [upravil dne 1/11/10 20:47 matii] Citovat
jozefsv Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 mam mio a mapy igo.chcel som tom tom pretoze je to podla mna a mojich skusenosti lepsia navigacia ale pokrytie vych, europy ma tom tom nanic takze preto mio Citovat
Vítek1 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Já mám 5800 s Nokia navigací. Pokud chci zadat přímo souřadnice, tak musím pomocí aplikace Umístění vytvořit bod a s tím už se dá pracovat. Nevýhodou je nutnost připojení k internetu (v zahraničí nemyslitelný). pockej na nokiich nefunguje navigace offline Citovat
Dundee Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Nejdřív mrknu na Mapy.cz, vypíšu si na papírek pár záchytných obcí, kterýma mám projet nebo je minout a vyrazím na cestu. Vždycky mi to bohatě stačilo... Citovat
CelticGirl Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Ta doba nabíhání také záleží na tom, jak dlouho byla navigace vypnutá. Pokud déle jak týden neběžela, trvá to delší dobu. Nevím proč, ale píše se to v manuálu. Ty změny záleží na tom, jakou má ten který systém podporu v dané zemi a jak pružný má tým, který to tam zadává. Navigon má funkci, že můžeš nový kruhák, silnici atd. zadat sama. Sice se tam neobjeví, ale po připojení k NETu se info odešle na centrálu a pak už záleží na pracovitosti (lenosti) daného mapovacího týmu. [upravil dne 1/11/10 20:47 matii] Aha, díky! Sem můžu taky zadávat vlastní změny, ale do toho se pouštět nechci, abych něco nepopletla S tou dobou nabíhání děkuju já to využívám dvakrát, třikrát do měsíce, což není moc a asi to tedy bude tím Vůbec jsem nevěděla, že na to má vliv i tohle, manuál jsem, přiznám se, nečetla Díky za zajímavé info! Citovat
matii Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Já tedy raději koukám na googlemapy, ale třeba v zahraničí se navigace šikne. Kdo to zná potvrdí, že třeba pokud cestujete poprvé směrem od Insbrucku na Mnichov a chcete jet dál na Plzeň, tak na mnichovském obchvatu nenajdete snad jedinou směrovku na ČR nebo Plzeň až úplně na výjezdu, když musíte předtím Xkrát najet a sjet do různých pruhů. Citovat
Péťa Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 TomTom. Nehodlám kupovat padesát navigací a z nich si pak vybírat... Citovat
matii Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Ta doba nabíhání také záleží na tom, jak dlouho byla navigace vypnutá. Pokud déle jak týden neběžela, trvá to delší dobu. Nevím proč, ale píše se to v manuálu. Ty změny záleží na tom, jakou má ten který systém podporu v dané zemi a jak pružný má tým, který to tam zadává. Navigon má funkci, že můžeš nový kruhák, silnici atd. zadat sama. Sice se tam neobjeví, ale po připojení k NETu se info odešle na centrálu a pak už záleží na pracovitosti (lenosti) daného mapovacího týmu. [upravil dne 1/11/10 20:47 matii] Aha, díky! Sem můžu taky zadávat vlastní změny, ale do toho se pouštět nechci, abych něco nepopletla S tou dobou nabíhání děkuju já to využívám dvakrát, třikrát do měsíce, což není moc a asi to tedy bude tím Vůbec jsem nevěděla, že na to má vliv i tohle, manuál jsem, přiznám se, nečetla Díky za zajímavé info! Teda já to tam taky nedávám, takovej fanatik zas nejsem. Většinou se hlavní tahy objeví do půl roku, ale třeba odbočka na Libereckej Globus tam není dodnes ... kdo pak má trefit když jede nakupovat? Citovat
Sagic Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Já tedy raději koukám na googlemapy, ale třeba v zahraničí se navigace šikne. Kdo to zná potvrdí, že třeba pokud cestujete poprvé směrem od Insbrucku na Mnichov a chcete jet dál na Plzeň, tak na mnichovském obchvatu nenajdete snad jedinou směrovku na ČR nebo Plzeň až úplně na výjezdu, když musíte předtím Xkrát najet a sjet do různých pruhů. Stačí kyž se držíš na Norimberk, zrovna obchat Mnichova mi přijde úplně super značenej. Ale je fakt, že jsme tam jeli s kámošem opačným směrem na Insbruck a já mu říkám ať se drží pořád Salzburk a nezapomene sjet na Insbruck a Itálii. No zavřu oči po chvíli je otevřu a my byli před Salzburkem:D Prý tam žádný sjezd nebyl značenej, přitom tam jsou tří návěstidla jako kráva:roker Citovat
matii Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Já tedy raději koukám na googlemapy, ale třeba v zahraničí se navigace šikne. Kdo to zná potvrdí, že třeba pokud cestujete poprvé směrem od Insbrucku na Mnichov a chcete jet dál na Plzeň, tak na mnichovském obchvatu nenajdete snad jedinou směrovku na ČR nebo Plzeň až úplně na výjezdu, když musíte předtím Xkrát najet a sjet do různých pruhů. Stačí kyž se držíš na Norimberk, zrovna obchat Mnichova mi přijde úplně super značenej. Ale je fakt, že jsme tam jeli s kámošem opačným směrem na Insbruck a já mu říkám ať se drží pořád Salzburk a nezapomene sjet na Insbruck a Itálii. No zavřu oči po chvíli je otevřu a my byli před Salzburkem:D Prý tam žádný sjezd nebyl značenej, přitom tam jsou tří návěstidla jako kráva:roker :D:D Asi máš pravdu, ale když tam jedeš poprvé, instinktivně hledáš směrovky na CZ ... každopádně ve větších městech v zahraničí asi člověk ocení tuhle mašinku nejvíc. K té cestě ... tak jste to vzali na Villach no bóže, kdo se má mačkat za Brennerem v těch úzkých dálničních serpentýnách, když může jet krásnou širokou dálnicí ... a že najedeš pár kiláků navíc ... [upravil dne 1/11/10 21:20 matii] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.